Καλα πες του να ξαναπροσπαθησει, αυτο που εβγαλε ειναι κραμα power rangers Και Kim Γιονγκ Ουν στολη για αποκριες.
(εχει δρομο μπροστα πριν απειληθουμε απο τα AI , αν ειναι ετσι...)
Καλα πες του να ξαναπροσπαθησει, αυτο που εβγαλε ειναι κραμα power rangers Και Kim Γιονγκ Ουν στολη για αποκριες.
(εχει δρομο μπροστα πριν απειληθουμε απο τα AI , αν ειναι ετσι...)
" Ειμαι 88 χρονων, Έχω χορτάσει από τίτλους και πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό,και θέλω να πεθάνω με ένα Ευρωπαϊκό“. - Γιάννης Πολυκανδριώτης , 9 Μαίου 2024.
panahs7 (25-02-24)
Nikolaos_Kokkinos (26-02-24)
Α τον εκανες κατευθειαν αυτοκρατορα εσυ, μια χαρα why not
" Ειμαι 88 χρονων, Έχω χορτάσει από τίτλους και πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό,και θέλω να πεθάνω με ένα Ευρωπαϊκό“. - Γιάννης Πολυκανδριώτης , 9 Μαίου 2024.
panahs7 (26-02-24)
Μη γελοιοποιείτε την προπονητάρα ρε παπάρες.
Αφού οι άλλοι το έκαναν μόνοι τους...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
estai (27-02-24)
Γάμησε τους όλους θείε.
Απόψε βέβαια, κάναμε λίγο Καρβαλιάλ στο επιθετικό κομμάτι: Μεγάλη ασυνεννοησία, ακόμα και σε απλές φάσεις...
Δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα ένας προπονητής, σε τόσο μικρό διάστημα, ειδικά όταν δεν έχει όλους τους καλούς παίκτες. Στημένα, αποστάσεις, αντεπιθέσεις και συνδυασμοί μεταξύ συγκεκριμένων παικτών βλ. Όρτα - Ποντένσε - Φορτούνη - Τσικίνιο - Ροντινει. Τα ματς που ο αντίπαλος σε περιμένει πίσω, θα είναι πιο δύσκολα. Θεωρώ οτι στα πλει οφ, θα έχουμε πλεονέκτημα κι είναι ένας λόγος που ο Μεντιλίμπαρ, ήθελε δυνατό αντίπαλο στην Ευρώπη.
chainsaw (29-02-24)
Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε πάγκο ώστε να αλλάζουν 4-5 βασικοί και να μπορεί η ομάδα να ακολουθήσει το πλάνο. Το άλλο που θέλει δουλειά είναι τα στημένα αλλά και το οτι παίρνουμε γκολ από λίγους παίκτες.
Ρε εγώ το λέω για εμάς, γιατί μέσα σε δύο εβδομάδες οι προσδοκίες γίνονται και απαιτήσεις.
Κάποιοι απο εμάς βλέπαμε ενθαρρυντική εικόνα στην αρχή με τον Μαρτίνεζ,άλλοι βλέπανε ενθαρρυντική εικόνα στα πρώτα παιχνίδια του Καρναβάλ.Τι δεν είδαμε όμως και στις 2 αυτές περιπτώσεις;Αποτελέσματα.Δεν μπορεί να είναι τυχαίο οτι η ομάδα σε οτι σημαντικό παιχνίδι έπαιξε φέτος,έβρισκε τον τρόπο να χάσει ακόμα και σε ματς που δεν ήταν χειρότερη.Είχαμε 0/7 ντέρμπι φέτος μαζί με το κύπελλο.Δεν ξέρω τι έχει κάνει αυτός ο τύπος,αλλά η ομάδα έχει μπει μέσα σε 5 παιχνίδια,εκ των οποίων τα 3 δύσκολα και καθοριστικά,και τα έχει ΚΕΡΔΙΣΕΙ.Κάποια με πολύ καλό ποδόσφαιρο,και κάποια με μεγαλύτερο ζόρι αλλά τα κέρδισε.2 νίκες στην Ευρώπη και νίκη σε ντέρμπι δεν είχαμε δει όλη την χρονιά και αυτός τα έκανε σε 3 παιχνίδια συνεχόμενα.Μπορεί να μην έχει προλάβει να δουλέψει πολύ την ομάδα,όμώς σίγουρα έχει περάσει μια νοοτροπία νικητή αντι για αυτή του λούζερ που βλέπαμε τους προηγούμενους μήνες.
maniak7 (29-02-24)
Στον Μαρτίνεζ, έλεγα ότι τακτικά παίζαμε σουμπούτεο, αλλά κάποιοι θέλατε να τον δείτε (γιατί βγάζει νόημα να μείνει κάποιος με αυτήν την εικόνα για δύο χρόνια και να τον αλλάξουμε στα επόμενα play - out). Στον Καρβαλιάλ, δεν ασχολήθηκα και πολύ γιατί εγώ περισσότερο είδα ότι έδιωξε τον έναν και δεν νοιάστηκε πολύ για το ποιόν έφερε...
Ο μόνος λόγος για τον οποίο ξαναμίλησα τώρα για προπονητή, είναι γιατί βλέπουμε στην πράξη του κουτιού τα παραμύθια που μας σερβίρουν όλα αυτά τα χρόνια για την αμυντική συμπεριφορά και τα χαφ που δεν αποδίδουν επειδή φταίει η εξυγίανση και όχι γιατί μαζεύουν υποψήφια μέλη του ΔΣ από τις κατά τόπους περιπατητικές λέσχες...
Μέχρι και τον 1 βαθμό εκτός γηπέδου κέρδισε ο κόουτς.![]()
drizzt (01-03-24), Nikolaos_Kokkinos (01-03-24)
Σαν να έβαλε τελικά ο Φορτούνης το πέναλτι στη Λαμία, δήλαδη...
drizzt (01-03-24)
drizzt (01-03-24), Nikolaos_Kokkinos (01-03-24), Paneas (01-03-24)
Ο Σεβαστιανός διηγείται στη γραμμή του Σι, και στο Μι..
Και στο Μι τραγουδάει παραμύθια η Μελιά, boomers.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (01-03-24)
Και στο Ρε δεν ειναι κανεις ρε? Πως θα παιξουμε?
Bookmarks