Συνεχίζονται τα συνεχόμενα παιχνίδια κι όποιος αντέξει. Ακολουθούν εκτός έδρας αγώνες με Μπεσίκτας και βαζέλα.
Αν δεν κερδίσουμε και αυτό χεσε μέσα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Rena (10-03-17)
Εύκολα η δύσκολα θα το πάρουμε το ματς. Δε γίνεται να έχουμε άλλες απώλειες.
Red Sting (11-03-17)
Τέταρτη σερί ήττα είναι too much. Κάπου θα κάνει ένα restart η ομάδα, έστω και αναγκαστικά.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ισως να μην τα μετραω σωστα, αλλα νομιζω γενικα το σερι μας αυτη τη στιγμη ειναι 2 νικες, 3 ισοπαλιες, 3 ηττες σε ολες τις διοργανωσεις. Οι δυο νικες μαλιστα εκτος εδρας με οσμανλι και ατρομητο. Εντος εδρας εχουμε 3 ισοπαλιες (ατρομητος, οσμανλι, μπεσικτας) και μια ηττα (πανιωνιος).
Στο πρωτάθλημα εννοώ βρε τρολ, αφού για το πρωτάθλημα είναι το ματς![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Βέβαια, μέχρι την παραπάνω Κυριακή, δεν είμαι σε θέση να εκτιμήσω πόσοι μέσοι - μεσοεπιθετικοί, θα είναι όρθιοι...
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εγω παντως θα ειμαι γηπεδο, αν κατεβει κανεις, ας στειλει πμ για να πιουμε κανα καφε πριν το παιχνιδι και να βρισουμε τον μπεντο που με την συμπεριφορα του φετος, μας εκμηδενισε οποια πιθανοτητα ειχαμε για να παρουμε το γιουροπα λιγκ.
Παιζει κανενα τσάμπα εισιτηριο;![]()
Ο Πανιώνιος κέρδισε τη Λάρισα προ ολίγου και μείωσε τη διαφορά στους 3. Πλέον δε χρειάζεται να πούμε ότι η νίκη είναι μονόδρομος.
sirkostas (11-03-17)
Δυσκολα τα πραγματα....
Τώρα, πλέον, δεν είναι δύσκολα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
νικη παση θυσια
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εννοείς βάσει φανέλας ή μιλάς γενικά? Βάσει φανέλας, ναι, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ θα είχαν τη δυνατότητα να πάνε για πρωτάθλημα. Ο φετινός Πανιώνιος όμως είναι 2 κλάσεις ανώτερος και από τα δύο αυτά σούργελα. Δεν ξέρω εάν μπορεί να πάει μέχρι τέλους και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, το ό,τι βρίσκεται όμως έξι στροφές πριν από το τέλος τόσο ψηλά στη βαθμολογία, δε μπορεί να είναι τυχαίο. Πρέπει να προσέξουμε για να μην πάθουμε το μεγαλύτερο κάζο στην ιστορία του ποδοσφαίρου.
sirkostas (11-03-17)
Kαι μιας και αναφερθήκαμε στον Παναθηναϊκό, βρίσκεται μπροστά σε μια ακόμα τεράστια επιτυχία, αν βέβαια κρατήσει το υπερπολύτιμο 1:1 στο Καυταντζόγλειο.
EDIT: Το κράτησε![]()
voskos_7 (12-03-17)
Ο μόνος αντίπαλος αυτή τη στιγμή είναι ο νιονιος. Δεν έχει σημασία το όνομα της ομάδας.μονο η βαθμολογική της θέση.αν ήταν έτσι ούτε η λεστερ θα έπαιρνε τίτλο. Πρέπει να πάρουμε σήμερα τη νίκη πάση θυσία για να διατηρήσουμε την διαφορά των 6 βαθμών
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sirkostas (12-03-17)
Bookmarks