για το μπουτσο παλι μπηκε η ομαδα μεσα ηταν για κανα τριμπαλο στο πρωτο 20λεπτο μετα αλλαξε το πραγμα.Ας ελπισουμε αυτη η μεγαλη νικη να αλλαξει τιποτα προς το καλυτερο.
Αναμορφωτής, μπράβο!
για το μπουτσο παλι μπηκε η ομαδα μεσα ηταν για κανα τριμπαλο στο πρωτο 20λεπτο μετα αλλαξε το πραγμα.Ας ελπισουμε αυτη η μεγαλη νικη να αλλαξει τιποτα προς το καλυτερο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Nikolaos_Kokkinos (13-03-23), voskos_7 (13-03-23)
Το ότι έβαλες τον Ρέτσο για μέσο και άφησες τον Ντόι πίσω, ή δείχνει ότι τα έχεις χαμένα και ξέχασες να κάνεις την εσωτερική αλλαγή, ή ότι ψάχνεις να βρεις θέση στον πρώτο, όσο πιο μακριά από το τέρμα γίνεται...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μοραβο στον Μίτσελ που παρέλαβε ένα μπουρδελο από καθαρή αγάπη και το έκανε ομάδα.
σε ροστερ 50 παιχτών, με απειρη πίεση, και με ήδη 2 προπονητές καμένους κανένας δε θα έβαζε το κεφαλι του στον ντορβά.
την ομάδα τη ποναει, τη νοιάζεται και πρέπει να μείνει στον σύλλογο.
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
giovanni#10 (13-03-23), Oberon (13-03-23)
Ναι, να πάει στο Ολυμπιακός TV
flessanto (24-03-23), Gtakis (13-03-23), john syggel (13-03-23)
Αφού του έκαναν 2ετες σε περίπτωση που όντως πάρει το πρωτάθλημα το σωστό είναι να τον κρατήσουν. Αυτό δυστυχώς θα σημαίνει άλλη μια χαμένη χρονιά γιατί η ομάδα χρειάζεται καλό προπονητή.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μεχρι το καλοκαιρι εχει συμβολαιο νομιζω.
Παντού για δύο το βρήκα εκτός ενός που έλεγε 1+1.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
οκ, μπορει. καπου ειχα διαβασει οτι δεν υπαρχει καν το +1.
Η αλήθεια είναι πως τακτικά υστερεί παρά πολύ,ναι μεν έχουμε βελτιωθεί σαν ομάδα από το χάλι που είχαμε αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν έχει βγάλει η ομάδα κάτι που να δείχνει ότι είναι δουλειά προπονητή,για μένα πρέπει εκτός από τις προσθήκες που θα έρθουν να φύγει και να έρθει κάποιος που να έχει όρεξη για δουλειά,να γνωρίζει τακτική και να μπορεί να την βγάλει μέσα στο γήπεδο μαζί με το διάβασμα των μάτς πράγμα που κι εκεί υστερεί ο Μίτσελ.
Send from my S20+ using Tapatalk
flessanto (24-03-23)
Το προβλημα ειναι πως φαινεται και ακουγεται το απολυτο τιποτα για το μελλον. Ποτε περιμενουν να τα σχεδιασουν ολα αυτα? (Οποια κ αν ειναι αυτα) στις 30 Αυγουστου ? αφου θα ειμαστε εκτος στοχων παλι ? Παλι τα ιδια ?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
chainsaw (13-03-23)
flessanto (24-03-23)
Αν πραγματικα θελουν να φτιαξουν κατι καλο απο την αρχη, υπαρχει απλετος χρονος και μετα το τελος του πρωταθληματος. Αρχες Μαΐου θα εχει τελειωσει το πανηγυρι
flessanto (24-03-23)
Ο σωστός ο προγραμματισμός, ο ερυθρόλευκος, γίνεται μετά τον Δεκαπεναύγουστο, ανάλογα και με τους αποκλεισμούς που έχουν προηγηθεί...
chainsaw (13-03-23), drizzt (13-03-23), flessanto (24-03-23), Nikolaos_Kokkinos (16-03-23)
flessanto (24-03-23)
Αφού είσαστε καλά παιδιά και διαβάζετε ακόμα εφημερίδες, να βάλω ένα κουίζ: Ποιό πλάνο Ιανουαρίου άντεξε μέχρι τον Μάρτιο;
ο Μιτσελ ανεβασε το εξης (στα Ισπανικα),:
"Η σέντρα μου δεν έχει πια πολλή δύναμη, αλλά έχει ακόμα την ακρίβεια για να φτάσει το στόχο"
αν ηξερα Ισπανικα μα το θεο θα του απανταγα "Μη στεναχωριεσαι, του Ολεγκ κ του Μασουρα δεν εχει ουτε το'να ουτε τ'αλλο στοιχειο αλλα παιζουν ακομα"
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (24-03-23), john syggel (16-03-23)
flessanto (24-03-23), Nikolaos_Kokkinos (16-03-23)
Bookmarks