Σελίδα 576 από 589 ΠρώτηΠρώτη ... 76176276376476526536546556566572573574575576577578579580586 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 11.501 έως 11.520 από 11773

Θέμα: Τεχνική Ηγεσία

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.029
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.436 φορές σε 19.042 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Τεχνική Ηγεσία

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από portο-leone Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχασε κι ο μπαοκ στη ντουμπα απο τον ΟΦΗ. Με την κολοφαρδια που δερνει τον θειο ειναι πολυ πιθανο να παρουμε πρωταθλημα φετος παρα ολες τις γκελες. Κρατηστε τον!
    Δεν είναι κωλοφαρδία... Μακάρι να ήταν, αλλά αν δείτε λίγο ψύχραιμα τί μπάλα παίζουν οι μικροί φέτος, θα πάρετε το αεροπλάνο για το Σουδάν να ζητήσετε άσυλο.
    Υπάρχουν όντως πολλά να πει κανείς για το αγωνιστικό, στα επί μέρους, αλλά το θέατρο που βλέπουμε τα ξεπερνάει όλα.
    Αφήστε και κανέναν να γράψει καμία μαλακία παραπάνω - έτσι κι αλλιώς, μόνο εμείς δεν ξέρουμε τί θα γίνει: Οι άλλοι, που παίζουν, μιά χαρά τα βρίσκουν και πάει η αλλαξοκωλιά - σύννεφο.
    Αφήστε τον θείο στην ησυχία του, όπως τον έχουν αφήσει και αυτοί και μην κοιτάτε τις πτήσεις για το Μπιλμπάο, ή την Παμπλόνα, ούτε να έχετε την εντύπωση ότι υπάρχει κάποιος μάγκας που θα έρθει και θα κόψει μαχαίρι τα βαζιμπουζούκικα που γίνονται στα Ελληνικά παιχνίδια.
    Και ο θείος ξέρει πού έμεινε και αυτοί που τον κράτησαν ξέρουν ότι δεν τους παίρνει να ψάξουν άλλον. Αν τους χαλάσει κανένα ντίλι τον Ιανουάριο, βλέπουμε - αλλά ο θείος δεν είναι από αυτούς.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Το avatar του χρήστη adamo

Thanks
    39
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 89 φορές σε 66 μηνύματα
    Ignore User

Ο μεντι εκανε το λογικο, δεν γινεται μετα απο τετοιο τρεξιμο στο Μαλμε να βαλει τους ιδιους.. Εχει 27 παιχτες και πρεπει να τους εμπιστευεται ολους.Αν εκεινοι δεν αποδιδουν, εξω απο 18αδα και τον πουλο τον Γεναρη.Εχουμε και αλλους σε σειρα να παιξουν....
    Στο Α ημιχρονο μια χαρα ημασταν, ευκαιριες καναμε, φαγαμε ενα γκολ απο σποντα οκ, αλλα στο Β αλλου για αλλου....Η ποιοτητα των μεταγραφων φαινεται, η γκαντεμια φαινεται επισης(κριμα ο τουρκος),Πρπει να την δει αλλιως ο Μεντι αλλιως ο νεος κοουτς ειναι ηδη στον παγκο και ετοιμαζεται.......

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.029
    Ignore User

Δεν είναι μαλάκας ο νέος κόουτς που είναι ήδη στον πάγκο, και δεν υπάρχει περίπτωση αν θέλει να κάνει καριέρα να ξεκινήσει από εδώ...
    Στα λοιπά, με αγωνιστικά κριτήρια, ίσως μπορεί και να καταλάβατε σήμερα ότι το παιχνίδι της Πέμπτης, δεν ήταν τελικά τόσο γαμάτο, που αντί για 0-3 μέχρι το 60' τρέχαμε δίχως αύριο ακόμα και εμείς που το βλέπαμε... Και αυτά, πληρώνονται ακριβά και στη συνέχεια, γιατί θα αρχίσουν να σκάνε ο ένας, πίσω από τον άλλον...

