Σελίδα 380 από 589 ΠρώτηΠρώτη ... 80180280330340350360370376377378379380381382383384390400410420430480580 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 7.581 έως 7.600 από 11770

Θέμα: Τεχνική Ηγεσία

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.054
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.267 φορές σε 20.587 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Τεχνική Ηγεσία

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Αερικό7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Από αυτά που γράφεις, καταλαβαίνω πως ποτέ δεν ήσουν μέλος ομάδας σε οποιοδήποτε άθλημα και νομίζεις πως η εμψυχωτική σφαλιάρα είναι κάτι το υποτιμητικό για τον παίκτη
    Επειδή έχω περάσει και από ακαδημίες ομάδων (σε 3 διαφορετικά αθλήματα, το ένα water polo που πέφτει το ξύλο της αρκούδας), αλλά και από αλάνα, μάλλον εσύ είσαι εκτός. Εμψυχωτική σφαλιάρα σε σοβαρή ομάδα όπου δεν προπονεί κάποιος βλαχοτυπάς, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Και δεν υπάρχει γιατί δεν την χρειάζεται κανένα παιδί που έχει πάρει τις κατάλληλες βάσεις. Αν νομίζεις ότι ο Χάμες ή ο Ινμπομ χρειάζονται εμψύχωση για να παίξουν, τότε είμαστε σε διαφορετικούς πλανήτες. Σαν να λέμε ότι ο μπασκετικός Ολυμπιακός παίζει καλά επειδή ο Μπαρτζώκας τους ρίχνει Παναγίες.

Τα υπόλοιπα που εννοείς και τα έφερες στη συζήτηση για να μαλακώσεις την εικόνα αυτού που έγραψες αρχικά, δεν χρειάζονται ιδιαίτερη αναφορά, όλα τα βιντεάκια της παρακάμερας να δεις, ο Καρεμπέ χτυπάει την πόρτα, μέσα φωνάζουν Ολυμπιακός και γενικά υπάρχει αυτή η "εμψύχωση", αλλά στο γήπεδο αποτέλεσμα μηδέν. Που μας φέρνει στον ισχυρισμό μου ότι όλα αυτά είναι πίπες, αν μπορείς μπαίνεις και κερδίζεις, αν δεν μπορείς, δεν πα να κάνεις και τον χορό των ιθαγενών Αυστραλών, πάλι θα σε γλεντήσουν.

Το avatar του χρήστη Αερικό7

Thanks
    352
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 817 φορές σε 541 μηνύματα
    Ignore User

Δηλαδή έμεινες στις ακαδημίες και στους αγώνες για τη χαρά του παιχνιδιού και δεν έχεις εμπειρία από ανδρικά αποδυτήρια και από παιχνίδια που πρέπει να έρθει η νίκη.
    Τα υπόλοιπα που έγραψα είναι η φυσιολογική συνέχεια που θα υπήρχε στη συζήτηση αν δεν έμπαινες φουριόζος, όπως πρέπει να μπου οι παίκτες- και δεν έχω να μαλακώσω τίποτα. Αυτό που αρχικά έγραψα είναι ξεκάθαρο: Η ομάδα έχει θέμα στο πως μπαίνει στα ντέρμπι και έγραψα έναν τρόπο που μπορεί να κυριολεκτώ ή μπορεί να είναι και σχήμα λόγου αλλά φανερώνει την αγωνία μου για ένα υπαρκτό πρόβλημα που το Σάββατο δεν πρέπει να κάνει την εμφάνισή του.
    Εσύ ήρθες από κάτω και μοίρασες πούλους, οπότε ναι, είμαστε σε διαφορετικούς πλανήτες.

