The Dude (28-09-17)
Μονο Λεμονης ρε
Εφοσον η διοικηση δε ψηνεται για κατι σοβαρο και διακεκριμενο, 1000 φορες Τακης απο τον καθε τυχαρπαστο.
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
The Dude (28-09-17)
Οσο γραφικό κι αν ακούγεται...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
για τον Ολυμπιακό...
There is a Dude in town
Σοβαρός άνθρωπος και με την καλή ψύχωση για την ομάδα. Hats off.
Προσωπικά θεωρούσα το μεγαλύτερο λάθος του Κόκκαλη τη διάλυση της καλής βάσης που είχε η ομάδα του 2008. Πιστεύω ότι ποτέ δεν είναι αργά. Ο Λεμονής σίγουρα δεν είναι στα νιάτα του για να μιλάει κανείς για φρέσκιες προπονητικές ιδέες. Αλλά δεν πρέπει να βαυκαλιζόμαστε ότι ποδοσφαιρικά αποτελούμε κάτι καινοτόμο. Το κλαμπ δεν είναι η αιχμή του δόρατος στους προπονητικούς νεωτερισμούς.
Τί χρειαζόμαστε; Σοβαρότητα. Σεβασμό στην ιδιαιτερότητα. Είμαστε πρώτοι στο χωριό και πρέπει να κατεβαίνουμε στην πόλη με την υπερηφάνεια που μας αξίζει. Με καλή διαχείριση. Και καλλιέργεια των περαστικών παιχτών με βάση αυτό που είμαστε.
Ο Λεμονής νομίζω τα έχει όλα αυτά σαν πακέτο και με το παραπάνω. Σε σχέση με τις λύσεις της συμφοράς από τα πανέρια της Ιβηρικής που έχουμε πάει την τελευταία τριετία, είναι σε άλλο επίπεδο, συνολικά σοβαρή και καλή επιλογή. Αν θα τον προτιμούσα σε σχέση με κάποια άλλη μεγάλη προσωπικότητα απ'έξω; Δεν ξέρω. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο, ούτε και λειτουργούμε με ορίζοντες δεκαετίας ποτέ.
Αλλά πιστεύω ότι έφτασε ο καιρός με δεδομένες τις συνθήκες να τον αφήσουν με ησυχία να μαζέψει αυτός το μαγαζί. Είναι ακλό που έχει τον Ουσίγιος κοντά. Είναι καλό που έχει πλέον ξεπεραστεί (έτσι λένε) η εσωτερική υπόσκαψή του από άλλους παράγοντες της ομάδας. Εϊναι καλό που έχει την καλή μαρτυρία όλων. Καλές συνθήκες για να στρώσουν τα πράγματα.
Γενικά εγώ θα τον κράταγα με αυξημένο ρόλο στην ομάδα, ούτως ή άλλως. Και μετά τον πάγκο στη διεύθυνση του τμήματος, με ουσιαστικές αρμοδιότητες. Του πρέπει λίγος σεβασμός, είναι πρόσωπο πολύτιμο για την ομάδα όσο κι αν δεν είναι Βαλβέρδε. Για εμάς πιστεύω ότι είναι πολυτιμότερος σαν μέγεθος. Όχι σαν αφηρημένη αξία προπονητή.
Κάτι τελευταίο: χθες είχαμε εικόνα δεμένη και μαζεμένη. Πολύ μαζεμένη όμως. Για τα φετινά δεδομένα ήταν ανακουφιστική η εμφάνιση. Συνολικά θα θέλω περισσότερα. Που είμαι βέβαιος ότι θα τα δω.
Για την Ελλάδα, το πρόβλημα που υπάρχει με τις κλειστές άμυνες το αντιμετωπίζουν όλοι. Νομίζω ότι αυτό παλεύεται αγώνα τον αγώνα, αλλά με σημαντικά κλειδιά α) τις ατομικές ενέργειες και β) τα καλά στημένα. Για το πρώτο χρειαζόμαστε Ζιοβάνηδες και Μιραλάδες. Ο Σεμπά δεν είναι κατάλληλος. Για το δεύτερο χρειαζόμαστε δουλειά.
... there's no such thing as "too much"...
BrazHlias (28-09-17), differance (28-09-17), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-09-17), sabar77 (28-09-17)
Για να πουμε και ενα καλο λογο για τον χασι, περα απο την προκριση που πηραμε με αυτον, οι επιλογες των παιχτων ειναι καλες.
Με πρωτο και καλυτερο τον οφοε που ηταν σχεδον αγνωστος και ηρθε με λιγα σχετικα χρηματα. Επισης η επιλογη του προτο ηταν "to the point". Εμενικε και Τζουρτζεβιτς δεν ξερω αν ηταν καθαρα δικες του επιλογες αλλα εδωσε τη συγκαταθεση του.
Ζιλε, Ενγκελς και Καρσελα, δεν εχουν βγαλει ακομα ματια, αλλα δειχνουν καποια καλα στοιχεια. Πιστευω θα φανουν κατι περισσοτερο απο χρησιμοι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Κι ο Λεμονης χρειαζεται οδοντιατρο εδω που τα λεμε...
Το ειπε και ο Τάκης αυτο που έγραψα στο θρεντ του αγώνα. Δεν πρόλαβε να κανει τις 2 αλλαγες που ήθελε. Κρίμα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
drizzt (29-09-17)
differance (29-09-17), giovanni#10 (29-09-17), The Dude (29-09-17)
Εννοείται οτι δεν φταίει ο Λεμονής, καθώς δεν ήρθε μόνος του, αλλά τι διαφορά έχει απο τον κάθε Αλέφαντο και Κόλλια που κοροϊδεύουμε??? Ενας βετεράνος προπονητής είναι που τον έχει ξεχάσει το ποδόσφαιρο χωρίς ομάδα τα τελευταία 5-6 χρόνια. Με ποια λογική τον πήραμε??? Για να φτιάξει ομάδα ή επειδή είναι Ολυμπιακός και "ξέρει" και καλά την ομάδα??? Οταν θα τελειώσουν τα γιούρια και τα άντε παληκάρια μου, θα μείνουν οι γιόμες και το χάλι που είδαμε σήμερα.