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Το avatar του χρήστη redbaron

Περιοχή
    Athens
    Thanks
    817
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.670 φορές σε 1.663 μηνύματα
    Ignore User

Λεμε τι 11αδα κατεβασε αλλα δεν νομιζω οτι θα αλλαζε κατι αν ειχε βαλει τους βασικους. και φανηκε οταν τους εβαλε,χειροτεροι ηταν.
    στη φαση που ημαστε νομιζω πως οτι και να κανει θα του βρουμε λαθος σε σε ολα. το θεμα ειναι οτι δεν εχει παικτες,οι μεταγραφες ειναι ολες για τον πεοντα.
    και σορρυ αλλα δεν νομιζω οτι οι μικροι θα εκαναν καποια διαφορα. αλλο το οτι ειναι καλο να παιζουνε ειδικα με τετοιες μεταγραφες
    ο κωστουλας π.χ παιζει γιατι μαρκαρει πιεζει και κυνηγαει οχι γιατι ειναι γκολτζης και θα μας ξελασπωσει.
    hang your demons

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.029
    Ignore User

Δεν είχες βασικούς να βάλεις - άσε στη θεωρία πόσοι ήταν στον πάγκο - το να παίζεις Πέμπτη στην Σκανδιναβία και μετά Κυριακή, για να πας Καλλιθέα μεσοβδόμαδα, είναι πρόβλημα που δεν λύνεται χωρίς βάθος. Για τους μικρούς συμφωνώ και για τον Κωστούλα έχω κάθε ένσταση να παίζει εκεί που παίζει, γιατί δεν προσφέρει τίποτα ούτε στην ομάδα, ούτε στον εαυτό του. Το ότι ενδεχομένως μπορεί να παίζει καλύτερα από άλλους εκεί, δεν σημαίνει ότι θα μας βγει σε καλό, όπως και στην ουσία, δεν μας βγαίνει και βαθμολογικά να το δεις.

Το avatar του χρήστη portο-leone

Thanks
    21
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 174 φορές σε 142 μηνύματα
    Ignore User

Δεν ειπε κανεις να μη γινεται ροτεισον αλλα με μετρο. Οχι οπως το σημερινο. Επισης, να αξιοποιηθουν ολες οι μεταγραφες και τα νεα παιδια που εχει παρει ο θειος στο ροστερ στο μετρο του δυνατου. Αυτο ειναι το ζητουμενο απο εδω και περα. Δεν ειναι δυνατον ολοι να ειναι για τα θηρια. Κατι κανουμε λαθος.

Ευτυχως παρα τις (πολλες) γκελες δεν εχουμε μεινει πολυ πισω. Ειμαστε ακομα μεσα στο πρωταθλημα, αρκει να αρχισουμε να βελτιωνομαστε απο εδω και περα, κι αρκει να αρχισει να καταλαβαινει ο θειος οτι ο Ολυμπιακος κανει πρωταθλητισμο και καποια παιχνιδια αρκει να τα παιρνει και με 1-0. Δεν υπαρχει περιθωριο για αλλες γκελες.

Thanks
    39
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν είναι μαλάκας ο νέος κόουτς που είναι ήδη στον πάγκο, και δεν υπάρχει περίπτωση αν θέλει να κάνει καριέρα να ξεκινήσει από εδώ...
    Στα λοιπά, με αγωνιστικά κριτήρια, ίσως μπορεί και να καταλάβατε σήμερα ότι το παιχνίδι της Πέμπτης, δεν ήταν τελικά τόσο γαμάτο, που αντί για 0-3 μέχρι το 60' τρέχαμε δίχως αύριο ακόμα και εμείς που το βλέπαμε... Και αυτά, πληρώνονται ακριβά και στη συνέχεια, γιατί θα αρχίσουν να σκάνε ο ένας, πίσω από τον άλλον...
    Ο προπονητης ηδη ειναι ενημερωμενος και περιμενει στωικα...Ξερεις πολυ καλα οτι η Διοικηση ποτε δεν θα πει φταιμε εμεις,αλλα για να ταραξει τα νερα θα κανει το πιο φθηνο,δλδ να διωξει τον προπονητη,ακομα δεν εχει αρχισει η αποδομηση του κοουτς απο τους γνωστους αγνωστους των media,αλλα οταν θα αρχισει να ξερεις οτι εκει κοντα θα ειναι και το τελος.... Ο Συλαιδοπουλος οπως σου λεω ειναι ΗΔΗ ενημερος και standby...

