Red&White-Nick-7 (10-04-18)
Red&White-Nick-7 (10-04-18)
Θεωρω τραγικη την επιλογη στα πλαισια των προηγουμενων.....
Πολυ μεγαλη ξενερα δυστυχως.
Μια απο τα ιδια
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ολοι εκτός του Τάκη ναι......
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αλήθεια, μιά και μιλάμε για προπονητές και τακτικές προσεγγίσεις: Ο Τάκης, τί μπάλα ήθελε να παίζει η ομάδα του, σαν προπονητής - δε μιλάω μόνο για το τελευταίο διάστημα, αλλά και για τις 4 θητείες του;
Μη κάνετε έτσι - Ζαρντίμ είναι, αλλά μπορεί όχι και τόσο εξελιγμένος - καλά καταλάβατε, θα πονέσουν τα μάτια σας.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (10-04-18)
Οπως και να εχει, εχεις κλεισει ενα απο τα βασικα σου θεματα, αντι να περιμενεις να το λυσεις μεσα ιουνιου. Αυτο ειναι το πρωτο. Πιθανον να αρχισουν απο τωρα τις συζητησεις για το τι στυλ παιχτες θελει, ποιους εχει στη λιστα του κλπ.
Απο την αλλη, αν ερχοταν απο τωρα υπηρχαν 2-3 θεματα. Ενα θα ηταν οι σχεσεις του με τους παιχτες, οι οποιοι αυτη τη στιγμη ειναι ολοι αλλου βρεχει. Απετυχαν και νομιζω πως ολοι τους περιμενουν -ξενερωμενοι- να τελειωσει η χρονια. Αλλοι θα φυγουν, αλλοι θα μεινουν, αλλα σιγουρα θα εχουν περισσοτερη ορεξη και θεληση στην προετοιμασια παρα τωρα. Αν μπει τωρα και δει προπονησεις θα πρεπει να τους στειλει ολους στο διαολο, μπορει να τσακωθει και με κανεναν και να το "κουβαλαει" στην επομενη χρονια.
Μετα, υπαρχει και ενα παντα σοβαρο θεμα για τον προπονητη. Ειναι οι συζητησεις (γκρινια) των οπαδων, που την παιρνουν οι αρδ, κανουν την τριχα τριχια και ξαφνικα βρισκεται ο κοουτς να παιζει την θεση του την δευτερη αγωνιστικη. Αν εκλεινε απο τωρα, η γκρινια θα αρχιζε ηδη, τωρα θα εχει μια περιοδο χαριτος μεχρι τα πρωτα φιλικα.
υ.γ. Σου φαινεται περιεργη η γκρινια του κοσμου και ευλογα ρωτας: "ποιος θελατε να ερθει ρε παιδια;", δεν εχεις αδικο και συμφωνω μαζι σου, απλα εσυ το συζητας ψυχραιμα, βαζοντας κατω επιχειρηματα και σκεπτομενος τις εναλλακτικες. Ο αλλος σχολιαζει τελειως καφενειακα, ξενερωμενος απο τη φετινη σεζον. Δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλετε ακρη.
Δεν εχει και σημασια να βγαλετε ακρη εδω που τα λεμε. Το θεμα ειναι τι θα κανει η διοικηση. Ας λειτουγρησει σοβαρα φετος και ο κοσμος ας λεει οτι θελει.
υ.γ.2 Βεβαια και οταν λειτουργουσε σοβαρα η διοικηση, παλι τα "ακουγε". Τωρα ολοι μας σαν "μετα χριστον προφητες" λεμε για τον καλο βαλβερδε, τον καλο ζαρντιμ και τον καλο σιλβα. Κανε ενα κοπο και διαβασε τι γραφοταν οταν ηταν προπονητες μας. Δεν βγαζεις ακρη λοιπον.
υ.γ.3 Εχθες το εσβησα το σεντονι, σημερα με εκανες να το ξαναγραψω.![]()
panahs7 (10-04-18)
Δίκιο είχες, κι εγώ βαρέθηκα τον εαυτό σου.
Όλοι, πλην Βούζα.
Δεν έχω ιδέα τι λέτε, αλλά συμφωνώ με όλους. Ενα να θυμάστε : η Ρενα (εγώ δηλαδή) το είχε πει. Μετα τον ισπανο θα έρθει πορτογαλος. Να διαβαζετε και κανα ποστ μου να ξεστραβωνεστε
Αντε τον Σεπτεμβρη να φέρουμε έλληνα, πχ Αλεφαντο, μετά καποιον απο τις μειονοτητες που ζουν εδώ : αλβανο, πακιστανο κλπ και μετά πάλι Ισπανο. Να μην αφησουμε κανεναν ανεργο για πολύ.
voskos_7 (11-04-18)
τι στον πουτσο κανουμε δεν εχω καταλαβει φετος με τους προπονητες.Ποτε ποιος και τι θα προπονει.
