Τι ακουω κ διαβαζω? Εγειρεται θεμα Προπονητου πριν καλα καλα τελειωσουν τα φιλικα???
Κλαιω, ας παω για υπνο καλυτερα .
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Δεν σε βλέπω καλά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τι ακουω κ διαβαζω? Εγειρεται θεμα Προπονητου πριν καλα καλα τελειωσουν τα φιλικα???
Κλαιω, ας παω για υπνο καλυτερα .
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Όταν διαβάσεις αυτό εδώ: Είσαι 4 μήνες μπροστά... Μην το πεις πουθενά.
Από εδώ - θέλει και ρώτημα;
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Δεύτερο φιλικό πρώτο στάδιο προετοιμασίας 19 Ιουλίου τον είδαμε τον προπονητή και δε μας κάνει.
Ρε πάτε καλά;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
drizzt (19-07-23)
Ενταξει εγω δεν εχω εικονα απλα ειπα "ωχ τι ειναι αυτα που διαβαζω"
Μόνο αυτό δεν έχουμε κάνει ακόμα, να διώξουμε προπονητή γιατί δεν κέρδισε φιλικό στην προετοιμασία. Μπορούμε.
Ποιόν προπονητή είδαμε τώρα; Τον φετινό, ή τον περσινό;;;
Κοιταχτείτε καλά πριν απαντήσετε...
jonk (20-07-23)
Για αυτό παραιτήθηκε... Δεν είπε κανείς ότι δεν είχε αξιοπρέπεια.
Nikolaos_Kokkinos (19-07-23)
Δεν παραιτηθηκε, βαλανε τους τραμπουκους μας να τον απειλησουν... ποιον ρε φιλε, τον Μιτσελ Γκονζαλες ενα απο τα μεγαλυτερα εξτρεμ της Ρεαλ, που ξεστραβωθηκε και αγαπαει πραγματικα την ομαδα μας.
Ενταξει δν ειναι προπονητης full time οκ , αλλα τι ρεζιλικια ηταν αυτα να του φερθουμε ετσι? εγω στεναχωρηθηκα παρα πολυ με το πως του φερθηκαμε.
Οτι κ αν ηταν, ειναι κοσμημα να υπαρχει στη χωρα μας μια τετοια προσωπικοτητα και πολυ μας επεφτε
mankap (19-07-23)
Τα παπάρια θα του έκλαναν - ήθελε και έφυγε, ειδικά όταν είδε και μετά την ενέδρα με τον Άρη, ότι όλα ήταν μάταια και θα φορτωνόταν σε αυτόν μία προαποφασισμένη αποτυχία... Ο Ρέτσος, απεναντίας, είναι ακόμα εδώ.
Και θέλεις να μιλήσω εγώ για προπονητή που αξιολογεί έναν μήνα τον Ρέτσο και βλέπει τον Μπουχαλάκη να έχει πρόοδο, ότι ήρθε να δουλέψει... Και με αυτούς, εξόν τους άλλους που όλοι ξέρουμε, θα σου κάνει και πίεση ψηλά και δεν θα μιλάμε για να μας γράψουν lasix...
jonk (20-07-23), Nikolaos_Kokkinos (19-07-23)
Για τη δευτερη παραγραφο συμφωνω για την πρωτη ομως, απλα να πω οτι δεν μας καθιστα λιγοτερο μαλακες ως διοικηση το οτι αυτος επελεξε να μη μεινει, αν τον σαπορταρανε θα εμενε, εκαναν τουμπεκα ομως, και στα μπουρτζιλικια της 7 αλλα και οταν οπως ελεγε οτι ονειρο του ηταν να μεινει αλλον ενα χρονο.
Οτι κ να ταν , ηξερε που βρισκεται, και τι περιμενει ο κοσμος, και στο παρελθον μας ειχε χαρισει πολλες χαρες, αγαπουσε την ομαδα δν ηταν σωστο να φυγει με τετοιες πικρες κουβεντες. Ποιος λογικος θα του καταλογιζε απωλεια πρωταθληματος υστερα απο τα διοικητικα εγκληματα που εγιναν?
Εδω μας εβγαΛε 3ους κ φτασαμε να το θεωρουμε κατορθωμα.
Αλλα επιστρεφουμε κ στην αξιοπρεπεια που ειπες πριν.
Ειναι τρομερο το που μπορει να φτασει ο ανθρωπος οταν ειναι διατεθιμενος να απωλεσει με χαρα την αξιοπρεπεια (βλεπε Μουρινιο)
flessanto (28-07-23)
Μπορούμε όταν μιλάμε μεταξύ μας να μην βάζουμε την 7 σε επιστημονικά σενάρια ότι δρα ανεξάρτητα από το σκεπτικό και τους στόχους της διοίκησης;
Εγώ σου είπα, ότι ο Μίτσελ, αν δεν ήθελε να φύγει, δεν θα έφευγε και δεν θα τον πείραζε κανείς.
Είναι βολικό να βάζουμε μόνο τη 7 στη γωνία, ενώ στην πραγματικότητα είναι η "επίσημη" μικρογραφία της πλειοψηφίας των γαύρων και τους εκφράζει απόλυτα. Στον καθρέφτη να κοιταζόμαστε που δεν πάμε μπροστά, γιατί σε όλες τις πτυχές της ζωής μας έχουμε ότι μας αξίζει. Ο κόσμος είναι μεγάλη πληγή με τη σοβαρή επιδραστικότητα που έχει στα διοικητικά, αλλά δε μας αρέσει να το ακούμε, θέλουμε πάντα τον μεγάλο εχθρό.
Bookmarks