celticfrost (16-03-17), Reds (16-03-17)
Προπονητής απ' τα Lidl.
Είπα να μη γράψω πριν το ματς όσα σκεφτόμουν, για να μη φανώ απαισιόδοξος. Αλλά τελικά, όσα φοβόμουν βγήκαν στο γήπεδο.
Αλλαγές για τον λούτσο. Εναν φανερό ανέτοιμο αφού μόλις πριν λίγες μέρες έπαθε θλάση κι έναν τουρίστα που δε ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνει για να αποδείξει ότι είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή-πατάτα επί προεδρίας Μαρινάκη.
Αλλά το μεγαλύτερο έγκλημα ήταν ότι άφησε τον Καρντόσο εκτός αποστολής. Την ώρα που πιέζαμε για το 2-2, έκανε μπαμ η έλλειψη ενός παίχτη που θα κέρδιζε μπαλιές στη περιοχή των τούρκων και θα μπορούσε ο Φορτούνης να ακουμπήσει μπάλα πάνω του και να απειλήσουν από κοντά. Ο Καρίμ δεν έχει τέτοιες ικανότητες, ούτε εμπειρία από τέτοια ματς. Ο Καρντόσο έμεινε έξω γιατί ο Βούζας νομίζει πως προπονητής γίνεσαι άμα ακούς τον Πύρινο ποιους παίχτες να βάλεις να παίξουν.
Για μένα είναι ο κύριος υπεύθυνος του αποκλεισμού. Και στα πελέ μου αν είναι υπηρεσιακός. Αν δεν μπορούσε, ας μην αναλάμβανε. Αντιθέτως, δήλωσε πανέτοιμος και γνώστης του αντικειμένου. Κι ως τέτοιο τον κρίνω.
celticfrost (16-03-17), Reds (16-03-17)
Θα το πιστέψεις οτι δεν καταλαβα καν οτι επαιζε Καρίμ;Νομιζα οτι παιζαμε χωρις επιθετικό και κάπου στο δεύτερο σκέφτηκα "Μεχρι και ο καρντοσο θα μπορούσε να κάνει κάτι εδώ."
Ο Μπέντο τόσο τραγικό κοουτσαρισμα δε θα έκανε σήμερα με βάση τη ροή του αγώνα. Οι μαλακίες πληρώνονται και το έργο το έχουμε δει πολλές φορές.
sirkostas (16-03-17)
Που σαι βουζα; παίζεις με παίκτη παραπάνω και θες ένα γκολ για να γράψεις ιστορία. Και έχεις ένα τραγικό και ανύπαρκτο φορ και δύο πολύ κουρασμένα χαφ. Και τι κάνεις; βγάζεις το τρίτο χαφ που είναι 18 χρόνων και είναι ο μόνος που έχει ανάσες ενώ ταυτόχρονα είναι ο καλύτερος σου παίκτης και βάζεις έναν τραυματία. Στην συνέχεια βάζεις τον πιο αδιάφορο παίκτη στον πλανήτη και κλείνεις με την αλλαγή που έπρεπε να κάνεις από το 45. Για μαριονέτα καλά τα πήγες. Εξ άλλου υπάρχει και το fair play.
Με δέκα εσείς; Ε με εννιά εμεις
Γκολ εσείς; Ε σέντρα εμείς
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giovanni#10 (16-03-17), Reds (16-03-17), sirkostas (16-03-17), thelastbaron (17-03-17)
Εχει και τα καλά του το αποψινό... ΔΕΝ θα είναι ο νέος προπονητής ο Βούζας... άντε να δούμε ποιός θα έρθει...
There is a Dude in town
Δε νομίζω να έχει κανείς καμία διάθεση να σχολιάσει τον... προπονητή Βασίλη Βούζα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
sabar77 (16-03-17)
Τρικυμία και αυτός
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Έχετε καταλάβει ότι ο Βούζας είναι ο τέταρτος προπονητής μας φέτος? Και όταν αντικατασταθεί - γιατί θα αντικατασταθεί - θα έχουμε αλλάξει σε μια χρονιά πέντε (5) προπονητές? Με συγχωρείτε αλλά καμία - μα καμία - ομάδα στον πλανήτη που θέλει να λέγεται έστω και ψιλοσοβαρή, δεν αλλάζει τόσους προπονητές μέσα στη χρονιά.
Δε θα πω τίποτα για τον Βούζα, ο άνθρωπος τόσο ξέρει τόσο μπορεί.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
celticfrost (16-03-17), Paneas (17-03-17), Red&White-Nick-7 (16-03-17), Reds (16-03-17), SAF-7- (17-03-17), voskos_7 (16-03-17)
Να δούμε πότε θα ερθει προπονητής της προκοπής.Αν φτάσουμε στο σημείο να χρεώνουμε στον Βούζα τις ήττες του Ολυμπιακού καλύτερα ας παίζουμε με κενό πάγκο.
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
sirkostas (17-03-17)
SAF-7- (17-03-17)
giovanni#10 (17-03-17), Reds (17-03-17)
Θα κοιταξει και την προσφατη ιστορια,
και θα δει οτι διωξαμε τον Ζαρντιμ αηττητο,
και θα δει οτι διωξαμε τον Μιτσελ με προκριση στους 16 επειδη αποκλειστηκε απο την Γιουβε στον βαθμο,
και θα δει οτι διωξαμε τον Σιλβα με 1χ και μια ηττα στο πρωταθλημα.
Μεγαλο λαθος η φυγη του Μπεντο,
οχι τοσο για το προσωπο, αλλα για την λογικη της ομαδας.
Τι μυνημα στελνει στον ποδοσφαιριστη, ειδικα τον ξενο που δεν ξερει τι ειναι ο Ολυμπιακος,
το να διωχνεις προπονητη πρωτο στο πρωταθλημα που δεν εχει αποκλειστει πουθενα;
Ποιον Σίλβα διώξαμε ρε παιδιά;; Μόνος του έφυγε και μάλιστα 1 μέρα πριν αναχωρήσει η ομάδα για προετοιμασία! Δεν λέω ότι φταίει αποκλειστικά αυτός και οι μαλάκες στη διοίκηση τα έκαναν όλα σωστά και δεν έχουν ευθύνη για ότι ακολούθησε, αλλά το ότι όλα πήγαν κατά διαόλου από εκείνη τη μέρα, είναι γεγονός. Το κλίμα που έβγαινε από την ομάδα ήταν άριστο, υπήρχε ηρεμία και δεν είχε ακουστεί το παραμικρό στα ρεπορτάζ που να προϊδεάζει.
Μια ερώτηση να σου κάνω.
Ας υποθέσουμε ότι ένα πολύ δικό σου άτομο πάει για χειρουργείο και δυστυχώς χάνει τη ζωή του στην εγχείρηση. Και μετά μαθαίνεις ότι την εγχείρηση την έκανε όχι εξειδικευμένος χειρουργός, αλλά ένας...κτηνίατρος που βρήκαν πρόχειρο γιατί ο χειρουργός είχε σταματήσει να εργάζεται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο και η διοίκηση δεν έκανε τον κόπο να βρει άλλον. Εσύ θα τα βάλεις μόνο με τη διοίκηση ή και μ' αυτόν που ΔΕΧΤΗΚΕ να πιάσει το νυστέρι και να ανοίξει τον ασθενή, ενώ δεν είχε τις ικανότητες;
celticfrost (19-03-17), flessanto (20-03-17), Reds (17-03-17)
Σχεδόν σίγουρο το έκοβα το σενάριο. Βούζας, πρωταθλητής, ο φονέας της Βεσκίτας, κι αν έπαιρνε και κανα κύπελλο. Κλειστό διετές μη μας τον κλέψουν.
There is a Dude in town
giovanni#10 (17-03-17), Reds (17-03-17), sirkostas (17-03-17)
Χωρις να εχω πληροφοριες ή κατι τετοιο,
ποτε κανεις δεν μας εξηγησε τι εγινε με τον Σιλβα.
Ουτε η διοικηση, ουτε ο ιδιος ουτε καν κατι σαν φημη απο τις φυλλαδες.
Δηλωνει παραιτηση και ΑΜΕΣΩΣ ανακοινωνουμε τον Βικτορ.
Περιεργη κατασταση γενικοτερα με τον Σιλβα που μου φαινεται αδιανοητο οτι δεν καναμε τα παντα να τον κρατησουμε.
Καλά τα λες, αλλά γίνεται να μη δεχθεί ο Βούζας κι ο κάθε Βούζας να κάτσει στον πάγκο του ολυμπιακού ;
Αν δε δεχόταν,παιζει να γινόταν μαύρο πρόβατο και δεν ξέρω αν θα συνέχιζε και στην ακαδημία.
Απ'την άλλη, δέχτηκε,οπως θα'καναν οι περισσότεροι που το βλέπουν ως ευκαιρία.
Bookmarks