Τεχνικός διευθυντής, που θα υποδείξει προπονητή, που θα αξιοποιήσει το υπάρχον ρόστερ, δεν υπάρχει στη Γη. Για εξωγήινο πάλι, δεν ξέρω, μπορεί να υπάρχει κάποιος στον Άρη ή στην Ανδρομέδα. Και στην τελική, για ποιο υπάρχον ρόστερ μιλάμε? Αυτό σήμερα είναι, αύριο έχει αλλάξει κατά 80%.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Θα μας τρελανει αυτος ρε! Εβαλε βασικους πριν μια βδομαδα τον Ενχελς και τον Χατζισαφι και τωρα τους αφησε εκτος αποστολης.
Για τον Ολυμπιακό, όντως, δεν υπάρχει στο ηλιακό μας σύστημα. Το "υπάρχον", το είδες - το "εκάστοτε", δε το είδες - εκεί είναι η πουστιά... Λίγες ομάδες, πλέον, έχουν πολύ σταθερό κορμό - το ζήτημα δεν είναι να μη πουλάμε 5 παίκτες από καλές προτάσεις, αλλά να μη διώχνουμε άλλους 10 κάθε χρονιά επειδή δε κάνουν του προπονητή, ή κάνανε του... προηγούμενου μάνατζερ που... είχαμε νταραβέρια...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
όταν βλέπω αγώνα του Ολυμπιακού προσπαθώ να συνδυάσω τις μανατζερικές διαδρομές για να δω ο Χ παίχτης σε ποιον Ψ μπορεί να δώσει πάσα
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
estai (10-03-18)
Είμαι διαθέσιμος για τεχνικός διευθυντής.
flessanto (10-03-18)
chainsaw (10-03-18), flessanto (10-03-18), maniakos7 (15-03-18), Red&White-Nick-7 (10-03-18)
Για τον προπονητη ολοι αυτοι οι παιχτες ειναι αγνωστοι. Τα παιχνιδια ειναι σαν φιλικα προετοιμασιας οπου σε καθε ματς αλλαζει ολη την εντεκαδα για να εχει εικονα.
Ειναι σωστο; Οχι.
Φταιει ο προπονητης; Παλι οχι.
Οταν αλλαζεις κοουτς στην τουρλα του σαββατου αυτα παθαινεις. Δεν ξερω αν ειναι καλος ο οσκαρ αλλα να πω την αληθεια δεν μου φταιει αυτος.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (10-03-18), drizzt (11-03-18), Red&White-Nick-7 (10-03-18), SAF-7- (11-03-18)
Απο την αλλη, δεν ειναι δα τοσο δυσκολο να καταλαβει κανεις ποιοι ειναι οι καλυτεροι αμυντικοι του ροστερ. Για να επελεξε καποιον ως βασικο κατι θα ειδε σ'αυτον. Επομενως δε γινεται να τον βαζει την μια βδομαδα και επειδη ειχε μετρια αποδοση, να τον αλλαζει την επομενη. Ειδικα υστερα απο διαστημα 2 μηνων και με βαση τα δεδομενα του πρωταθληματος. Τετοιες ενεργεις δειχνουν πανικο.
Εννοειται πως δε θα ριξω ευθυνες στον προπονητη, ο,τι και να κανει. Αλλοι φταινε για το φετινο χαλι. Ομως κανεις δεν ειναι υπερανω κριτικης.
estai (10-03-18)
Έτσι το πετάω που και που, ο Τόμας Τούχελ είναι ακόμα άνεργος.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Πες του να πάρει κουπόνι και να περιμένει στη σειρά του για το συσσίτιο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (13-03-18)
estai (17-03-18)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 17-03-18 στις 15:18 Αιτία: Ανοίξτε θέμα για μεταγραφές...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Φυντάνης της Λάρισας έχει επαφές με Μπάγερν.
estai (17-03-18)
Bookmarks