Thanks
    20.054
    Ignore User

Δηλαδή έμεινες στις ακαδημίες και στους αγώνες για τη χαρά του παιχνιδιού και δεν έχεις εμπειρία από ανδρικά αποδυτήρια και από παιχνίδια που πρέπει να έρθει η νίκη.
    Τα υπόλοιπα που έγραψα είναι γιατί εσύ τα έβαλες στη συζήτηση από το πουθενά και δεν έχω να μαλακώσω τίποτα. Αυτό που αρχικά έγραψα είναι ξεκάθαρο: Η ομάδα έχει θέμα στο πως μπαίνει στα ντέρμπι και έγραψα έναν τρόπο που μπορεί να κυριολεκτώ ή μπορεί να είναι και σχήμα λόγου αλλά φανερώνει την αγωνία μου για ένα υπαρκτό πρόβλημα που το Σάββατο δεν πρέπει να κάνει την εμφάνισή του.
    Εσύ ήρθες από κάτω και μοίρασες πούλους, οπότε ναι, είμαστε σε διαφορετικούς πλανήτες.
    Για να μη το κουράζουμε, επειδή βλέπω ότι ξεμένεις κι από επιχειρήματα και το γυρνάς στο να μειώνεις τον άλλον. Είπες να βάλουν τον Αβραάμ να ρίξει καμιά εμψυχωτική φάπα. Πάνω σ' αυτό λοιπόν απαντώ (με την ευκαιρία), ο Αβραάμ να πάρει πούλο χθες και όλοι όσοι δεν προσφέρουν τίποτα και αγωνιστικά καλά θα κάνουν να φτιάξουν μια ομάδα που είναι ικανή να κερδίσει.

Όπως ο μπασκετικός Ολυμπιακός κερδίζει γιατί μπορεί και όχι γιατί ο Μπαρτζώκας τους ρίχνει Παναγίες. Το κάνουν ήδη αυτό που ζήτησες σαν σχήμα λόγου και δεν έχει κανένα αποτέλεσμα, όλη την βδομάδα πριν την Τούμπα και την Οπαπαρίνα μας είχαν πρήξει τα @@ ο Μίτσελ και η παρέα του ότι είναι έτοιμοι ψυχολογικά. Μακάρι να ήταν αυτό το μοναδικό πρόβλημα φέτος.

Thanks
    352
    Ignore User

Να φύγει ο Αβραάμ και να βάλουν τον Καρεμπέ για να δώσει τις εμψυχωτικές σφαλιάρες, τον Καρεμπέ που εσύ δεν καταλαβαίνεις τι προσφέρει στην ομάδα.
    Αυτή είναι προσπάθεια μείωσης και όχι αυτά που έγραψα προηγουμένως, εκεί υπάρχουν λίγα επιχειρήματα που θα μπορούσαν να γίνουν περισσότερα αν υπήρχε η προοπτική του διαλόγου.

Thanks
    20.054
    Ignore User

Να φύγει ο Αβραάμ και να βάλουν τον Καρεμπέ για να δώσει τις εμψυχωτικές σφαλιάρες, τον Καρεμπέ που εσύ δεν καταλαβαίνεις τι προσφέρει στην ομάδα.
    Αυτή είναι προσπάθεια μείωσης και όχι αυτά που έγραψα προηγουμένως, εκεί υπάρχουν λίγα επιχειρήματα που θα μπορούσαν να γίνουν περισσότερα αν υπήρχε η προοπτική του διαλόγου.
    Διάλογο σε τι πράγμα ψάχνεις; Ο Αβραάμ είσαι και σε πείραξε τόσο πολύ απ' την αρχή; Έγραψες κάτι, είπα τη γνώμη μου πάνω σε ένα κομμάτι, πού είναι το πρόβλημα; Δεν σε ρώτησα κάτι για να υπάρξει debate, να πάρει πούλο ο Αβραάμ είπα και να μην ψάχνουμε αστείες δικαιολογίες που και καλά είναι η αιτία που δεν κερδίζουμε. Θες διάλογο; Σε ρωτάω λοιπόν, δεν έχεις δει να εμψυχώνονται μεταξύ τους φέτος; Είδες κανένα αποτέλεσμα;

Thanks
    352
    Ignore User

Εμένα δεν με ενδιαφέρει τόσο αν κερδίσω και δεν ψάχνω δικαιολογίες, αυτό πάντα εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, αλλά με πόση θέληση θα κυνηγήσω τη νίκη. Σε αυτό το θέμα είμαι άτεγκτος και δεν έχει σημασία αν ο παίκτης λέγεται Βαρεσάνοβιτς ή Ντέταρι.
    Όχι δεν είδα αποτέλεσμα, ναι τους έχω δει να εμψυχώνονται, γι'αυτό πρότεινα μία λύση. Το πως δεν έχουν εμφανιστεί μέχρι τώρα όπως πρέπει τι λέει; Λέει πως δεν έχει γίνει η σωστή προετοιμασία και από την προπονητική ομάδα αλλά και από τους ίδιους τους παίκτες. Πάει να πει αυτό πως δεν πρέπει να ψάξουν να βρουν τι φταίει και να τα παρατήσουν; Όχι, συνεχίζουν με τον ίδιο τρόπο αλλά πιο εντατικά ή δοκιμάζουν κάτι άλλο μέχρι να πάψει να υπάρχει αυτό το θέμα.

