panahs7 (31-01-25)
Ας δούμε και την επόμενη τετράδα αγώνων.
panahs7 (31-01-25)
Ο θείος μας πήρε από τη ζώνη του λυκόφωτος, μας έκανε κατόχους ευρωπαϊκού τροπαίου, και την αμέσως επόμενη χρονιά είμαστε τουλάχιστον στους δεκάξι του Γιουρόπα. Όταν το ξαναζήσουμε αυτό σφυρίξτε να ξυπνήσω.
Netscape (31-01-25), Nikolaos_Kokkinos (30-01-25)
εχει καταφερει αυτος ο ανθρωπος το να παιζει σε ευρωπαικη διοργανωση ο Ολυμπιακος να σκεφτεσαι τον τελικο και να σχηματιζεται η φραση στο μυαλο σου ''βρε λες?''.Τεραστια επιτυχια.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Netscape (31-01-25), Nikolaos_Kokkinos (31-01-25)
Μεντιλίμπαρ: "Μη βιάζεστε για Μπιλμπάο, είμαι ευτυχισμένος όταν τραγουδούν το όνομα του Ολυμπιακού"
Ο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] νίκησε [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] και τσέκαρε το εισιτήριο για τους "16" του [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]. Ο Βάσκος τεχνικός συνέστισε υπομονή και να μην βιάζεται ο κόσμος για το Μπιλμπάο, ενώ παράλληλα τόνισαε ότι κοκκινίζει όταν ακούει το όνομά του, αλλά είναι ευτυχισμένος όταν ακούγεται το όνομα του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο flash interview: Για την πορεία του Ολυμπιακού στη διοργάνωση: "Είναι αλήθεια ότι δεν ξεκινήσαμε καλά στη διοργάνωση, μας νίκησε η Λυών με 2 γκολ και μπορούσε και με παραπάνω, γιατί δεν ήμασταν καλοί. Στη συνέχεια μπήκαμε στη διοργάνωση, βάλαμε τα γκολ που χρειάζονταν για να τερματίσουμε 7οι|.
Για την αποθέωση από τον κόσμο: "Τραγουδάνε και για τους παίκτες και για εμένα, με κάνουν και κοκκινίζω, δεν νιώθω άνετα αλλά είμαι ευτυχισμένος όταν τραγουδάνε το όνομα "Ολυμπιακός".
Για το αν έχει κανένα καλό ξενοδοχείο για το Μπιλμπάο να προτείνει: "Πάμε παιχνίδι-παιχνίδι, σιγά-σιγά... Εχουμε να περάσουμε μία φάση, μετά ακόμα μία. Θα μου άρεσε να πάμε στο Μπιλμπάο, είναι 30 χιλιόμετρα από το σπίτι μου αλλά θα δούμε πού μπορούμε να φτάσουμε". Σε ερώτηση που έγινε στον ΑΝΤ1 πάνω στο ίδιο πλαίσιο απάντησε: "Μη βιάζεσαι".
Για την περηφάνια που έχει για την ομάδα που έχει δημιουργήσει: "Μιλάμε για το πως αυτή η ομάδα μπορεί να γίνει καλύτερη, ποιον να πάρουμε, να φέρουμε, τι να αλλάξουμε για να γίνουμε καλύτεροι.
Ας το άρουμε από την αρχή είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα και 7οι σε μια διοργάνωση με πάρα πολύ δυνατές ομάδες. Μπορεί να μας αρέσει κάποιος παίκτης περισσότερο αλλά πρέπει να κοιτάμε το σύνολο, έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να εστιάσουμε σ' αυτό".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
mankap (31-01-25), Netscape (31-01-25), Nikolaos_Kokkinos (31-01-25)
Και μονο απο αυτα που λεει καταλαβαινεις οτι προκειται περι Γιγαντα ως ανθρωπου και ως προπονητου.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Κάπως έτσι.
![]()
Gtakis (31-01-25), Josimar (06-02-25), Nikolaos_Kokkinos (31-01-25), Paneas (31-01-25)
—John Lennon
Nikolaos_Kokkinos (01-02-25)
τι μορφή είναι αυτή ρε πουστη μου
Josimar (06-02-25), mankap (06-02-25), Netscape (06-02-25), Nikolaos_Kokkinos (06-02-25)
Ρωμαιος Στρατηγος
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Για δύο πράγματα είμαι ευγνώμων.
1. Ότι έγινα ολυμπιακός
2. Ότι ήρθε αυτός ο τύπος στην ομαδαρα μας
Σύνταξη από'δω να πάρει.Τελος!
Ο θείος είναι το alter ego του άλλου σοφού εκ Σερβιας που μας έφερε τα ευρωπαϊκά στο μπάσκετ.
Netscape (06-02-25)
Ο θείος ξεπέρασε το αήττητο σερί του Μίτσελ.
Επί Μίτσελ, είχαμε 20 ματς χωρίς ηττα, με το 21ο να είναι το 0-3 απ' τον βαζελο, το βράδυ του Ολαϊτάν.
Το 21ο, έτυχε πάλι με τον βαζελο, αλλά αυτή τη φορά είχε ΜΟΥΖΑΧΥΣΤΗ
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
chainsaw (06-02-25), drizzt (06-02-25), Gtakis (06-02-25), Nikolaos_Kokkinos (06-02-25), panahs7 (06-02-25)
Και το βασικότερο είναι ότι ο άνθρωπος πέραν από το ότι είναι απίστευτος επαγγελματίας που ζητάει συνεχώς από τους παίχτες και την ομάδα να αποδίδουν καλύτερα ακόμα και όταν νικάνε είναι και πάρα πολύ ταπεινός,ακόμα κι εχτές στις δηλώσεις του ναι μεν ήταν χαρούμενος αλλά μετρημένος και χωρίς φανφάρες,το DNA νομίζω ότι έχει ταυτιστεί με το δικό μας και πρέπει να μείνει μέχρι τέλους της προπονητικής του καριέρας ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων
Ναι αλλά το μαγικό αήττητο σερί του ρουί βιτόρια στο πρωτάθλημα συνεχίζεται.
Η επόμενη τετράδα είναι κρίσιμη
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
giovanni#10 (06-02-25), panahs7 (06-02-25)
Θυμιζει πολυ τον αλλο Βασκο που περασε απο τον Πειραια και δεθηκε με την ομαδα. Ισως το DNA κι η νοοτροπια των Βασκων να ταιριαζει με τη δικη μας. Σα τον Βαλβερδε κι αυτος ακολουθαει το δρομο του, ειναι παντα δικαιος με ολους (τους περισσοτερους εστω...) και κανει αυτα που λεει οτι θα κανει χωρις να ψαχνει δικαιολογιες αν κατι παει στραβα.
Μακαρι να μεινει οσο δυνατον περισσοτερο. Φαινεται οτι ειναι ευχαριστημενος εδω, αγαπαει την ομαδα και τον κοσμο, τα βρισκει με τη διοικηση, οποτε γιατι να μη μεινει πολλα χρονια ακομα?
Gtakis (06-02-25), Nikolaos_Kokkinos (06-02-25)
drizzt (06-02-25), Nikolaos_Kokkinos (06-02-25)
Bookmarks