με τόσα γκολ, τα έπαιξε ο σέρβερας
με τόσα γκολ, τα έπαιξε ο σέρβερας
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Περιμένω με τεράστια ανυπομονησία, ίσως και τη μεγαλύτερη που έχω νιώσει ποτέ, να δω τον Ολυμπιακό, στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Θείο.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-03-25), panahs7 (02-03-25), Paneas (03-03-25)
Θα εκπλαγω αν μείνει στην Ελλάδα.
Ο άνθρωπος είναι άλλο επίπεδο
Δεν νομίζω να θέλει να φύγει,όλα του πάνε μέλι γάλα,εκτός απροόπτου θα είναι νταμπλούχος,με πορεία στην Ευρώπη που δεν έχει ταβάνι,έχει γίνει σύνθημα στα στόματα των φιλάθλων, συμβόλαιο λογικά δυνατό θα πάρει....Ε τι άλλο να θέλει?
Πού να πάει ρε, του χρόνου θα κοουτσάρει στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη, τώρα θα φύγει;;
drizzt (03-03-25)
Γιατι να φυγει ο θειος? Τα εχει ολα εδω. Θα κολλησει τα τελευταια ενσημα στα επομενα χρονια και μετα θα παει σπιτι του να χαρει τη συνταξη. Το σημαντικο πλεον, εκτος απο το να μεινει μεχρι να βγει σε συνταξη, θα ειναι να προετοιμασει και τη διαδοχη κατασταη με ενα δικο μας παιδι αν ειναι δυνατον (Συλαιδοπουλος?).
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Προληπτικός ο Βαγγέλας...
ΥΓ. Για ΠΑΝΤΑ εδώ θείο!
drizzt (09-03-25)
Και δεκαετές να κάνει άμα θέλει να τον διώξει θα τον διώξει. Το σημαντικό είναι να μείνει για πολύ, να αποκτήσουμε σταθερότητα και όλα τα άλλα θα έρθουν (ποια άλλα, μέχρι και ευρωπαϊκό πήραμε αλλά λέμε τώρα)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ήταν το δίκαιο και έγινε πράξη. Αν καταφέρουμε και παίξουμε CL του χρόνου αυτός θα μας έχει πάει εκεί και αυτός πρέπει να είναι στον πάγκο.
drizzt (09-03-25), Nikolaos_Kokkinos (09-03-25)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
οτι καλυτερο πολλα μπραβο για την κινηση αυτη
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
drizzt (19-03-25), Nikolaos_Kokkinos (20-03-25)
Εχεις κανει τους τσαρλατατους να ερχονται Καραϊσκάκη με 5 αμυντικους και να τρωνε ντορτια και εξαρες. Τι μορφη εισαι εσυ ρε φιλε
Du3lisT (31-03-25), Nikolaos_Kokkinos (31-03-25), Paneas (31-03-25)
Ο άνθρωπος είναι Θεός. Πραγματικά κρίμα που πέσαμε με τη Μποντο και το πλαστικό γήπεδο. Θα πηγαίναμε τετράδα.
Για πλάκα τους παίζει ολους με τα πιτσιρίκια και έχει αναστήσει όλους τους παίχτες.
Πιρολα, Γιαρεμτσουκ, Μπιανκον...Τον θαυμάζουμε όσο τον έχουμε
Nikolaos_Kokkinos (31-03-25)
Bookmarks