Προτεινω να αλλαξετε τα nick σας εσεις οι 2, να το κανει ο ενας "σκυλος" και ο αλλος "γατας" .
Προτεινω να αλλαξετε τα nick σας εσεις οι 2, να το κανει ο ενας "σκυλος" και ο αλλος "γατας" .
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
voskos_7 (23-02-23)
Ετσι ειναι σε ολα φιλε μου, τα υψη ελκουν κεραυνους κ οι δυνατοι τα μιση. Παντα ο προπονητης φταει και παντα οι παικτες θα ειναι οι ηρωες.
Παντα ο διευθυντης θα φταιει αν γινει μαλακια και δεν μπορει να υποδειξει οτι "Εγω καλα τους τα ειπα αλλα ο υφισταμενος μου τον παιζει" κ.ο.κ.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ολοι φταινε,δε βγαζουμε κανεναν στην απ'εξω.Ολοι πουλο.
Ευχαριστώ για την πληροφορία, είναι κάτι που δεν το ήξερα. Λέω όμως να το ψάξω το καλοκαίρι, μέχρι τότε θα ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο που παίζεται αυτή τη στιγμή στο γήπεδο από παίκτες και προπονητές.
Δεσμευεσαι? να το παιξω? Μου χρωστας μια βοηθεια να ρεφαρω απο τη σιτι που δε σε εβρισκα κ εχασα 2 ολοκληρα ευρω
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Ωραια εβαλα 100 ευρω κ περιμενω
ξερω γω, κανα πιτογυρο σαρεσει?
2-3 ηρθε, αρα κερδισαμε ε?
Η γάτα ο Γιοβάνοβιτς πήγε για ρουα ματ στο 75' με τις αλλαγές. Ευτυχώς κάποιος θεός μας λυπήθηκε και δεν πήρε ο ύπνος τον Μίτσελ πάνω από 5 λεπτά.
Δλδ Ποιες ηταν οι αλλαγες του Μιτσελ που μας "γλυτωσαν", μου το εξηγεις λιγο?
Παλι ο φορτουνης μας εφταιξε?
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ρε εγώ πρώτος τον έβρισα για τον Φορτούνη, τι λες; Δεν εννοώ ότι μας γλίτωσε μ' αυτούς που έβαλε, αλλά ότι τουλάχιστον άλλαξε κάτι, άσχετα με ποιους έβαλε/έβγαλε και δεν τον πήρε ο ύπνος. Έστω κι αν έσπασε λίγο τον ρυθμό. Αν δεν έκανε αλλαγή θα το τρώγαμε 100%.
Ναι, μεγαλη γατα ο Γιοβανοβιτς. Με πλανο να κανουν καθυστερηση απο το 10λ και να πεφτουν κατω απο το 15. Η Λαμια καλυτερα επαιξε στο Καραισκακη.
Σε δυο ματς με την αρμαδα του Γιοβανοβιτς που ειναι γατα, επρεπε να αρπαξουν δυο σημερα και τρια στη Λεωφορο.
Πώς γινεται και παντα οι αλλοι εχουν προπονηταραδες και οι δικοι μας ειναι τσολιαδες, δεν ξερω. Γατα με μια κωλαρα τεραστια ειναι ο Κηλαηδονης.
Bookmarks