Gtakis (06-02-25)
Gtakis (06-02-25)
FBI open up.
Μακάρι ρε παιδιά να μείνει. Πάντως το συμβόλαιο δεν το έχει ανανεώσει ακόμη
Δεν έχει να κάνει αναγκαστικά, αν υπάρχει όντως καλό κλίμα και από τις δύο μεριές, που το θεωρώ σίγουρο, πολλοί προπονητές δεν θέλουν να κάθονται στη μέση της σεζόν να κάνουν επισημότητες. Μπορεί να έχουν συμφωνήσει έτσι κι αλλιώς και να μπουν υπογραφές όταν έχουν τελειώσει οι υποχρεώσεις.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (07-02-25)
Εδω ηρθε πρωτη μερα με συμβολαιο για λιγους μηνες και πρωτη δουλεια που του ειπαν να παει στα γραφεια για φωτογραφησεις αυτος πηγε στην προπονηση.
Πηραμε το Κονφερενς και παιζει να ειχε μερικες μερες συμβολαιο ακομαΔεν τον νοιαζουν τετοια πραματα, ειναι Οldschool θειος.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αχ βρε Θείε, Θεός αλλά ίσως έπρεπε να κρατήσεις τον Μπετανκορ
μας παπαντζιασε ολους με την γκολαρα στο βαζελο ο ουκρανος![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
o κοουτς ηταν σε κακη μερα σημερα.
Αλλα αν εξαιρεσεις τον ορτα που επρεπε να τον βαλει αυτους εχει. ο ζελσον ειναι πολυ ανουσιος αλλα τον βαζει γιατι ειναι ο μονος που κατι μπορει να κανει.
Ωστοσο για μενα 2 εξτρεμ θελαμε.γιατι ο ζελσον ειναι σβουρας χωρις ουσια. τελοσπαντων.
ο βελντε ειναι ο βελντε και απο κει και περα του πηραν ενα εξτρεμ που δεν ειναι ετοιμος και τον πηραν τελευταια μερα των μεταγραφων οποτε δεν μπορει να προσφερει τα μεγιστα. και ας τον εβαλε σημερα.
hang your demons
με οσα εχουμε δει στα εξτρεμ φετος αξιζει και ο παπακανελος μια ευκαιρια θεωρω εστω σαν αλλαγη.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Ο Μεντιλιμπαρ βραβεύτηκε ως ο προπονητής της χρόνιας στα "Gazzetta Awards" και το βραβείο παρέδωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε:
«Δεν ξέρω ποιος αποφάσισε να δώσω εγώ αυτή τη βράβευση αλλά όποιος και να το έκανε τον ευχαριστώ πολύ. Το θεωρώ πολύ τιμητικό. Σαν συνάδελφος τον θαυμάζω. Ως οπαδός του Ολυμπιακού θα τον αποθεώνω για μια ζωή»
.![]()
—John Lennon
Ωραιος ο Μπαρτζωκας, μπραβο του! Ομορφα λογια.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ένα χρόνο κλείνει σήμερα ο θείος στον Πειραιά.
Θα ευχόμουν να πάρει σύνταξη στο λιμάνι αλλά δεν ξέρω... Η επόμενη τετράδα αγώνων είναι η πιο κρίσιμη.
drizzt (11-02-25), Du3lisT (23-02-25), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-02-25), panahs7 (11-02-25)
Ενας χρονος Μεντιλιμπαρ σημερα. Μακαρι να γιορτασουμε αυτη την επετειο για πολλα χρονια ακομα.
"Κατ' αρχάς ευχαριστώ πολύ όσους με κάλεσαν εδώ για να με βραβεύσουν. Είμαι σίγουρος πως δεν είμαι ο καλύτερος, υπάρχουν πάρα πολλοί συνάδελφοι και πάρα πολλοί άνθρωποι που είναι πολύ καλύτεροι. Ωστόσο, νιώθω πολύ μεγάλη τιμή και είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου για να παραλάβω το βραβείο μου"
Απίστευτος ο θείος άλλη ποιότητα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (11-02-25)
Για να είμαστε δίκαιοι, το μισό και παραπάνω βραβείο ανήκει στη διοίκηση, που του φέρνει τον κάθε απίθανο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (12-02-25)
—John Lennon
panahs7 (13-02-25)
Αήττητος ο θείος σε 7 ντέρμπι φέτος! 3-2-0 στο πρωτάθλημα, 1-1-0 στο Κύπελλο. Πήδα τους μπαρμπαΜέντι!
Πάμε να το σηκώσουμε την Κυριακή μέσα στο εξοχικό μας! Της Τετάρτης δεν μας ενδιαφέρει, στα παπάρια μας βάλε μέσα τα δεύτερα.
Δεν μας κάνει, δεν ξέρει.
Ο θείος έκανε τον Αλμέιδα να πετάξει το Μπουσίντο από το παράθυρο και να γίνει Χιμένεθ.
"Δεν με δυσκόλεψε, αλλά με εξέπληξε. Πάντα όταν μία ομάδα παίζει με έναν τρόπο και το αλλάζει κάνει μεγαλύτερο κακό στον εαυτό της παρά καλό."
Όλοι πίσω οε οε οε.
Τι κάνει ο θείος ρεεεεε;;!! Μέσα σε 7 μέρες 3/3 ντέρμπι! Ακούραστος με την πούτσα όρθια δεν σταματάει πουθενά!
Gtakis (02-03-25), Nikolaos_Kokkinos (02-03-25)
Bookmarks