Thanks
    20.054
    Ignore User

Εμένα δεν με ενδιαφέρει τόσο αν κερδίσω και δεν ψάχνω δικαιολογίες, αυτό πάντα εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, αλλά με πόση θέληση θα κυνηγήσω τη νίκη. Σε αυτό το θέμα είμαι άτεγκτος και δεν έχει σημασία αν ο παίκτης λέγεται Βαρεσάνοβιτς ή Ντέταρι.
    Όχι δεν είδα αποτέλεσμα, ναι τους έχω δει να εμψυχώνονται, γι'αυτό πρότεινα μία λύση. Το πως δεν έχουν εμφανιστεί μέχρι τώρα όπως πρέπει τι λέει; Λέει πως δεν έχει γίνει η σωστή προετοιμασία και από την προπονητική ομάδα αλλά και από τους ίδιους τους παίκτες. Πάει να πει αυτό πως δεν πρέπει να ψάξουν να βρουν τι φταίει και να τα παρατήσουν; Όχι, συνεχίζουν με τον ίδιο τρόπο αλλά πιο εντατικά ή δοκιμάζουν κάτι άλλο μέχρι να πάψει να υπάρχει αυτό το θέμα.
    Δεν περιμένω τίποτα από έναν "προπονητή" που έβαλε ομάδα Κυπέλλου, επειδή ήταν Κύπελλο και κράτησε βασικούς για τον Παναιτωλικό. Τα ψέματα τέλειωσαν δυστυχώς, 12 ντέρμπι κι ένας Λεβαδειακός έχουν μείνει. Και δεν μπορείς να κρυφτείς σε διάφορες τυχερές συγκυρίες που σου έκατσαν μέχρι τώρα. Το τι φταίει έπρεπε να το έχουν βρει ήδη και δεν το βρήκαν. Τουλάχιστον να καταφέρουν να βγουν 2οι, να σωθεί η επόμενη χρονιά.

Thanks
    352
    Ignore User

Οι ''παίκτες'' στην απ' εξω; Δεν μιλάμε για τακτικά θέματα αλλά για συγκέντρωση και ψυχολογία.
    Ποιους βασικούς κράτησε για τον Παναιτωλικό; Ο Χάμες πριν 3 μέρες έπαιξε Τούμπα και είχε ενοχλήσεις από το ημίχρονο, έπαιξε ο Σαμασέκου. Ο Κανός έφυγε για Ισπανία, έπαιξε ο Μπιελ που και αυτός ήδη είχε ενοχλήσεις και δεν θα ξεκινούσε και τελικά βγήκε αλλαγή στο μισάωρο και έτσι έχασε και τον Παναιτωλικό. Έπαιξε ο Βρουσάι αντί του Ρόντινεϊ και ο Ελ Αραμπί αντί του Μακαμπού.

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.949
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.334 φορές σε 18.972 μηνύματα
    Ignore User

Όχι και 12 ντέρμπι ρε... 10 είναι - δεν θα κάνουμε ντέρμπι και τον Βόλο επειδή μένεις εκεί... Μη πω ότι ούτε ο Άρης είναι και γίνονται 8 τσακ - μπαμ...
    Στην ύπαρξη ρόλων τύπου Αβραάμ διαφωνώ και εγώ και η πραγματικότητα. Δεν πιάνουν τώρα αυτά τα "μπείτε - φάτε τους", "ξέρετε ποιά φανέλα φοράτε" και πολύ περισσότερο οι καυτές ατμόσφαιρες. Δούλεψέ τους τακτικά, γύμνασέ τους σωστά και τα υπόλοιπα, τα μαθαίνουν και μόνοι τους και καλύτερα.
    Ο Αβραάμ ήταν χρήσιμος σαν παίκτης, να αποτελεί παράδειγμα αν και δεν είδα κανέναν να σκίζεται να του μοιάζει - όλοι χειρότεροι γινόντουσαν και σε συμπεριφορά...
    Αυτά τα χωριατιλίκια που κάνουμε εδώ, με τους γενικούς αρχηγούς και τους παλαίμαχους γενικών καθηκόντων στον πάγκο για το μπούγιο και για τα πεσίματα στον κόρακα, γίνονται και αλλού, μεν αλλά ούτε και εκεί που γίνονται επίσης προκόβει κανένας.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

10. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

drizzt (23-02-23), Nikolaos_Kokkinos (23-02-23), panahs7 (23-02-23)

Το avatar του χρήστη Nikolaos_Kokkinos

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.953
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.540 φορές σε 6.244 μηνύματα
    Ignore User

Μπραβο Βοσκε, συμφωνω σε ολα, καλα τα λες. Ειδικα αυτο με τις εδρες πλεον εχει ξεφτισει..

Αχου και δεν τους νοιαζει καθολου τους παικτες αν οριονται στις κερκιδες τα ορκς.

Καποτε το να παει ομαδα εκτος εδρας ηταν περιπετεια , πλεον οχι και τοσο, και πολυ καλα κανανε κ σταματανε και αυτο με τα εκτος εδρας γκολ σε επαναληπτικους.

Καποτε οι ομαδες ηταν γεματες ντοπιους , που καταλαβαινανε και τα τοπικιστικα και τα ντερμπυ κ ολα... τωρα τι να καταλαβει ο Χαμες απο "ο Πειραιας ειναι ιδεα" η Σαλονικη ειναι αλλιως και τα παπαρια μου .

Ο μονος γραφικος που εχει απομεινει που ειναι ξενος και παριστανει τον βασιλικοτερο του βασιλεως ειναι η μαρθα βουρτση απο τη Ρουμανια ο Λουτσεσκου που μονιμως τον καταδυναστευει το κρατος των Αθηνων.

Μπορεις να γαμησεις? Βγαλε την πουτσα και γαμα τους.. δεν μπορεις? ξεκινα να βριζεις τους Μπαλτακους
    "Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.949
    Ignore User

Ακόμα και ο Ρουμάνος τεχνικός, τα κάνει αυτά γιατί η ομάδα του κινείται παραπάνω από τις θεωρητικές δυνατότητές της και θέλει να τους κρατάει μπριζωμένους, επειδή ξέρει ακριβώς ότι κανείς δεν θα πειράξει τον Πρόεδρο και όλο θα το φορτωθεί μόνος του.
    Στα επιπλέον, επειδή μας τα έχουνε πει και έμμεσα και άμεσα, οι μόνοι που έχουν να χάσουν κάτι στις καυτές έδρες είναι οι παίκτες του γηπεδούχου, που έχουν δικά τους άτομα στις χαμηλές θέσεις των επισήμων και μπορεί να τους πετύχει οτιδήποτε.

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.953
    Ignore User

Ε ο καθενας εχει το "θηριο" του να τα φορτωσει, αυτος την "Αθήνα" εμεις τον Μπαλτακο και τον Μανταλο κλπ κλπ

μονο η Αεκ ειναι αλλιως ρε
    "Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.949
    Ignore User

Αυτή τους έχει όλους τους προαναφερόμενους και έξτρα πρόσωπα της εκάστοτε καθημερινότητας. Άσε που είναι συχνά απασχολημένοι με το να επινοούν διαφορετικούς κανόνες αγώνων και συντελεστές στάθμισης της συγκριτικής απόδοσης των δικών τους παικτών και της ομάδας τους.

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.953
    Ignore User

"ελα γιε μου να σου δειξω τι παει να πει Αεκ"

Μου φυγανε οι καφεδες απο τα ρουθουνια οταν το διαβασα αυτο σκεπτομενος οτι μπορει να πεσει σε καμμια 6αρα απανω την ωρα που του δειχνει, η πιο παλια επι ντεμη που πεφτανε κατω ενας ενας, η πιο παλια που παιζανε με τις ασφαλειες των φωτων.

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

john syggel (23-02-23)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.949
    Ignore User

Τα πειράματα βαρύτητας τα έκαναν με τον Στάθη και τον Σίρχαουζ. Με Ντέμη παραδίδανε μαθήματα οικονομικής διαχείρισης και αξιοποίησης και ανάπτυξης έμψυχου υλικού.