Υ.Γ.1 Ναι ξέρω είναι δικό μας παιδί και κανείς, κανείς δεν είναι Λεμονής...
Υ.Γ.2 Με μπζυχάρα Ολυμπιακάρα μόνο δεν μάμησε κανείς...
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Airness (01-10-17), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (01-10-17), sabar77 (01-10-17)
Το καλό φίλε drizzt είναι οτι έχεις χίλια δίκια, μόνο που το κακό είναι πως πλέον ο Μαρινάκης βολεύεται μόνο με το Β...
drizzt (01-10-17)
Μαντέψτε ποιος εχει κανει την παρακάτω δήλωση το 2010... και μαντέψτε τωρα ποιος φέρνει Χάσι και Λεμονή...
«Στο πλαίσιο της δέσμευσής μου να βοηθήσω όσο μπορώ τον Ολυμπιακό μας, με προσωπικό κόστος αναλαμβάνω να πληρώσω το συμβόλαιο του νέου προπονητή μέχρι το ποσό των 2 εκατ. ευρώ, αρκεί να εξαντληθεί κάθε προσπάθεια για να είναι αυτός ο κ. Βαλβέρδε. Εάν αυτό δεν είναι τελικά εφικτό, η προσφορά μου ισχύει για την απόκτηση όποιου άλλου προπονητή με διεθνή αναγνώριση και επιτυχίες στο ενεργητικό του. Διευκρινίζω ότι η δέσμευση αυτή είναι ανεξάρτητη της όποιας συζήτησης γίνει ή δεν γίνει για την απόκτηση των μετοχών του Ολυμπιακού, και είναι δωρεά μου προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός», αναφέρει μεταξύ άλλων στη δήλωσή του ο Πειραιώτης εφοπλιστής.
Sent from my iPhone using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Aν αφηνε ο Αλβανος τον Φορτουνη και τον Ομαρ εκτος αποστολης, τον Παρντο στον παγκο και εβαζε τον Μπεν εξτρεμ, δεν ξερω ουτε εγω τι θα ακουγε. Ολα ειναι σχετικα τελικα. Ποιον γουσταρει η εξεδρα και ποιον οχι.
BrazHlias (02-10-17)
Όχι ακριβώς. Απλά ο Λεμονής έχει το ακαταλόγιστο λόγω των συνθηκών απομάκρυνσης του μαλάκα. Προς το παρόν τουλάχιστον, γιατί μη νομίζετε. Άμα μείνει τελικά και δεν αποτελέσει και πάλι προσωρινή λύση, κάποια στιγμή θα τα ακούσει και αυτός.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Εμένα το μαλακα με τρώει άλλη ερώτηση...
Όταν κάτσανε σε ένα κωλοτραπεζο και συζήτησαν τη πρόσληψη Χασι,είδαν τα επιτεύγματα του σε Άντερλεχτ και Λέγκια το βάλανε κάτω και είπαν τον θελουμε;;;;Δηλαδή τι σκατα ζύγισαν;Θα θελα πολύ να έβλεπα αυτή τη συζήτηση και τι επιχειρήματα αναφέρθηκαν.
Όσον αφορά το Λεμονη ποτέ δεν ήταν ο άνθρωπος ως προπονητής κάτι...Πιθανώς να ήταν αξιόλογος Διαχειριστης και τίποτα παραπάνω...
Δε μας φταίει όμως σε κάτι.
Όπως και να έχει είμαστε ομάδα Τσου Λου που καθάρισε κάπου 20 μυρια από αυτό και αλλά τόσα από πωλήσεις και ομάδες όπως ακόμα και ο Ατρόμητος ή η ΑΕΚ έχουν καλύτερο προπονητή από μας....Το λόγο τον ξέρουν μόνο στη διοίκηση.
Υ.Γ.Ο Λεμόνιας αν έχει παντελονάκια να βγει τώρα να πει αν με τις συνθήκες και το ρόστερ αυτό μπορεί να πάρει πρωτάθλημα...Να το ξηγηθει τώρα ως πραγματικός επαγγελματίας...Όχι ότι κάτσει γιατί έτσι κι αλλιώς γυρνάμε σπίτι...Αν ξηγηθει κάνεις δε θα μπορεί να του πει κάτι.
flessanto (03-10-17)
Εμενα ,οι συζητησεις που κανουν για τους προπονητες που φερνουν, μου κανει σε στυλ σε πετυχα στην τουαλετα ειπαμε ενα γεια,τι κανουμε με τον προπονητη και ο Βαγγελας λεει βιαστικα ενα παρε οτι βρεις γιατι φευγω για ταβερνακι παραθαλασσιο...
drizzt (01-10-17)
... και πρόσεχε, να μην κοστίζει παραπάνω από το γεύμα που θα φάω απόψε.
flessanto (03-10-17), Red&White-Nick-7 (01-10-17)
chainsaw (01-10-17), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (01-10-17)
Συγνώμη τώρα ο Λεμονης σε τι φταίει; δικια του ομάδα είναι; απλά ολυμπιακός είναι ο άνθρωπος όπως εμείς![]()
The death of one is a tragedy The death of a million is just a statistic
Bookmarks