Το avatar του χρήστη portο-leone

Thanks
    21
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 174 φορές σε 142 μηνύματα
    Ignore User

Ε κλασσικα Ολυμπιακα. Ο Συλαιδοπουλος θα γινει ο νεος Λεμονης. Ας ελπισουμε να ειναι το ιδιο επιτυχημενος.
    Για εμενα δε γινεται ακομα κουβεντα για το θειο γιατι απλα εχουν κανει κι ολοι οι αλλοι παρομοιες γκελες κι ειμαστε ακομα κοντα. Αν ειχαμε μεινει τωρα καμμια δεκαρια ποντους πισω θα ηταν ηδη στο αεροπλανο για Ισπανια.

Thanks
    39
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από portο-leone Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ε κλασσικα Ολυμπιακα. Ο Συλαιδοπουλος θα γινει ο νεος Λεμονης. Ας ελπισουμε να ειναι το ιδιο επιτυχημενος.
    Για εμενα δε γινεται ακομα κουβεντα για το θειο γιατι απλα εχουν κανει κι ολοι οι αλλοι παρομοιες γκελες κι ειμαστε ακομα κοντα. Αν ειχαμε μεινει τωρα καμμια δεκαρια ποντους πισω θα ηταν ηδη στο αεροπλανο για Ισπανια.
    Νομιζετε ο Συλαιδοπουλος μπηκε τυχαια διπλα στον Μεντι?Αυτο που ξερω ειναι οτι ο Μεντι δεν γουσταρει μια να τον εχει διπλα του, το δεχτηκε με το ζορι, και αμα μπειτε και δειτε λιγο youtube, σε πανηγυρισμους στο conference κοιταχτε λιγο ποσο επιδεικτικα τον αγνοει......

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.029
    Ignore User

Εγώ τόσο μέσα δεν είμαι, για να ξέρω κάτι τέτοιο και αν δεν γίνει όπως το λες, θα μπορείς να ξαναγράψεις χωρίς να εξηγείς γιατί δεν έγινε, σε άλλους που επίσης δεν έχουν πετύχει ούτε πεθαμένο στο μνήμα του, αλλά αυτοί είχαν δικαιολογία. Εμένα, κάτι μου λέει ότι τον θείο, όσο δεν γίνονται ανωμαλίες στα αποδυτήρια, δεν θα τον διώξουν, κυρίως επειδή δεν τους παίρνει να τραβήξουν την προσοχή από πάνω του.
    Ο Συλλαϊδόπουλος δεν είναι προπονητής για πρώτη ομάδα και αυτό το γράφω (το έχω γράψει και από πριν), επειδή και ο ίδιος με την πορεία του το έχει δείξει και δεν πρόκειται να κάνει τίποτα περισσότερο από τον υπηρεσιακό.
    Αυτό που γράφω εγώ, αν αποδειχθεί φλόμπα, μπορείτε να το θυμάστε και να μου το κοπανάτε.

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.225
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.451 φορές σε 20.710 μηνύματα
    Ignore User

Unpopular opinion (θα πείτε τι πιο σύνηθες) επειδή είδα πολύ Συλαϊδόπουλο πέρσι: Της πλάκας προπονητής, στο Μαρακανά δε, δεν έκανε ούτε αλλαγή ενώ είχαν πεθάνει όλοι και έχασε το παιχνίδι στο τέλος. Και για μένα έχει ευθύνη και ως βοηθός του θείου, υποτίθεται έπρεπε να τον βοηθάει σε αυτά τα παιχνίδια και να τον ενημερώνει για τους αντιπάλους. Και το μόνο που βλέπουμε είναι πλήρη μεσάνυχτα ακόμα. Εκτός αν δεν δέχεται τίποτα από κανέναν ο θείος, οπότε άκυρα τα σενάρια για χαρτάκια και μιλημένα.