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Nikolaos_Kokkinos (23-02-23)

Thanks
    20.054
    Ignore User

Οι ''παίκτες'' στην απ' εξω; Δεν μιλάμε για τακτικά θέματα αλλά για συγκέντρωση και ψυχολογία.
    Ποιους βασικούς κράτησε για τον Παναιτωλικό; Ο Χάμες πριν 3 μέρες έπαιξε Τούμπα και είχε ενοχλήσεις από το ημίχρονο, έπαιξε ο Σαμασέκου. Ο Κανός έφυγε για Ισπανία, έπαιξε ο Μπιελ που και αυτός ήδη είχε ενοχλήσεις και δεν θα ξεκινούσε και τελικά βγήκε αλλαγή στο μισάωρο και έτσι έχασε και τον Παναιτωλικό. Έπαιξε ο Βρουσάι αντί του Ρόντινεϊ και ο Ελ Αραμπί αντί του Μακαμπού.
    ...και o Τζολάκης τέρμα...και...και...και...έβγαλες τη μισή βασική ομάδα έξω. Και ναι οι παίκτες στην απ' έξω, δεν έχουν τον Μέσι μέσα τους και στον κρύβουν. Ή τουλάχιστον ας ξεκινήσουμε τις ευθύνες απ' τους πραγματικούς υπεύθυνους και στο τέλος φτάνουμε και στους παίκτες.

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι και 12 ντέρμπι ρε... 10 είναι - δεν θα κάνουμε ντέρμπι και τον Βόλο επειδή μένεις εκεί...
    Σωστό κι αυτό.

20. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (23-02-23)

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.953
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τα πειράματα βαρύτητας τα έκαναν με τον Στάθη και τον Σίρχαουζ. Με Ντέμη παραδίδανε μαθήματα οικονομικής διαχείρισης και αξιοποίησης και ανάπτυξης έμψυχου υλικού.
    ναι εχεις δικαιο μπερδευτηκα, ειναι πολλα τα ευτραπελα.

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (23-02-23)

UECL WINNER Το avatar του χρήστη drizzt

Περιοχή
    Ναύπλιο
    Thanks
    25.410
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 20.223 φορές σε 11.960 μηνύματα
    Ignore User

Από τη μια δεν καταλαβαίνουν τα τοπικά ντέρμπι κλπ από τη άλλη το θεωρώ υγιές. Γενικά πρέπει να καταλαβαίνουμε πλήρως περί τίνος πρόκειται. Μιλάμε για επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Αν κάποιου δεν του αρέσει καλύτερα για αυτόν να μην ασχολείται. Όχι σαν κάτι γραφικούς βαζελους και αε6 και μπαοκ που φωνάζουν against modern football. Αν είμαι against ασχολούμαι με τον αστέρα Εξαρχείων, όχι με Π.Α.Ε.

Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Nikolaos_Kokkinos (23-02-23)

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.953
    Ignore User

Καλα αυτοι οι τυποι oi against modern football που λες ξερεις ποιους μου θυμιζουν? Κατι νησιωτες που μου λενε "ε, δεν θελουμε να γινουμε και Μυκονος"..

( Yeah right, as if you could if u wanted to. ..)

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Thanks
    352
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...και o Τζολάκης τέρμα...και...και...και...έβγαλες τη μισή βασική ομάδα έξω. Και ναι οι παίκτες στην απ' έξω, δεν έχουν τον Μέσι μέσα τους και στον κρύβουν. Ή τουλάχιστον ας ξεκινήσουμε τις ευθύνες απ' τους πραγματικούς υπεύθυνους και στο τέλος φτάνουμε και στους παίκτες.
    Ο Τζολάκης παίρνει όλα τα παιχνίδια του κυπέλλου ούτως ή άλλως, δεν κράτησε τον Πασχαλάκη στον πάγκο για τον Παναιτωλικό. Χάμες δεν ήταν έτοιμος, το ίδιο και οι Μπιελ - Χουάνγκ αλλά αυτοί έπαιξαν. Οι μόνοι βασικοί που έμειναν έξω καθαρά από επιλογή ήταν οι Ροντινέι και Μπακαμπού. Κατά τα άλλα η ομάδα κυπέλλου είχε στην ενδεκάδα Σωκράτη, Ντόι, Όλεγκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μπιελ και Γκάρι.
    Εγώ από την αρχή γράφω για νοοτροπία και εσύ λες για Μέσι, καμία μα καμία σχέση ότο ένα με το άλλο.

Σελίδα 380 από 589 ΠρώτηΠρώτη ... 80180280330340350360370376377378379380381382383384390400410420430480580 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές