Τον ίδιο δρόμο αποφάσισε να πάρει και ο Αλμέιδα στην Κούλα. Θέλει να παίξει ποδόσφαιρο με οποιονδήποτε αντίπαλο. Χθες πριν τον αγώνα έτρωγε το κράξιμο της αρκούδας με αυτό που έπαθαν στα στόπερ, αλλά είδαμε τι έγινε. Τους το είχε πει και κατάμουτρα άλλωστε "προτιμώ να έχω μεσοεπιθετικές λύσεις και για την άμυνα αν χρειαστεί θα το λύσω εσωτερικά με αλλαγή θέσεων". Δεν αποκλείεται και ο Μαρτίνεθ να είναι της ίδιας φιλοσοφίας, ειδικά μετά από τις direct εντολές που πήρε απ' τον Βαγγέλα να αποκτήσει πάλι ο σύλλογος την ταυτότητά του και να παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Κάτι χάνεις, κάτι κερδίζεις, δεν γίνεται να τα έχουμε όλα, αλλιώς θα ήμασταν στα φαβορί για το Τσουλου.
Αυτό θέλαμε πάντα, να βασίζουμε την ομάδα στον ποιοτικότερο παίκτη της. Ειδικά για τον Φορτούνη όλοι αυτό ζητούσαν, να χτιστεί η ομάδα γύρω του και να αποκτήσει ηγετικό ρόλο. Τώρα θέμε τ' ανάποδα πάλι;
Τα μπουστάκια που φοράνε κάποιον ρόλο βαράνε. Γι' αυτό δίνουν ένα σκασμό λεφτά σε τεχνολογία και μετρήσεις. Υπάρχει βοηθός προπονητή στον πάγκο που παρακολουθεί μόνο αυτά και ενημερώνει τον προπονητή. Προφανώς του Φορτούνη θα είχαν βαρέσει κόκκινο, δεν είναι και για πολλά άλλωστε ο Κώτσος σ' αυτό. Ο ίδιος φυσικά και θα ήθελε να συνεχίσει, να σου θυμίσω τον Σισέ στην Κρήτη που δεν άκουγε κανέναν και ήθελε να παίξει κουτσός.
Παικταράς και γαμώ τις ασίστ, αλλά εγώ το βλέπω από άλλη οπτική και συμφωνώ με Κατσουράνη που αποθέωσε τον Ελ Κάαμπι. Ο Φορτούνης έκανε την τρομερή μπαλιά στον χώρο, όχι στον παίκτη. Δεν υπάρχουν πολλά σέντερ φορ που θα κάνουν τέτοια κίνηση και θα το παστελώσουν, τις περισσότερες φορές θα πάει χαμένη. Ο τύπος έχει υπολογίσει την πορεία της μπάλας στον αέρα ενώ έρχεται και απλώνει το πόδι με τις τάπες την κατάλληλη στιγμή για να συναντηθεί με τη μπάλα και να της αλλάξει την πορεία προς το τέρμα.
^ Το τελείωμα εκεί του Κάμπια ήταν καταπληκτικό.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (22-09-23)
Σιγά μην είπε ο Μαρινάκης στον Μαρτίνεθ και τον Κορδόν τι τρόπο παιχνιδιού να επιλέξουν.
Παναή, με απογοητεύεις. Αυτή η χρονιά είναι μεταβατική και πρέπει ο κόουτς και ο Κορδόν να χτίσουν την ομάδα. Έχουν γίνει σωστές μεταγραφές και δεν γίνεται να πιάσει το 100% των παικτών που επέλεξαν. Η ομάδα βγήκε από την δίνη της περσινής τρέλας και μπήκε μια σειρά.
Του χρόνου ή ακόμη και τον Γενάρη θα βρουν παίκτες να κλείσουν τα κενά στην άμυνα και στα χαφ, αλλά και πάλι η ομάδα είναι πολύ καλή.
