Nikolaos_Kokkinos (15-02-24), panahs7 (16-02-24)
Παρτο κύπελλο το Κονσομασιόν πως λέγεται ρε τύπε να έχουμε ένα ευρωπαϊκό
Nikolaos_Kokkinos (15-02-24), panahs7 (16-02-24)
Ο Βασκος δε χαμπαριαζει, αυτονομιστης
οχι ξανα πορταγαλο πλιζ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Δεν είναι και λίγο, αλλά να είναι το τελευταίο που σας βρίσκει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ΒΑΣΚΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ δε χαμπαριαζει, κανονικος προπονητης επιτελους!
Oberon (19-02-24)
Εδώ να μείνεις
Να το θυμάστε το σημερινό όμως μάγκες και να μην του σουρετε τα εξ αμάξης αύριο μεθαύριο που δε θα του βγουν δύο ματς
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
mick7 (19-02-24)
ποτε ξανα πορτογαλο,ποτε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τύπος με κοντομάνικο..... σίγουρο γαμήσι.
Ρε σεις, αυτός μπορεί να είναι και λιγάκι καλύτερος από τον Καναβαλιάλ....
There is a Dude in town
Τελικά δικαιώθηκε ο τεράστιος Μαρτίνεθ που είχε πει ότι αυτά τα 2 γκολ στο τέλος στο 2-4 με τον Μπαοκ μπορεί να μετρήσουν στην ισοβαθμία! Κι εμείς τον κράξαμε!!![]()
Σήμερα ντύθηκε Τσουκαλάς...
Είχε άγιο που ο προηγούμενος κλόουν, τουλάχιστον του άφησε ένα στόπερ και δύο χαφ της προκοπής, τα οποία του λύσανε τα χέρια.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
O Μεντι πηγε τη νυχτα στο σπιτι του Λουτσεσκου με άλλους..
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Παρουσιαστικό βενζινάς σε βραδινή βάρδια. Vamos.
drizzt (19-02-24)
mick7 (19-02-24)
Για να είμαστε ρεαλιστές, έχει και κοκκαλάκι νυχτερίδας ο Λίμπας που δεν είχε πριν ο Καρβαλιάλ. Πέρα απ' την ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟΥ που μας έσωσε.
πχ αν ο Κάμπιας δεν είχε μαλακιστεί με βάζελο, πιθανότατα θα το χαμε πάρει το ματς και αν οι Καμαρο-Καρβαλιοι δεν έκαναν χοντρο-μαλακίες στα πέναλτυ θα συνεχίζαμε κύπελλο.
Χθες άγγιξε την μπάλα 2 φορές και την έστειλε στο πλεχτό και τις 2. Όσο για τον Άγιο Πάσχαλ, τι να πούμε..
Πιο πολύ δηλ, φαίνεται το κομμάτι της ψυχολογίας και της διάθεσης να χει αλλάξει. Δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε το γεγονός ότι ο Καρβαλιάλ έκανε καλές μεταγραφές.
Μακάρι να δούμε κι άλλες τέτοιες ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ βραδιές.
Σίγουρα. Αλλά χρειάζεται και αυτό όταν αναλαμβάνεις σε τόσο δύσκολες συνθήκες. Και ο Μαρτίνς ας πούμε γενικά εκτός από δουλειά του είχαν κάτσει και αρκετά στα πρώτα χρόνια.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks