drizzt (10-02-22)
Μονο οι αλλοι εχουν τετοιους προπονητας.Ο Βαγγελας εναν τετοιο δεν μπορει να φερει...
drizzt (10-02-22)
Με τον Γιαννίκη, έχουμε δει μπάλα και από τον ΟΦΗ και από τον Παναιτωλικό και από τον Βόλο και από τον Άρη...
Πόσοι προπονητές νομίζετε μπορούν να βελτιώσουν 4 ομάδες σε μία χρονιά;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (10-02-22), john syggel (11-02-22)
Την Κυριακη παντως, βλεπω να βελτιωνουμε εμεις την ομαδαρα του Γιαννικη.
john syggel (11-02-22)
Θυμήσου λίγο πώς τους πήραμε στο πρώτο...
Εχουν αλλαξει τα πραγματα.
Θα τους τάξει πριμ ο Σαββίδης;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Όχι - τότε δεν έχαναν από τον ΟΦΗ, τον Βόλο και τον Άρη.
Θα τα δωσουν ολα τωρα αυτοι, θα παιξουν υπερβωμων και εστιων, 11 αυτοι, 11 εμεις, το ματς δεν τελειωνει πριν σφυριξει ο διαιτητης, η μπαλα ειναι στρογγυλη, το γηπεδο παραλληλογραμμο κλπ κλπ.
Αν βρει τρόπο να χωρέσει στην εντεκάδα Αγκιμπού και Καρβάλιο χωρίς κανένας από τους δύο να παίζει στα πλάγια πιστεύω πως θα δούμε κάτι καλύτερο στο υπόλοιπο της χρονιάς.
drizzt (13-02-22)
Τι σκεφτοταν και εβαλε μεσα τον Ονιεκουρου;;Ενταξει,ο Μαντι παλι ηταν μετριος αλλα κοπηκε η ομαδα στη μεση.Η αμυνα ανεβαινε στη σεντρα και εφευγαν συνεχως στην πλατη μας οι αλλοι.
Απορω που ακομη δινει ευκαιριες στον τριμαλακα τον Ονιεκουρου.
ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΟΚΟΥ ΕΛΕΟΣ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Περίμενε να τους τρέξει λίγο στην αρχή, να το πάει χαλαρά μετά μέχρι το 65, για να τους δει να σκάνε. Θέλω να πιστεύω ότι έβαλε το βλάκα επειδή δεν υπήρχε το κατοικίδιο του Μπομπ και επειδή δεν έχει άλλον εξτρέμ να βγει γρήγορα στην ευθεία.
Του έκανε δώρο και ο Γιαννίκης που άλλαξε θέση τον έναν από τους δύο παίκτες που δημιουργούσαν πρόβλημα και τον έθεσε εκτός λειτουργίας, δένοντας κόμπο μόνος του την επίθεσή του...
drizzt (14-02-22)
Μου πήρε λίγο να πιάσω το κατοικίδιο του Μπομπ reference.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Οχι αλλο Ονιεκουρου ρε μαλακα,φτανει,ΕΛΕΟΣ
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Faithful (18-02-22)
υπνος βαθυς αποψε για ονιεκουρου δεν υπαρχουν λογια πραγματικα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
εχουμε να δουμε μπαλα 2 χρονια απο τον Πεδρο. και δεν βλεπουμε κατι καινουργιο στην ομαδα.κανεναν αυτοματισμο,κατι ρε παιδι μου.καμια εξελιξη.καμια προοδο. πρωταθληματάκι με τους αμπαλους,νικες οριακες και τυχερες στο πρωταθλημα και τσουκου τσουκου στην ευρωπη, χωρις βημα παρακατω.
ο σαπιοκοιλιάς ετρεξε να τον ανανεώσει γιατι χεστηκε πατοκορφα για το βημα παραπανω.η δουλιτσα να γινεται.και ας παραμενει χείριστη η εικονα της ομαδας.
συν οτι ο Πεδρο εχει κουρασει με τις εμμονες τους σε παικτες που πονανε τα ματια μας και επιλογες της κακιας ωρας. + υπνοι στον παγκο σε αρκετα παιχνιδια.
θεωρω οτι δεν εχει κατι καινουργιο να δωσει στην ομαδα ποδοσφαιρικα.
hang your demons
Oberon (18-02-22)
αρκετες!!
πριν το μαρτινς τι πιθανοτητες έδινες σε καποιον να ερθει και να δωσει κατι στην ομάδα? και ομως ηρθε ο Μαρτινς και εδωσε. αλλα νομιζω οτι δεν μπορει να δωσει κατι αλλο. ταβανιασε. κορεσμος? δεν ξερω. αυτο που ξερω ειναι οτι η ομαδα δεν παρουσιαζει καμια βελτίωση στην εικονα της.
η γρηγορη ανανεωση του Βαγγελα ειναι τυπου"ω μωρε που να βρισκουμε αλλον καλο τωρα.καλα ειμαστε με αυτον.πρωταθλημα παιρνει, σεντονι κουναει,παει αμα λαχει και γιουροπα".
ο ορισμος δηλαδη της βολεψιας. του μη οραματος.
hang your demons
Oberon (18-02-22)
Χαίρομαι όταν υπάρχουν γνώμες πριν τελειώσει κάτι. Η μαγκιά εκεί είναι, να τα λες πριν γίνουν για να κρίνεσαι κι εσύ μαζί με τον Πέδρο, γιατί από μετά Χριστόν προφήτες χορτάσαμε. Μην ανοίγεστε και πολύ όμως, γιατί υπάρχει 1 παιχνίδι ακόμα. Όσο για το θέαμα που θέλετε, τα είδαμε και στο ΤΣΛ, σε ΟΛΑ τα ματς πόνεσαν τα ματάκια μας. Και είναι απόλυτα φυσιολογικό με όλα αυτά που έχουν συμβεί τα τελευταία 2 χρόνια, αλλά κάποιοι συνεχίζουν να ζουν σε άλλο πλανήτη. Όχι, ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει και μπάλα, να προσφέρει θέαμα, στα τέτοια μας που κανένας άλλος δεν το κάνει, πέραν της Σίτι.
Bookmarks