Πάντως να ισχύει τελικά ότι θα βάλει επιτέλους Φορτούνη πίσω από τον φορ αντί για άκρα έχει πάρει +1 πόντο από εμένα ο Καρναβαλ.
Όχι, αντικειμενικά, δεν βλεπόταν τότε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πάντως να ισχύει τελικά ότι θα βάλει επιτέλους Φορτούνη πίσω από τον φορ αντί για άκρα έχει πάρει +1 πόντο από εμένα ο Καρναβαλ.
maniak7 (13-12-23)
Όποιον δεν τον έχει να βολοδέρνει στο άκρο και να δημιουργούνται ανισορροπίες και στο αμυντικό κομμάτι, του δίνω μία ψήφο εμπιστοσύνης παραπάνω από τους επόμενους. Βέβαια, αυτό θέλω όχι να το δω, αλλά να το ξαναδώ: Μη γυρίσουμε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις σε έναν μήνα, ξέρω 'γω...
Nikolaos_Kokkinos (13-12-23), Pireotis7 (13-12-23)
Ναι ενώ αν τον βάλει πίσω απ' το φορ, η κορυφή στο 4-3-3 δηλαδή, δεν θα υπάρχουν ανισορροπίες στα 2 χαφ πίσω του. Αν προσθέσουμε δε, ότι τα εξτρέμ δεν θα μαρκάρουν τα μπακ (μόνο ο Μασούρας μας σώζει), εκεί να δεις πανηγύρι με 2 αμυντικά χαφ να τρέχουν να μαζέψουν τα πάντα.
Με 9 γκολ στα δύο πιο σημαντικά παιχνίδια του τελευταίου μήνα και τρεις χαφ στο κέντρο, δεν είσαι σε θέση να παραδώσεις μαθήματα με αυτό το πρίσμα - βρες κάτι άλλο γιατί αυτό, με τα τρία χαφ που σώζουν μας ψόφησε.
Αν βγάλουμε από την εξίσωση το οποιοδήποτε φορ που συνήθως η βοήθεια στο αμυντικό τρανζίσιον και στην άμυνα δεν είναι και κάτι το φοβερό όποιος και να παίξει, έχουμε σίγουρα άλλους 2 παίκτες που δημιουργούν ανισορροπίες αρνητικές για μας: Φορτούνης και Ποντένσε. Οπότε για να τους έχεις στην εντεκάδα πρέπει να βρεθεί τρόπος πώς θα καλυφθούν τα μπακ και το κέντρο. Δύσκολο. Κάποιος ή κάποιοι θα πρέπει να παίξουν πιο βαθειά από ότι είδαμε μέχρι σήμερα. Μιλάω πάντα για σύστημα με τετράδα πίσω.
panahs7 (13-12-23)
Από την άλλη, η τριάδα πίσω είναι του Σατανά όπως έχει αποφασιστεί, αλλιώς ίσως θα άξιζε μια δοκιμή με Ποντένσε στη δυάδα μπροστά. Αλλά και ποιους τρεις να βάλεις πίσω μαζί για να δεις χαΐρι;
Εσύ, σοβαρέψου...
Ετσι οπως το πατε το συγχρονο ποδοσφαιρο, στο τελος θα θελουμε στο τελος να παιζουν 10 αμυντικοι κ ο μονος που θα θελουμε να ξερει μπαλα θα ναι ο Τερμας.
Αρε φουκαριαρικια μπαλα πως κατεληξες ετσι. Ανοστη σαν την F1 με το halo cage και τα 1500 κυβικα
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (18-12-23)
Γιατί τώρα παίζουμε ωραίο στο μάτι επιθετικό ποδόσφαιρο;
Δυστυχώς έτσι έχει γίνει το μπαλίδι και παίκτες σαν τον Φορτούνη δεν φτουράνε πλέον. Εκτός αν είσαι στο επίπεδο του κοντού, που κι αυτός αν ήταν πιο νέος, λιγόστευαν τα ψωμιά του σιγά σιγά. Μακάρι να είχαμε 11 Φορτούνηδες κι εγώ μαζί σου είμαι but I don't make the rules.
Nikolaos_Kokkinos (13-12-23)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εγώ ξέρω δεν πρόλαβε να πιάσει δουλειά, Ευρωπαϊκή πρόκριση και αγγίζει κορυφή! Άντε να του πεις του άλλου να μην αλλάζει προπονητές τώρα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (18-12-23)
Ο Βαλμπουενάς είπε τον Μαρτίνεθ κλόουν.
flessanto (27-12-23)
Ο Κώστάκης είπε τον Πετράκη πρωτάκι, ενώ είναι δευτεράκι.
Bookmarks