drizzt (11-04-24), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-04-24)
Ο Μεντιλίμπαρ αυτός είναι. Και έναν τέτοιο ζητούσαμε πάντα. Θα μπει μέσα και θα παίξει χωρίς να βλέπει κανέναν (που λέει ο λόγος, μια χαρά θα υπολογίσει και τον αντίπαλο). Με τέτοιο προπονητή είναι αναπόφευκτο ότι θα σου κάνουν και φάσεις πίσω. Ή θα είσαι ισοπεδωτικός και θα κερδίζεις, ή θα σου στραβώνει όπως με τον βάζελο και θα σου κάνουν κηδεία.
Όσο πιο γρήγορα το αποδεχτούμε, τόσο το καλύτερο για την ψυχική μας υγεία. Προσωπικά έχω αρχίσει να το απολαμβάνω κι αν δεν μας κάτσει, δεν μας έκατσε. Εδώ που τα λέμε για να πάρεις ευρωπαϊκή κούπα θες run & gun, δεν μπορείς να περιμένεις τη μοίρα σου. Πάμε κι όπου μας βγάλει, μπορεί να κράζω κατά τη διάρκεια των αγώνων, αλλά από μένα είναι ΝΑΙ.
drizzt (11-04-24), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-04-24)
Εγώ ξέρω πως γουστάρω να κάτσω να δω την ομάδα μετά από καιρό. Τα υπόλοιπα λεπτομέρειες.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Du3lisT (11-04-24), giovanni#10 (11-04-24), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-04-24), panahs7 (11-04-24)
με μιση ενδεκαδα μονο παιχτες που αξιζουν να παιζουν στον ολυμπιακο κανει αυτα που κανει.Μακαρι να μεινει.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Νταξει ρε παιδια δεν ειπα κατι για τον ανθρωπο, αλλα.κ λιγο διαχειριση θα μας χρειαστει, κανεος δν ειμαο τελειος.
Μωρη μουσιτσα εσυ Παναη που κρυφτηκες? Λύσσαξες ρε σε ολο τον αγωνα τπτ δε τελειωσε κ τπτ δε.τελεισωσε !
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Βρε Νίκο απλά είναι λες και έχεις και σοβαρές απαιτήσεις στο τριμπουρδελο που ήμασταν φέτος. Προπονητή πήρες οκ, δεν είναι ο Γκάνταλφ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Την έστησε πολύ καλά την ομάδα, αλλά δεν υπήρχε λόγος να μην ενισχύσει το κέντρο μετά το 3-0. Είχαμε αυτό που θέλαμε και αυτοί βάλαν φρέσκα πόδια, οπότε σε αυτά τα κρίσιμα λεπτά μας έκλεισαν στην περιοχή μας.
Πάντως, και εύχομαι να μην τον γκαντεμιάζω, νομίζω ότι και ο Τζολάκης τον δικαιώνει για την εμπιστοσύνη. Γενικά είναι δίκαιος στις ευκαιρίες που δίνει και γι αυτό αρκετοί παίκτες ανέβηκαν πολύ.
drizzt (11-04-24)
Προπονητάρα, έκανε το ντέλο ομάδα σε χρόνο ρεκόρ.Έχει λίγα θεματάκια με τις αλλαγές, αλλά είναι δύναμη ο τύπος.
Περισσότερο πιστεύω ότι οι αλλαγές έχουν πρόβλημα και πολλές φορές, τον καταλαβαίνω που δεν γυρνάει συχνά στον πάγκο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Ισπανός τεχνικός υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του και θα χτίσει τον Θρύλο της επόμενης σεζόν!
drizzt (13-04-24), Nikolaos_Kokkinos (13-04-24)
Υπέροχα νέα
drizzt (13-04-24)
Συμφωνώ. Και εγώ δεν έβλεπα ποιον θα έβαζα στο 3- 0, με δεδομένο ότι ο ορτα δεν είναι στο 100% και αυτοί είχαν ανεβάσει πολύ τα τρεξίματα τους.
Δυστυχώς δεν είναι μόνο ότι δεν έχουμε στόπερ στον πάγκο, αλλά δεν έχουμε και 6αρι. Η ρεβάνς θα είναι δύσκολη με αυτό το δεδομένο.
voskos_7 (13-04-24)
Άμυνα αν δεν υπάρχει επείγων λόγος, δεν αλλάζεις στο 65: Έναν μέσο να δώσει τρεξίματα και να κρατήσει με το σώμα τη μπάλα, ένα εξτρέμ να φύγει στο χώρο και ένα φορ να μαζέψει τις απομακρύνσεις ή έστω να δυσκολέψει τα στόπερ του αντιπάλου στην υποδοχή. Με όλη την συμπάθεια για όλους, τέτοιους παίκτες στον πάγκο, δεν έχεις - άντε να βάλω τον Αλεξανδρόπουλο (μετά από δύο μήνες, τί περιμένετε να δείτε; ).
Μόνο Ορτα μπορούσε να μπει μετά το 3-1 μήπως κρατήσει μπάλα, άντε κι ο Αραμπι στο τελευταίο τέταρτο. Άλλοι δεν υπήρχαν στον πάγκο.
Και στο τέλος Ιμπορα και Κίνι, όπως και μπήκαν.
Ήθελες παίκτη σαν τον Καμαρά να βάλεις, αλλά δεν έχεις - ούτε και ο ίδιος όπως είναι τώρα, ήταν πιθανό να μπορεί. Κακοί είναι και οι υπόλοιποι μέσοι, αλλά ο καθένας στον τομέα του μόνο και εμείς εκείνη την στιγμή χρειαζόμαστε συνδυασμό.
Δεν υπάρχει διοίκηση και τεχνική ηγεσία στον πλανήτη να κάνει όσα έκανε μαζεμένα από Ιούνιο μέχρι και το τέλος Ιανουαρίου η δική μας. Στην περίπτωση του Καμαρά, ήρθε και το λαϊκό αίσθημα και έδεσε.
θα μπορουσε να του πει οτι ενταξει θα σε δωσουμε οπου θες αλλα μεχρι τοτε μπες και βοηθησε.
ισως με τον θειο να αναγεννιοταν και αυτος και στην προοπτικη της ευρωπαικης πορειας να εκανε παιχνιδαρες.
hang your demons
Bookmarks