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Το avatar του χρήστη Nikolaos_Kokkinos

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    9.252
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.755 φορές σε 6.390 μηνύματα
    Ignore User

Εγώ τόσο μέσα δεν είμαι, για να ξέρω κάτι τέτοιο και αν δεν γίνει όπως το λες, θα μπορείς να ξαναγράψεις χωρίς να εξηγείς γιατί δεν έγινε, σε άλλους που επίσης δεν έχουν πετύχει ούτε πεθαμένο στο μνήμα του, αλλά αυτοί είχαν δικαιολογία. Εμένα, κάτι μου λέει ότι τον θείο, όσο δεν γίνονται ανωμαλίες στα αποδυτήρια, δεν θα τον διώξουν, κυρίως επειδή δεν τους παίρνει να τραβήξουν την προσοχή από πάνω του.
    Ο Συλλαϊδόπουλος δεν είναι προπονητής για πρώτη ομάδα και αυτό το γράφω (το έχω γράψει και από πριν), επειδή και ο ίδιος με την πορεία του το έχει δείξει και δεν πρόκειται να κάνει τίποτα περισσότερο από τον υπηρεσιακό.
    Αυτό που γράφω εγώ, αν αποδειχθεί φλόμπα, μπορείτε να το θυμάστε και να μου το κοπανάτε.
    μου εφτιαξες τη διαθεση ρε πστ
    "Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (28-10-24)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.029
    Ignore User

Να βρούμε ένα turning tune όμως, να μπορούμε να βάλουμε τα γεγονότα σε μία βάση: Με την Καλλιθέα δεν λέγαμε (όχι εγώ, αλλά δεν διαφώνησα γιατί δεν είδα κάτι τέτοιο εξ αρχής) ότι ο θείος έχασε λίγο την επαφή με το αγωνιστικό κομμάτι και τις αλλαγές γιατί έλειπε ο βοηθός του στη Βραζιλία; Άλλος ήταν εκείνος, ή μετά το εγκεφαλικό ο θείος τρώει φρίκες; Και αν έπαθε εγκεφαλικό στον τελικό, το Μάιο; Τί κάνουν οι γιατροί στο Ρέντη - ξαναρωτάω;;;
    Επίσης, τι σόι βοηθό σου φυτεύουν που δεν τον θέλεις τον Φεβρουάριο και εσύ υπογράφεις επέκταση συνεργασίας;;;
    Δεν κολλάνε όλα μαζί ρε παιδιά...

Thanks
    39
    Ignore User

Εγω δεν τα λεω ουτε για να παρω μπραβο ουτε αναθεμα,τα εχω αναφερει επισης σε προηγουμενα ποστ, και δεν ειπα προς θεου οτι θα φυγει Ο Μεντι. Απλα καποιες πληροφοριες απο Ρεντη μερια που ξερω εδω και πολυ καιρο..Και λογικο μου φαινεται αν αλλαξει ο προπονητης, ποιον θα φερεις μεσουσις περιοδου? Χιλιες φορες τον Βοηθο που στην τελικη εχει και ενα ευρωπαικο και αυτος,που ειναι και εξτρα βοηθεια να προωθησει τους μικρους.. Ποσο παραταιρο σου φαινεται δλδ?

