voskos_7 (04-01-24)
voskos_7 (04-01-24)
Ναι - είναι και αυτή η οπτική: Δεν έχω συνέλθει ακόμα...
Την αρχική τοποθέτηση την γράφω για να καταλάβετε ότι ούτε είχαμε και εγώ δεν ξέρω τί πριν, ούτε μετά έρχεται κανένας για κάποιο πρότζεκτ, ξέρω εγώ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (05-01-24)
πρέπει να είμαστε το πιο εύκολο ζευγάρι του κόνφερενς
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Μπορεί και όχι.
Αν πάντως, υπάρχει κάτι που μπορώ να δώσω στον Μπέντο, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, είναι ότι από τις ακαδημίες, έβγαλε από την μύγα ξύγκι...
Θα φτάσουμε στο τέλος να βάλουμε τον Μπα και να παίξει καλύτερα από όλους στη θέση του...
Βέβαια, αν γίνει κανένα τέτοιο, πρέπει μετά να ξαναβγάλουν όλοι διαβατήριο και να μην μείνει ψυχή ζώσα στο τεχνικό επιτελείο, από προπονητές, μέχρι και διευθυντές...
Ο μπέντο δεν ήταν κακός προπονητής. Απλά τότε νομίζαμε ότι πρέπει να βγάλουμε παίκτες από την Ακαδημία, να πάρουμε το ΟΥΕΦΑ και να βάζουμε 5 γκολ σε καθε ματς.
Για να είμαστε δίκαιοι, ο Μαρινάκης έχει φέρει βαλβερδε, Μάρτινς, μπέντο, Σίλβα, ζαρντιμ. 5 καλοί προπονητές σε 14 χρόνια. Αν καθόταν 3 χρόνια ο καθένας όλα τα ήταν ρόδινα. Η μαλάκια μας ίσως φταίει περισσότερο από την μαλάκια του προέδρου
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
voskos_7 (10-01-24)
Το παρελθόν έγραψε και δεν πρέπει να παραβλέπεται, αλλά υπάρχει και το τώρα: Η ερώτηση είναι εδώ και τρία χρόνια, γιατί η ομάδα είναι αδούλευτη; Έφυγε ο κακός, πέρασε μία διμοιρία προπονητές και ένα τάγμα παίκτες και η εικόνα δεν μπορείς να πεις ότι σου αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας...
Δεν γίνεται τρία χρόνια να μην μπορείς να βγάλεις μία επίθεση απέναντι σε στημένη ομάδα και όλα τα γυρίσματα στην περιοχή να είναι όπου να'ναι, αρκεί να φύγει η μπάλα από αυτόν που πασάρει.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
[COLOR=var(--absolute-light)]Δικαιωμένος από την απόφαση του να πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Κάρλος Καρβαλιάλ, αμέσως μετά το ισόπαλο 1-1 της Λεωφόρου, απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Μάλιστα ο προπονητής μας τα πιστεύει αυτά.
Καταλαβαίνετε που έχουμε φτάσει.. Πέρυσι πανηγυρίζαμε το γκολ του Ρεαμπτσιουκ και φέτος την ισοπαλία και το ότι δεν ξεφτιλιστήκαμε
[/COLOR]
Εγώ συμφωνώ με τις δηλώσεις. Άμα κάναμε γκάλοπ πριν τον αγώνα το 80% θα έλεγε πως θα χάσουμε άνετα, χτες ουσιαστικά μας έβγαλαν βαριά 3 ευκαιρίες.
Είναι αρκετό αυτό για Ολυμπιακό; Προφανώς όχι, αλλά το παιχνίδι μπορούσε να πάει άπειρα χειρότερα, μια χαρά ανταγωνιστικοί είμασταν απέναντι σε ομάδα που όλοι λένε πως είναι καλή και ιστορίες για αγρίους.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Θα το χαλάσω λίγο, αλλά με το βάζελο του πρώτου ημιχρόνου, αφού ήσανε τόσο σένιος, έπρεπε να είσαι δύο γκολ μπροστά... Αλλά όλο και όλο, ένα σουτ σκοτωμένο είχε ο Μασούρας και το γκολ το έβαλες με καραμπόλα από κόρνερ εκτελεσμένο όπου να 'ναι... Να βάλουμε και την παραλίγο ευκαιρία του μπροστινού αριστερού μπακ που τον πρόλαβε ο έντεχνος...
Δεν φοβήθηκε να ξεξουράσει παίκτες βαρόμετρα που είναι ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα (Ποντένσε, Φορτούνης) όπως και τον τουρίστα. Η ομάδα ήταν συμπαγής, και φαινόταν να ξέρει τι θέλει να κάνει (πάντα συγκριτικά με τον ίδιο της τον εαυτό στα προηγούμενα παιχνίδια). Όμως στο να καταφέρει αυτό που ήθελε να κάνει δεν παίρνει καλό βαθμό τελικά, και πώς θα μπορούσε αφού μας λείπει ποιότητα. Κλειδώσαμε τον αντίπαλο, δεν κινδυνεύσαμε, αλλά δεν κάναμε και τίποτα ουσιαστικό στην επίθεση. Αυτά μέχρι το 45'. Μετά τα έκανε μαντάρα. Επίσης, η πληγή των στατικών φάσεων παραμένει ανοιχτή και δεν φαίνεται να έχει γίνει τίποτα σε αυτό το κομμάτι. Αυτή η στάνη τέτοιο γάλα βγάζει.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Δεν είπα ότι είπες, αυτό που διάβασα και έγραψα αυτό που διαβάσατε, για αυτά που είπε ο προπονητής, ακούσαμε όλοι και τώρα γράφουμε αυτά που καταλαβαίνουμε και χωρίς να χρειαστεί και ιδιαίτερη σπουδή για να εμπεδώσεις. (Μην προσπαθήσετε να ερμηνεύσετε το παραπάνω και αν το κάνετε, δεν σας φταίω εγώ)
Το να προσπαθούμε να πιάσουμε ένα στοιχείο μεμονωμένο να το κάνουμε κανόνα μας οδηγεί σε αδιέξοδο, στο οποίο είμαστε ήδη εδώ και τρία χρόνια.
Για αυτό που είδατε εχθές, όπως και οτιδήποτε καλύτερο και πιο ενθαρρυντικό δείτε στη συνέχεια, μεγαλύτερο μερίδιο έχει η ανεπάρκεια του αντιπάλου, παρά κάποιο πολύ ψαγμένο αγωνιστικό πλάνο. Εκτός αν εννοούμε πλάνο το να στείλουμε τον Αλεξανδρόπουλο να κάνει το Τζακ Ράσελ και τον Ναβάρρο να κάνει το Σιχ Τσου πάνω στον κόφτη και τα στόπερ του αντιπάλου.
Όχι ρε - το Ράσελ παίρνει κόκα και χώνεται όπου να'ναι, το άλλο απλά σε ακολουθάει και σε βλέπει με απάθεια, ικανή να σε υπνωτίσει...
Εδώ που μένω, από ανθρώπους δεν μαθαίνεις - από ζώα, γίνεσαι εγκυκλοπαίδεια...
jonk (11-01-24)
Bookmarks