Δεν ξεκίνησαν...
Άριστη τακτική με το χανούμι και θα έγραφε περισσότερα αν δεν υπήρχε η αποβολή του Μπιελ. Μπράβο σενιόρ, τα πλέι-οφ ξεκίνησαν ιδανικά, έτσι και ακόμη καλύτερα από εδώ και πέρα.
Δεν ξεκίνησαν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Χρόνια πολλά Σενιόρ Μίτσελ.
Ειπες προχτες οτι ονειρο σου ειναι να παραμεινεις κ του χρονου, ελπιζω με τις σημερινες εμπνευσεις και βλεπωντας το Ρετσο να καταλαβες οτι ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ εφυγες τελικα
..
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
voskos_7 (02-04-23)
Ευχαριστούμε. Καλή συνέχεια στην κανονική σου καριέρα στην τηλεόραση.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
voskos_7 (02-04-23)
Ξαναπες μας οτι εχεις συμβολαιο και για του χρονου....
Τουλάχιστον, δεν παίζει να φάμε παππά. Το ότι συμμάζεψε αυτό που παρέλαβε, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον φορτωθούμε, όπως κάναμε και με άλλους, οι οποίοι με 2 χρόνια δουλειά πήγαν να βγάλουν σύνταξη από εδώ...
Nikolaos_Kokkinos (03-04-23)
Αν γινει κανα θαυμα θαυματων κ το παρουμε, μια χαρα παπα θα ξαναφαμε...
Θυμάσαι να γράφω ότι δεν το ψήνω να το πάρουμε για αυτόν ακριβώς τον λόγο;
Οχι. Ολοι το ψηνουμε. Αλλά αν γινει (λεμε τωρα), μια χαρα θα μεινει ο κλαρινογαμπρος.
Σαν οργανισμός, το αγοράζω (και έτσι θα γίνει) - εμένα "count me out"...
Ούτε στα καλά του (θεωρητικά) δεν με έψηνε και ας είναι καλά ο Ρομπέρτο και ο Μήτρογλου στις Βρυξέλλες που έμεινε και όσο έμεινε την πρώτη φορά, γιατί τον είχαν για βολ - πλανέ, από τότε.
Μην ανησυχειτε, τετοια θαυματα μονον ο Ιησους Χριστος εκανε , αντε κ ο Προφητης Ηλιας παλαιοτερα, παππας δεν φτανει
Οντως συμμαζεψε το χαλι , και αγαπαει πολυ την Ομαδα σαν ανθρωπος (απο που πρροεκυψε αυτο δεν ξερω, αλλα τον πιστευω οτι την αγαπαει) Αλλα και γω την αγαπαω, ουτε εγω ειμαι προπονητης ουτε αυτος.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
ακομα μια μεγαλη παρασταση απο τον μαγο αποψε.Κανα πενταλεπτο να ειχε ακομα δεν ειμαι βεβαιος οτι δε θα τρωγαμε και 3ο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Έπρεπε να είσαι σίγουρος.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-04-23)
ειχα την εντυπωση σισε ντοι ηταν τραυματιες αλλα τους αφησε εκτος για να παιξει ο παναγιωτακης.Ε μας αξιζουν ολα ρε φιλε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τώρα, ξαναμπήκαμε σε mood "go home"...
Και μπήκε και ο ίδιος, από ό,τι καταλαβαίνω...
Ε αν εχει στην στοιχειωδη ευθιξια... ειδικα οταν δηλωνε περι παραμονης του μολις προχτες να κανεις τετοια εγκληματα κλπ καλα θα κανει να φυγει μονος του.
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑς ΕΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙ γιατι δεν ειχαμε Επιθετικο και επρεπε να παιξει ο Μασουρας μπροστα λες κ εγινε δεν ξερω κ γω τι.
Αυτοι που πρεπει να φυγουν κανονικα δεν ξερω ποτε και πως θα φυγουν βεβαια, γιατι ο Μιτσελ δεν μας κουβαληθηκε και μοναχος του εδω περα.
Έφυγε ρε, τι "αν";
Τους υπόλοιπους άσ'τους εκεί που είναι - ξέρουν τί δουλειά κάνουν, άλλο που δεν είναι αυτή που νομίζουμε ότι θα έπρεπε να είναι...
Η ισοπαλία με τον Άρη στο "Καραϊσκάκης" φαίνεται πως θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της δεύτερης θητείας του Μίτσελ στον Ολυμπιακό, αφού ο Ισπανός προπονητής υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία.
Στο διάστημα αυτό καθοδήγησε τους ερυθρόλευκους σε 32 παιχνίδια, με 18 νίκες, δέκα ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Συνολικά ο Μίτσελ έχει κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού σε 122 παιχνίδια.
=====================
Και εισ αλλα με υγεια.. Χωρις να εισαι προπονητης καταφερες, ως ενα σημειο να
αναστρεψεις το ΚΑΘΟΛΙΚΑ κατεστραμενο πλανο μας και εδωσες μια σχετικη μορφη ποδοσφαιρικης ομαδας σε ενα τριμπουρδελο που παρελαβες κ στο δινω.
Θα μπορουσες να κανεις λαμπρη καριερα (μετα το ποδοσφαιρο) ως life coach, sport psychologist, sports manager η κατι αλλο.
Μου εισαι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ Συμπαθης ως ανθρωπος και δεν εφταιγες εσυ αλλα αυτοι που σε φερανε.
Στο καλο και να εισαι παντα καλα. Για μενα εισαι ενας παρα πολυ σημαντικος φιλος της Ομαδας.
Bookmarks