Πασχαλάκης-πολύ καλός
Ροντινέι-τρομερό μπακ
Φρέιρε-γεια
Ρέτσος-δεν ξέρω ακόμη αν κάνει για βασικός, αλλά τείνω στο ναι, μαζί με κάποιον πιο έμπειρο στυλ Σεμέδο
Ορτέγκα-θα δείξει
Έζε-παικτάρα
Καμαρά-καλός, αλλά μπορεί και καλύτερα
Πόντενσε-να είναι ο βασικός μας εξτρέμ για χρόνια
Φορτούνης-παικτάρα μεγάλη
Καμπί-βάζει πολλά γκολ χάνει άλλα τόσα, αλλά είναι συνεπής στο σκοράρισμα
Μπιελ-γεια
Σολμπάκεν-θα δείξει, αλλά πιστεύω δεν ήρθε για να μείνει, όπως και να ΄χει
Μασούρας-καλός είναι, αλλά ώρες ώρες πρήζει μπάλες με τις αποφάσεις του, ίσως δεν πρέπει να παίζει στα ευρωπαϊκά βασικός
Συμφωνώ 1000%. Ίδιας φιλοσοφίας είναι με τον Αλμειδα, με διαφορετικά ρόστερ όμως. Το ποδόσφαιρο μας μοιάζει αρκετά με της ΑΕΚ, με τις διαφορές των παικτών, σαν μονάδες, να είναι αρκετές.
Καλύτερα ακραία μπακ εμείς.
Πιο γρήγορους παίκτες στον άξονα και στην επίθεση η ΑΕΚ
Κι ένα μεγάλο πρέπει στην αξιοποίηση του Φορτούνη, που ναι μεν ξέρει τόνους μπάλα, ίσως μερικές φορές να σε περιορίζει στον τρόπο παιχνιδιού.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
panahs7 (22-09-23)
ποντενσε δεν εχουν ουτε για αστειο. ουτε ελ κααμπι. ο Γκαρσια ειναι μεγας χασογκολης. τον εχουν βαφτισει Ντρογκμπα.χτες παλι εχασε 2 τετ α τετ.
πονσε κλαιν μαιν με κοντρα το εβαλε χτες.
ουτε φορτουνη εχουν. πως εχουν πιο γρηγορους παικτες μπροστα αυτοι? μονο ο ελιασον ειναι γρηγορος που δεν παιζει βασικος αντε πες και ο πινεδα.
εχουν βεβαια δυο ισαξια 6αρια σιμανσκι και γιονσον. αλλα ποιοτητας Εσε δεν ειναι.
εχουν εμπειρα στοπερ σε σχεση με τα δικα μας.
hang your demons
θεωρω οτι τους ριχνουμε σε ολες τις θεσεις και εχουμε περισσοτερες και καλυτερες λυσεις. υπερτερουν στα στοπερ λογω εμπειριας.
χανουμε απο τα αποδυτηρια σε θεμα χημειας ομαδας και σταθεροτητας. λογικο.
hang your demons
ο αμραμπατ που παιζει δεξια σε καμια περιπτωση δεν ειναι πιο γρηγορος απο μασουρα η και σολμπακεν σου λεω εγω.
ο τσουμπερ που παιζει αριστερα δεν ειναι πιο γρηγορος απο ποντενσε. ο γκαρσια ναι ειναι πιο ταχυδυναμικος απο ελ κααμπι.
ο πινεδα ενταξει ειναι πιο γρηγορος απο οποιοδηποτε δικο μας στο κεντρο. οποτε ισα βαρκα ισα πανια το βλεπω εγω.
hang your demons
Κι ο Γκατσίνοβιτς είναι γρήγορος.
Και ο Όλεγκ ήταν γρήγορος.
Αν δεν ήταν γρήγορος δεν υπήρχε περίπτωση να γίνονταν επαγγελματίας. Μόνο αυτό έχει.
Du3lisT (22-09-23)
Νομίζω έχουμε αρκετά καλύτερο ρόστερ από την αε6 αλλά χρειάζεται να τους δούμε και τους παίκτες όταν θα έχει δουλευτεί η ομάδα πρώτα και να συγκρίνουμε μετά από δύο χρόνια δουλειάς της Κούλας ας πούμε ο ένας έχει μάθει να καλύπτει τις αδυναμίες του άλλου.
Και γενικά έχουν βρει το ρόλο τους. Πολύ σημαντικό μιας και κάποιους από τους δικούς μας δεν τους έχουμε δει και στις προηγούμενες ομάδες τους
Για να τύχει να παίξει ο πανσερραικος με τη σιτυ, πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα. Όταν αυτά γίνουν, θεωρώ πως ναι, θα κρίνω τον προπονητή από το αποτέλεσμα. Και δεν εννοώ το σκορ φυσικά. Αποτέλεσμα εννοώ την αγωνιστική εικόνα που έφεραν οι επιλογές του.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Bookmarks