Εκλεισε τα τάβλι σήμερα ο Γκιγιέρμε, σε ματς κυπέλλου μόνο πια ο Μπουχαλάκης
Εγώ θα πω ότι εμφάνισε μία πειραματική εντεκάδα, η οποία είχε αρκετές ομοιότητες στο παιχνίδι της με τους βασικούς. Καλό αυτό, για κάποιον που λέει ότι δουλεύει στην τακτική.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (28-09-18)
flessanto (28-09-18)
flessanto (28-09-18)
Απ' τη μία λέει σου πήρε ο Μαρινάκης δύο εντεκάδες φοβερές, απ' την άλλη τους κράζει όλους!![]()
Συμφωνώ πάντως με τον άνιωθο ότι... ποιά Μπέτι...
There is a Dude in town
flessanto (28-09-18)
flessanto (28-09-18)
Αυτά τα μοντέρνα μας φάγαν... να δεις που κάποια στιγμή θα αρχίσουν να... καπνίζουν οι κοπέλες και να φοράν μίνια...
There is a Dude in town
drizzt (28-09-18), flessanto (28-09-18), giovanni#10 (28-09-18)
Ρε σε λιγο θα αποκτησουν και δικαιωμα ψηφου...
Οχι ρε τύπε... σε τί κοινωνία θα φέρουμε τα παιδιά μας...
There is a Dude in town
drizzt (28-09-18)
flessanto (28-09-18)
γαμω τον γελοιο τον αλεφαντο που κονομαει με τις μαλακιες που λεει, ενω εγω τις λεω στο τσαμπα.
Ναι ρε. Βημα θελει για να τα πει.
Διάβασα... πως η γυναίκα του δε περνά καλά Ελλάδα και το Δεκέμβρη μάλλον μας χαιρετά.
Eίχα γράψει όταν έκανα τον σχεδιασμό της ομάδας το καλοκαίρι πως η ομάδα χρειάζεται φορ ή να μείνει ο Ιρανός. Ο Γκερέρο μου φάνηκε μπάζο από την πρώτη ματιά.
Εσείς κλαίγατε όμως και τον αποκαλούσατε νέο Φουστέρ, επειδή μαρκάρει λέει.
Γάμησε τα. Φορ από τα λιντλ και άμπαλοι.
Δε μου φταίει για το σημερινό ο Μπουχαλάκης αλλά το ότι δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να βάζει γκολ. Μιλάμε για ομαδάρα που δημιουργεί και δεν υπάρχει αυτός που απλά θα κάνει το αυτονόητο.
iakov7 (03-10-18), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (01-10-18), Oberon (01-10-18), sabar77 (01-10-18), thelastbaron (01-10-18), voskos_7 (01-10-18)
Μια χαρά, θα έρθουν και τα γκολ. Δουλεμένη ομάδα με συνεργασίες που έβαλε το φαβορί για τσαμπιονς λιγκ σύμφωνα με τους ειδικούς, μπαογκ, κάτω και τον κοπάναγε σα χταπόδι. Αν καταφέρει και δε φαγωθεί μέχρι τα χριστούγεννα θα δούμε όμορφα πράγματα.
Υ.Γ. Α, και ο μπαογκ ειναι ομαδα δεμενη απο περισυ που έπαιζε απέναντι σε καινούρια ομάδα. Η καινουρια ομάδα έβγαζε συνεργασίες φουλ. Κάποιος φταίει γι αυτό.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks