flessanto (27-08-18)
Δεν εχω διαβασει ολοκληρο κανενα ποστ σας κι εχω τρελη ναυτια![]()
flessanto (27-08-18)
Συμφωνώ κι εγώ, κέρδισε ο φλεσαντο. Χαχαχαχαχαχ
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
flessanto (27-08-18)
Γραφι σα διμοσιογραφο. Δε τον έχο.
flessanto (27-08-18)
Ρε σεις, τον έχετε πηδήξει τον Μαρτίνς. Τι σας φταίει;
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
flessanto (27-08-18)
ψιλοανετα περασαμε,πηγε στα σιγουρακια να μην ανοιχτουμε γιατι εχει κατηφορα στην Αγγλια.Την παρελαση θα την βγαλει σιγουρα![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Βέβαια, με τις επιλογές που έχει κάνει στην άμυνα, σε συνδυασμό με μία επιθετική γραμμή που δείχνει λίγο δύσκολη στο γκολ, δεν είναι να αισθάνεται και πολύ σίγουρος εσαεί.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μία καλή αρχή, για να μη τους βάζουμε να ψάχνουν συχνά, είναι να βάλουμε στο Καραϊσκάκη μία λίστα με τους διατελέσαντες προπονητές από την εποχή που χτίστηκε το καινούργιο γήπεδο...
Μόνο ο Περέιρα και πιθανώς ο Χάσι θα αναρωτιόταν για ποιό λόγο θα πρέπει να τους μνημονεύουμε όλους...
drizzt (31-08-18)
Ο πάγκος είναι ήδη ένα ζωντανό τέτοιο...
drizzt (31-08-18)
Στην καφετέρια που είδα το ματς, κάτι μαλάκες έκαναν κριτική στον προπονητή κυρίως λόγω της φάτσας. Ταβερνιάρης, φτιάχνει τα σουβλάκια για αυτό δεν κάνει αλλαγές κλπ. Δεν έμαθαν από τον Ζαρντίμ... Περαστικά. Εγώ γέλασα με την ψυχή μου. Να βλέπεις ηλίθιες φάτσες να κρίνουν τον προπονητή από την φάτσα. Σουρεάλ καταστάσεις
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Aκριβώς.
Είναι σα να είσαι έξω και να ψάχνεις για γκόμενα και να κοιτάζεις πρόσωπο κώλους και βυζιά.
flessanto (01-09-18)
Red Sting (01-09-18)
Προς το παρον ο Ολυμπιακος παιζει πανεμορφο ποδοσφαιρο. Δε ξερω αν αυτος το πετυχε, αλλά ελπίζω να συνεχισει ετσι.
Προς το παρόν, δείχνει τα εύκολα, να τα κάνει να γίνονται όντως εύκολα. Στα δύσκολα να δούμε τί απαντήσεις έχει...
Θετικό, ότι ίσως πρώτη φορά, βλέπω μία ομάδα να μη πατάει φρένο.
flessanto (03-09-18)
"Θα σε στυψω"
Όχι δεν ήταν η ατάκα του Τύπου στην μπαργούμαν, την ώρα που της έκλεινε την πόρτα του συνοδηγού, για να την πάει σπίτι του.
Το είπε ο μαρτινς στον Τουρέ. Είμαστε σίγουροι πως τούτος εδώ είναι προπονητής;
drizzt (05-09-18), giovanni#10 (05-09-18)
Bookmarks