Oberon (25-09-23)
Σύμφωνοι. Οπότε σαν αποτέλεσμα οι επιλογές του προπονητή στο παιχνίδι (με τους Γερμανούς) έφεραν την ομάδα να είναι (το λιγότερο) ανταγωνιστική απέναντι στους Γερμανούς. Το ζήτημα είναι με τί συγκρίνουμε λοιπόν, πάμε να συγκρίνουμε με την εικόνα μας τα δύο προηγούμενα χρόνια;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Oberon (25-09-23)
Ο Κώτσης είπε μόλις τώρα, οτι η πεντάδα των αρχηγών θα είναι η εξής: Φορτούνης, Ελ Αραμπι, Ρέτσος, Μασούρας και Πασχαλάκης!
Μοναδικός ενδοιασμός, για το ποιός θα είναι 3ος και ποιος 4ος αρχηγός, μεταξύ Ρέτσου και Μασούρα.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Λογικα ο Μασουρας.
Αξιοκρατικά, κανένας.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Και η κορυφαία είδηση της σεζόν, επιβεβαιωμένη από Βερβελέ:
Ο κόουτς τους βάζει και κάνουν διαλογισμό.![]()
Και είναι ανάγκη αυτό να γίνεται όταν ο αντίπαλος βγάζει αντεπίθεση;
flessanto (08-10-23), Nikolaos_Kokkinos (01-10-23)
Για όσους μας έβλεπαν με δυσπιστία όταν γράφαμε μακριά από τον Γκατούζο, όταν προτάθηκε:
Είναι εικόνα, αυτή, ανθρώπου που είναι καλά;
Άσε που ανέλαβε την Μαρσέιγ, που επιβεβαιώνει επιπλέον αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία.
Nikolaos_Kokkinos (01-10-23), Oberon (01-10-23)
Oberon (01-10-23)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Για να έχεις το νου σου, για το πόσο χρειάζεσαι...
Nikolaos_Kokkinos (01-10-23)
Επίσης, πριν ενα χρόνο είχαμε κάνει πρόταση στον Λοράν Μπλαν και μας απέρριψε. Προσλήφθηκε τελικά (και απολύθηκε πριν μερικές μέρες) απο τη Λυόν όπου έφτιαξε μια ομάδα που τη φετινή σεζόν έχει 0 νίκες και είναι στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος με 2 βαθμούς, 4 λιγότερους απο τη θέση που οδηγεί στο μπαράζ παραμονής.
Edit: διόρθωση, τελευταία λόγω χειρότερης δ.τ. στην ισοβαθμία είναι η Λυόν, είναι βέβαια σε εξέλιξη το ματς της με τη Ρεμ τη στιμή που το γράφω αυτό.
Oberon (01-10-23)
Θέλουμε ενα χαφ και σέντερ μπακ τον Γενάρη οπωσδήποτε. Πρέπει να μπει στο ροτέισον ο Μπιανκόνε για δεξι μπακ, ο Ροντινέι μετα το 70 είχε ξεμείνει απο δυνάμεις, ο δε Κίνι απο την αρχή ήταν εκτός αγώνα. Καμαρά και Έσε επίσης πολλή καταπόνηση, καταπίνουν πολλά χλμ σε κάθε ματς, ο μεν έρχεται απο εναν χρονο χωρίς ρυθμό, ο άλλος παιζει χωρίς διακοπή απο τον Γενάρη και του έσπασαν και τη μύτη. Και πρέπει κάποια στιγμή να δούμε και 3αδα Ποντένσε Φορτούνης Σολμπάκεν πίσω απο τον Ελ Κααμπί.
πρεπει να μαθει την ομαδα να αμυνεται. οχι μονο να δημιουργει. εχουμε σοβαρο προβλημα. δεν θα μπορουμε να κρατησουμε αποτελεσμα.
κανονικα 2 σεντερ μπακ θελουμε. και ενα 6αρι σκυλι.
hang your demons
Δύο εβδομάδες χωρίς παιχνίδι, ώρα για δουλειά κοουτς.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
το σημερινο ειναι για σεμιναριο αυτοκτονιας.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τι κανεις ρε ανθρωπε; Γιοβετιτς και Ελ Κααμπι μαζί σε ευρωπαϊκο ματς, ενώ μάλιστα προηγεισαι; Και μετά την αποβολή κρατάς μέσα τον Μαυροβούνιο για να παίζουμε με 9 και να είμαστε κομμένοι στα 2.
Αχρείαστη η επιλογή του Αλεξανδροπουλου σαν τρίτος χαφ. Δεν προσφέρει καθόλου στο επιθετικό κομματι και απλά έτρεχε να καλύπτει τους άλλους 2 που ήταν ψόφιοι
Εκ του αποτελέσματος τώρα μπορούμε να πούμε τα πάντα. Ένας βλάκας στην ΕΡΑ είπε ότι φταίει γιατί έκανε νωρίς τις αλλαγές και έβγαλε τους σκορερ ενώ ήταν 0-2.
Επιμενω οτι χρειαζεται στον αξονα ο Φορτουνης να ανεβαζει την μπαλα. Με αυτο το κατι σαν 4-4-2, εχεις τον Μασουρα εκει που μπορει να προσφερει περισσοτερο αλλά χανεις ευκολα το κεντρο, ειδικα οταν αφηνεις μπαλα στον αντιπαλο και δεν μπορεις να την κρατησεις.
Du3lisT (05-10-23)
δεν ξερω καν αν φταίει αυτος πραγματικα δεν υπαρχουν λογια.Ματς για 0-4 στο γυρισανε απο 0-2 σε 2-2.Απιστευτα πραγματα.Τι εντολη να εδωσε απο τον παγκο καθιστε πισω να κρατησουμε το 0-2?Φταινε και οι παιχτες δεν γινεται σε τετοιο ματς να μην εισαι με το μαχαιρι στα δοντια.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks