sirkostas (12-03-17)
Ας παίξουμε το πουλί μας σήμερα, να μειώσει ο Πανιώνιος στους 3-4 βαθμούς και τα ξαναλέμε αν το διεκδικεί ή όχι.... Προσωπικά θα ήθελα πάρα πολύ να δω την ομάδα της Νέας Σμύρνης να σηκώνει ένα πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι αν μαλακιστούμε και μας περάσει και ο ΠΑΟΚ, τότε θα τον σφάξουν τον Πανιώνιο, για να το σηκώσει η μπουγάτσα.
Πολλή πλάκα θα είχε να ήμασταν πίσω από τους άλλους 3 στην βαθμολογία, αλλά να τους περνούσε αέρα ο Πανιώνιος.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
sirkostas (12-03-17)
Εάν φέτος πάρει πρωτάθλημα ο Πανιώνιος, θα είναι μεγάλο κάζο για μας. Αλλά πολλαπλάσιο για τους εξυγιαντές.
Giovanni10_ (12-03-17)
Noμίζω ότι το έχω ξαναγράψει. Αυτό που γίνεται με τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού έχει καταντήσει αηδία. Χαρτί και καλαμάρι παρουσιάζουν κάθε φορά ότι σχέδιο δοκιμάζεται στη προπόνηση. Πχ έχει γραφτεί παντού ότι ο Βούζας σκέφτεται να κατέβει σήμερα με σέντερ φορ τον Ντομίνγκεζ. Κι αν υπήρχε μια πιθανότητα να αιφνιδιαστεί ο Ατρόμητος (αν συμβεί τελικά), φρόντισαν οι δημοσιογράφοι να εξαλειφτεί αυτό το ενδεχόμενο κι ο Πίντο θα κατεβάσει την ομάδα του διαβασμένη.
Red Sting (12-03-17)
Θυμάμαι τί λεγόταν στην αρχή της σεζόν απ' τον κάθε λιγδιάρη και το θέλω πιο πολύ απ' όλα το φετεινό.
Ποιος πανιώνιος, να πάνε να γαμηθουν κι αυτοι
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η 11άδα μας.
ΛΕΑΛΙ
ΠΑΡΕΔΕΣ--ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ---ΡΕΤΣΟΣ---ΝΤΕ ΛΑ ΜΠΕΓΙΑ
ΚΑΜΠΙΑΣΟ--ΜΑΡΤΙΝΣ
ΜΑΡΙΝ--ΦΟΡΤΟΥΝΗ--ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ
ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΖ
differance (12-03-17)
Αυτός ο Φορτούνη καινούριος είναι? Αλβανός?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
flessanto (12-03-17), giovanni#10 (12-03-17), Red&White-Nick-7 (12-03-17), sirkostas (12-03-17)
Εμένα μου αρέσει ο Λημνιός του Ατρομήτου. Σε όλα τα ματς που τον έχω δει ξεχωρίζει.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
differance (12-03-17), voskos_7 (12-03-17)
Ποιος είναι αυτός που παριστάνει τον Ντα Κόστα και τι τον έκανε τον κανονικό;
Εν τω μεταξύ σε 10' παιχνιδιού έχουν γυρίσει τη μπάλα στο Λεάλι 15 φορές! Επίτηδες το κάνουν;
voskos_7 (12-03-17)
― Bertrand Russell
Πολύ έξυπνο το σχήμα του Βούζα με Τσόρι στην κορυφή. Όταν ο αντίπαλος κατεβάζει πούλμαν, ίσως είναι καλύτερα να γεμίσεις την μεσοεπιθετική γραμμή σου, χωρίς σέντερ φορ. Η ομάδα μοιάζει να βρίσκεται πιο ψηλά στο γήπεδο από άλλες φορές.
Παίζουν καλά οι αδικημένοι του Τρίο Γκιτάρα; Κρύβουν τη μπάλα; Ενημερώστε μας, εσείς της ΝΟΒΑ. Μη μας κρατάτε σε αγωνία.
Ο Φορτούνης σήμερα έχει πετύχει κάτι περιστέρια και τα μπαλάκια των παικτών στο τείχος...![]()
― Bertrand Russell
Τρομερή κάθετη του Μαριν δυστυχώς στο τετ Α τετ ο ανδρουτσος δε μπόρεσε να απειλήσει.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Γκοοοοοοοολλλλλλλ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
GOAAAAAAAAAL
― Bertrand Russell
Είναι καυλιάρης ο Ντα Κόστα όταν σηκώνεται στον αέρα για κεφαλιά![]()
― Bertrand Russell
Bookmarks