δεν μπορω να καταλαβω τον βερβελε (και τον καθε βερβελε) σε καθε ματς να κραζει τον θειο. Μεσα σε ολα ειμαστε και πρωταθλημα θα εχουμε και διαφορα απο οτι φαινεται για την δυσκολη συνεχεια ενω 20 μερες τωρα δε του εχουν φερει μισο παιχτη.Λιγη ντροπη ρε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-01-25), maniak7 (19-01-25)
Δεν υπαρχει προπονητης που να ειπε οτι οποιοδηποτε αλλο παιχνιδι ειναι πιο σημαντικο απο το ντερμπι με τη βαζελα και να εβγαλε τη χρονια. Προσοχη θειο. Δε λεμε τετοια πραγματα στο θρυλο. Τα πιο σημαντικα παιχνιδια της χρονιας ειναι αυτα με τη βαζελα. Νομος.
ζουμε την χρυση εποχη της ευρωπαικης ιστοριας της ομαδας.
—John Lennon
Το μέλλον του θα κριθεί στην επόμενη τετράδα![]()
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
giovanni#10 (23-01-25), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (23-01-25), panahs7 (23-01-25)
Μένει μέχρι να φύγει ή φεύγει μέχρι να μείνει;
5 νικες σε 8 εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη ο θειος
Και όμως τα άκουσε και αυτός φέτος σε κάποια παιχνίδια. Ο Έλληνας δεν ικανοποιείται με τ-ί-π-ο-τ-α.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Gtakis (23-01-25)
Έχεις φτιάξει ομάδα με τα ψέματα και μάλιστα ικανή να κερδίζει ΚΑΙ τους διαιτητές. Μακάρι μέχρι την σύνταξη στον τον Ολυμπιακό
Du3lisT (27-01-25), Gtakis (27-01-25), Netscape (27-01-25), Nikolaos_Kokkinos (27-01-25)
Τρομερή περιπτωση μας εχει κατσει. Μαχητης απο τους λιγους. Εδω να κατσεις θειο, μεχρι τα βαθεια γεραματα
Εδω μεχρι να παρει συνταξη.
Netscape (27-01-25)
Nikolaos_Kokkinos (31-01-25)
Ότι και να γίνει στη συνέχεια, μιλάμε για τον κορυφαίο προπονητή στην ιστορία του Ολυμπιακού.
drizzt (30-01-25), Nikolaos_Kokkinos (31-01-25), panahs7 (31-01-25)
Bookmarks