[YOUTUBE]cwZGFSdjssQ[/YOUTUBE]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μπορείτε να ηρεμήσετε: Κάπου διάβασα ότι του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο...
Μέχρι το Νοέμβριο θα μείνει.
Βέβαια και εμένα μου αρέσει η πίτσα, αλλά μόνο να την τρώω ξέρω...
Βασική συνταγή για ζύμη
Τι θα χρειαστείτε
500 γρ. αλεύρι
350 ml χλιαρό νερό
1 φακελάκι μαγιά
1 πρέζα ζάχαρη
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1½ κ.γλ. αλάτι
Τι θα κάνετε: Σε ένα μπολ τοποθετείτε όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι και ανακατεύετε. Στη συνέχεια ρίχνετε λίγο -λίγο το αλεύρι, ανακατεύοντας. Όταν το μίγμα αρχίσει να παίρνει μορφή, ζυμώνετε για περισσότερο από 5 λεπτά. Αν η ζύμη κολλάει ακόμα στα χέρια, βάλτε λίγο ακόμα αλεύρι. Αντίθετα αν είναι πολύ σκληρή, βάλτε λίγο νερό. Τοποθετείτε το μίγμα σε ένα μπολ και το σκεπάζετε με μια νωπή πετσέτα για περίπου μια ώρα ώστε να φουσκώσει. Στη συνέχεια τη χωρίζετε σε 2 κομμάτια έτσι ώστε να βγουν δύο πίτσες. Ανοίγετε τη ζύμη, πιέζοντας με τα δάχτυλα ή χρησιμοποιώντας πλάστη.
Πίτσα Αλλαντικών
Τι θα χρειαστείτε
20 φέτες ζαμπόν
20 φέτες γκούντα
5 φέτες μπέικον
2 πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
μανιτάρια. (Τα υλικά της γέμισης μπορούν να μετατραπούν ανάλογα με τις προτιμήσεις σας)
μουστάρδα
Τι θα κάνετε: Απλώνετε με ένα πινελάκι πάνω στη ζύμη μουστάρδα (μην είστε διστακτικοί δίνει μια ωραία γεύση στη ζύμη), έπειτα στρώνετε τις φέτες του ζαμπόν, πάνω από το ζαμπόν ρίχνετε την κέτσαπ (όσο χρειαστεί για να αλειφτούν όλες οι φέτες του ζαμπόν) ή το κουτί με τις ψιλοκομμένες ντομάτες αφού όμως τις έχετε βράσει με λίγη ζάχαρη και αλάτι και έχουν φύγει τα πολλά υγρά. Πασπαλίζετε με ρίγανη (προσοχή μην το παρακάνετε και σας πικρίσει), συνεχίζετε με το μπέικον, τα μανιτάρια και τις πιπεριές και στο τέλος στρώνετε από πάνω το γκούντα. Μπορείτε αν θέλετε να ρίξετε και κομματάκια βούτυρο στο τέλος, δεν το κρίνω όμως απαραίτητο μιας που το τυρί βγάζει αρκετό.Βάζετε την πίτσα σε προθερμασμένο φούρνο στους 100 βαθμούς και την αφήνετε στην ίδια θερμοκρασία μέχρι να δείτε ότι η ζύμη έχει φουσκώσει, τότε ανεβάζετε θερμοκρασία στους 200 βαθμούς (αντιστάσεις πάνω κάτω, ο αέρας δεν είναι συνιστάται γιατί ξεραίνει την πίτσα). Ο χρόνος ψησίματος διαφέρει ανάλογα τον τύπο κουζίνας, η πίτσα είναι έτοιμη όταν το ζυμάρι από κάτω καθώς και η επιφάνεια του τυριού έχει πάρει ένα χρυσοκαφετί χρώμα.
voskos_7 (11-04-18)
Ο Κοσμάς δεν έλεγε οτι είχε καταφέρει να βάλει φωτιά βράζοντας νερό;;
Πάντως απο μαγειρική εχω ακούσει και το κινέζικη συνταγή για βραστό αυγό, δηλαδή έβρασε αυγό χωρίς νερό, κοινώς το τηγάνισε.
Bookmarks