flessanto (15-11-22), giovanni#10 (15-11-22), john syggel (15-11-22)
flessanto (15-11-22), giovanni#10 (15-11-22), john syggel (15-11-22)
Πέθανε η κόρη του Όσκαρ Γκαρθία, του πρώην προπονητή μας,που έφαγε εκείνο το ρολο ταινίας στην Τούμπα. Είχε μια σοβαρή ασθένεια....
Πάντως ο τσάκαλος ο Μίτσελ πήρε κοντά το νταμπό που πρώτος τον είχε ξεχωρίσει από τη Β' ο βοσκός.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (27-11-22)
Το δύσκολο είναι να ξεχωρίσεις τον Κωστή και όχι λόγω του ύψους... αν δεν έχεις γνωστούς μάνατζερ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (28-11-22)
voskos_7 (28-11-22)
Τους παίκτες της Β θα προτιμούσα να μην τους χαρακτηρίζω, αλλά τις κανάγιες που τους φέρνουν, τους δουλεύουν και μαζί με τα ντουβάρια που έχουμε για να μας ενημερώνουν, μας λένε πως δεν είναι αυτό που φαίνεται, ούτε αυτό που νομίζουμε, θέλω να τους σκίζω μέρα - νύχτα...
Ωραίες οι πρόσφατες δηλώσεις seΓ±or, περιμένουμε να δούμε και τα αντίστοιχα αποτελέσματα στη συνέχεια. Επίσης, κάτι φαίνεται να έγινε τον τελευταίο μήνα.
Εντάξει - είναι και λίγο υπερβολικό να περιμένουμε οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου να μιλάνε μόνο για μπάλα, αλλά και η τελευταία πληροφορία, ήταν αρκετά περιττή για να την προσφέρεις στο κοινό...
Μίτσελ: "Τρίποντο κόντρα στον ΠΑΣ για να διορθώσουμε τη θέση μας, άξιζε ο Μέσι το Μουντιάλ"
Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα:
"Έτοιμοι και πολύ συνειδητοποιημένοι στο τι πρέπει να κάνουμε. Όμως ξέρουμε πολύ καλά τη βαθμολογική μας θέση. Για το που βρισκόμαστε και το πόσο μεγάλη ανάγκη έχουμε τους βαθμούς. Για να... διορθώσουμε τη θέση μας".
Για το ματς με τον ΠΑΣ:"Πολύς κόσμος μπορεί να πιστεύει πως είμαστε το φαβορί λόγω της διαφοράς (εννοεί τον ΠΑΣ). Όμως εμείς έχουμε τον μέγιστο σεβασμό για κάθε αντίπαλο".
Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να επανέλθει σε τροχιά τίτλου:
"Να παίζουμε με τη ψυχολογία του νικητή. Να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να παίρνουμε νίκες εάν θέλουμε να ανακτήσουμε τη θέση μας".
Για τις επιλογές του και το ρόστερ:
"Οι παίκτες έχουν δεχθεί πως υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός. Να είναι συνειδητοποιημένοι για την ομάδα που παίζουν".
Για τους μουντιαλικούς:
"Ο Ινμπόμ δεν σταμάτησε να προπονείται καθόλου. Ακόμα και την εβδομάδα που είχε άδεια με την Εθνική".
Για τον Μέσι και την κατάκτηση του Μουντιάλ:
"Η ιστορία και οι εξελίξεις ήταν δίκαιες απέναντι στον Μέσι. Τον δικαίωσαν. Ήταν μία δίκαιη στέψη σε αυτό το Μουντιάλ για τον Μέσι. Δεν θα έπρεπε να αποχωρήσει χωρίς τον τίτλο. Ένας τίτλος που αποδεικνύει την αλήθεια".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
γενικα φυγε αποψε και εσυ και ολη η ομαδα φτανει αυτη η ξεφτιλα δεν αρμοζει στην ιστορια και στην φανελα του Ολυμπιακου.ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Το ότι πήρε τέτοια φόρα αυτός ο ΠΑΣ που πίστεψε ότι θα γύριζε το παιχνίδι ολόκληρο, είναι πολύ μεγαλύτερο κατόρθωμα από αυτό που φαντάζεσαι...
Θελω να δω τι μαλακια θα σκεφτεις να πεις στη σημερινη συνεντευξη , αν και εχω μια υποψια "Στην αρχη ναι μεν ημασταν καλοι αλλα μετα δεν ημασταν κλπ κλπ"
χαραμιζεσαι κ συ, κανονικα επρεπε να διδασκεις στο Χαρβαρντ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
chainsaw (28-12-22)
Ο Μίτσελ στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται ενίσχυση.
flessanto (28-12-22)
Η κατάρα του Φορτούνη θα σε κυνηγάει ανοιχτομάτη, 3άρα ρούφηξε η Αλ Γκαράφα στο πρώτο ματς
Αναρωτιέμαι πώς θα στηθεί η ομάδα μεσοεπιθετικά στα ντέρμπι. Αν πάμε με Μπιέλ, Χάμες και Φορτούνη μαζί μέσα η φάση θα είναι όσα φάμε κι όσα βάλουμε.
chainsaw (09-01-23)
Γενικεύεις αρκετά: Ξέρουμε ότι δεν παίζει να βάλουμε πάνω από 2, ούτε να φάμε λιγότερα από 1.
Εγω παλι νομίζω ότι ο Ολυμπιακός όσο θα παίζει θα γίνεται και καλύτερος,στα ντέρμπι όλοι οι ποδοσφαιριστές τρέχουν λιγο περισσότερο.
Στην τελική με το βαζελο η μόνη διαφορά ήταν ο Μασουρας αντί του Φορτουνη,δεν θυμάμαι να μας έκαναν και τόσες πολλες φάσεις.
Με την αεκ μόνο είχαμε πρόβλημα σοβαρό στο πρώτο ημίχρονο,στο δεύτερο κάπως ισορροπησαμε.
Θέληση να υπάρξει για αυτοθυσία και δεν φοβάμαι κανέναν,η ομάδα ξεχειλίζει ποιότητα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
flessanto (09-01-23)
ΑΝ διάβασα καλά τις επιλογές τακτικής των άλλων δύο εχθές (γιατί ο μΠαοκ έχει ρεαλιστή προπονητή και ξέρει τί κάνει με το υλικό που έχει), ο Γιοβάνοβιτς ξέρει ότι η ομάδα του μετράει αντίστροφα για να πέσει πάνω στο (αγωνιστικό) φατούρο που τον περιμένει, αλλά και ο Αλμέιντα έχει κόψει αυτή τη μπλόφα με τις πιέσεις ψηλά από την αρχή, γιατί μετά τον Γκατσίνοβιτς, βλέπω να χάνει και τον Αραούχο και μετά και τον Λιβάι, που τους έχει κάνει άλογα στο τρέξιμο και στο μαρκάρισμα και παίζοντας στα κόκκινα, δεν μπορούν να σταυρώσουν τελείωμα της προκοπής τελευταία.
Bookmarks