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.029
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από adamo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω δεν τα λεω ουτε για να παρω μπραβο ουτε αναθεμα,τα εχω αναφερει επισης σε προηγουμενα ποστ, και δεν ειπα προς θεου οτι θα φυγει Ο Μεντι. Απλα καποιες πληροφοριες απο Ρεντη μερια που ξερω εδω και πολυ καιρο..Και λογικο μου φαινεται αν αλλαξει ο προπονητης, ποιον θα φερεις μεσουσις περιοδου? Χιλιες φορες τον Βοηθο που στην τελικη εχει και ενα ευρωπαικο και αυτος,που ειναι και εξτρα βοηθεια να προωθησει τους μικρους.. Ποσο παραταιρο σου φαινεται δλδ?
    Ρε φίλε, αυτό ακριβώς λέμε, αν προσέξεις: Εγώ ένας μαλάκας στην άκρη του πουθενά είμαι και δεν ασχολούμαι με αυτούς. Δεν είναι και ο συνδεσμίτης εδώ για κανένα διήμερο για να το διαβάσει και αυτός. Γαμήστε όποιον ξέρει, ό,τι ξέρει και σας τα λέει, γιατί παντελόνια δεν φοράει και σας κοροϊδεύει, αν δεν είναι βλάκας.
    Όποιος είναι στην πιάτσα, ακούει διάφορους και διαβάζει διάφορα και όταν τα παίρνει στα σοβαρά, στο τέλος τρελαίνεται...
    Πιάσ'τους έναν - έναν αυτούς που τα λένε αυτά "από μέσα" και πες τους να σεβαστούν το ψωμί που τρώνε στην ΠΑΕ και να μην λένε τίποτα από αυτά που βλέπουν μέσα, πρώτα από όλα, γιατί ακόμα και τα γεγονότα προφανώς δεν τους δικαιώνουν και έπρεπε πρώτοι οι ίδιοι να το έχουν κόψει. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε το κομμάτι του επαγγελματικού απόρρητου, όποια δουλειά και αν κάνεις.
    Την ώρα που μιλάμε, ούτε ο Βαγγέλης ο ίδιος δεν ξέρει τί θα κάνει (γιατί αυτός είναι και τα 14 χρόνια που τον ξέρουμε εμείς που είμαστε και μακριά) και ξέρουν αυτοί τί έχει αποφασίσει; Σου βγάζει νόημα αυτό;;;
    Στείλ'τε τους στο διάλο να ησυχάσετε, που σου λέω...

Thanks
    39
    Ignore User

Παντως αν υπηρχε ενα ουδετερος φιλαθλος του ποδοσφαιρου και εβλεπε αυτο το πρωταθλημα , θα ελεγε τι γαματο εχει γινει ουτε στην Αγγλια τετοια αποτελεσματα......

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.029
    Ignore User

Ρε άσε τα αποτελέσματα: Δες Παναιτωλικό, ΟΦΗ, Πανσερραϊκό, Καλλιθέα, Βόλο, Λεβαδειακό. Πού την είχαν αυτοί κρυμμένη τόση τακτική στη μπάλα τόσα χρόνια και την ξεστόκαραν φέτος;;; Και γιατί στον πούτσο δεν έχουμε πέμπτη (ούτε τέταρτη φέτος) ομάδα να περάσει δύο προκριματικά της πούτσας από ομάδες που δεν πήραν πρωτάθλημα ούτε σε εμπόλεμη περιοχή;;;

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.225
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.451 φορές σε 20.710 μηνύματα
    Ignore User

Απ' όλες τις ομάδες που σχολίασαν, μόνο για Ολυμπιακό είπε ο Κατσουράνης ότι δεν βλέπει πρόβλημα, γιατί έχει καλούς παίκτες και χρειάζονται χρόνο να το βρουν. Τα παίρνει κι ο Κατσουράνης απ' τον Βαγγέλα μάλλον.

Thanks
    39
    Ignore User

Θα σου απαντησω γι αυτο, αν περασει Ο Ολυμπιακος απο την Τουμπα με διπλο..να σιγουρευτω....τωρα δεν μπορω να απαντησω.....

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.029
    Ignore User

Όχι ρε - απλά ξέρει ότι θα τον γράψουμε στην πούτσα μας, σε κάθε άλλη περίπτωση και επειδή είναι Πατρινός και βάζελος ξέρει ότι με τα καλά λόγια μπορεί να μας κάνει μεγαλύτερη ζημία...

Σελίδα 576 από 589 ΠρώτηΠρώτη ... 76176276376476526536546556566572573574575576577578579580586 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές