Δεν θέλω άλλον Πορτογάλο φτάνει,το σιχάθηκα το πορτογαλικό μοντέλο,κανέναν Γερμανό θέλω να βάλει ταχύτητα κι ένταση,να κάνουμε μια ομάδα με ρυθμό σαν την Αιντραχτ,όχι άλλο τσουκου τσουκου μπολ.
Δεν θέλω άλλον Πορτογάλο φτάνει,το σιχάθηκα το πορτογαλικό μοντέλο,κανέναν Γερμανό θέλω να βάλει ταχύτητα κι ένταση,να κάνουμε μια ομάδα με ρυθμό σαν την Αιντραχτ,όχι άλλο τσουκου τσουκου μπολ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Du3lisT (30-07-22), Faithful (29-07-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (29-07-22), john syggel (29-07-22), SOAD37 (29-07-22)
Τον Χάσι μπας και μπούμε Γιουρόπα.![]()
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
giovanni#10 (29-07-22), jonk (29-07-22), panahs7 (29-07-22)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
drizzt (29-07-22)
Apo Nikolako.
"Άσχετο: Αναφορικά με το θέμα προπονητή, στον Ολυμπιακό προχθές μίλησαν με τον Μαρθελίνιο (πρώην Αθλέτικ, Βιγιαρεάλ, Βαλένθια), που ήταν εκ των κορυφαίων επιλογών τους, αλλά ο Ισπανός απάντησε ότι προτεραιότητα του είναι να παραμείνει στην πατρίδα του και δη να αναλάβει την Εθνική Ισπανίας από τον Δεκέμβριο, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αρνητική ήταν η απάντηση, τουλάχιστον κατ΄ αρχάς, και του [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], καθώς ο Ιταλός (πρώην της Σαχτάρ) δεν έχει ως πρώτη του επιλογή την Ελλάδα.Ο πιο πιθανός αυτή την στιγμή διάδοχος του Μαρτίνς είναι ο Ισπανός Κορμπεράν (πρώην Χάντερσφιλντ), χωρίς όμως ακόμη να έχει πάρει την οριστική απόφαση του ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που μιλάει προσωπικά με τους υποψήφιους προπονητές (σε πρώτη φάση μέσω τηλεδιάσκεψης, μέχρι να κλειστούν ραντεβού για τα περαιτέρω). Ο Κορμπεράν, στο μεταξύ, ενδιαφέρεται να έρθει στον Ολυμπιακό, αλλά δελεάζεται κι από το ενδεχόμενο να είναι στη λίστα της διαδοχής του Ραλφ Χάσενχουτλ, αν ο Αυστριακός απολυθεί από τη Σάουθαμπτον.
Ισπανός κι άλλος της λίστας, ο 44χρονος Καγέχα, με 131 παιχνίδια στον πάγκο μίας ομάδας όπως η Βιγιαρεάλ και με πλούσια πρόταση για να υπογράψει «εδώ και τώρα» στην Αλ Σαμπάμπ.
Όνομα έκπληξη στη λίστα του Ολυμπιακού ο 43χρονος Σέρβος Νίκολιτς, με τρία πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα στην καριέρα του σε Ρωσία, Ουγγαρία, Σερβία, Σλοβενία-και πρόκριση επί του ΠΑΟΚ το 2018 με τη Βιντεότον, με δύο νίκες στο Γιουρόπα Λιγκ."
οποιος και να ερθει παντως με τδ τον κλοουν ειναι σαν να βαζεις πχ μηχανη φεραρι σε γιουγκο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Αισθάνομαι λίγο άσχημα που έγραφα στο θέμα των μεταγραφών απροκάλυπτα ότι θέλει δέσιμο, αλλά από αυτά που έχουν βγει από τη συνέντευξη τύπου και όχι μόνο από τις απαντήσεις του, θέλει όντως βοήθεια ο άνθρωπος.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ennoeitai oti prepei na stelexwsei thn pae me TD kai allous texnokrates, epagelmaties, analytes/scouter etc
Poios Karapapas twra
Poios einai px Dieuthunths Marketing ston Olympiako. Exw ksexasei pote htan h teluetaia fora pou kleisame shmantika esoda apo xorhgous.
Aporw an o xontros exei etsi upostelexwmenes kai tis upoloipes etairies tous
Xέστηκα τι θα κάνουν, ποιον θα πάρουν, ποιος θα είναι ΤΔ, ΓΔ, ΤΣ, ΔΜ και άλλες παπαριές.
Η ομάδα κρίνεται στο γήπεδο και εκεί θα περιμένω να τη δω. Όλα τα άλλα με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Υπάρχουν πολλά που έχουν γίνει και έχουν σημειωθεί από πρόπερσι και δεν θα δώσω μεγάλη σημασία επειδή κανείς δεν μιλάει όταν γίνονται με αποτέλεσμα να μην έχει καμία αξία μετά ό,τι διαρρέει.
Το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι άστοχες δηλώσεις που είχε κάνει για τα δεκάρια, τα σχέδια και τις ετοιμότητες - προχθές έτρεμε ολόκληρος, είχε απλανέστατο βλέμμα, απαντούσε σε φανταστικές ερωτήσεις και πούλησε και τσαμπουκά στον αέρα χτυπώντας χέρια στο πάνελ.
Faithful (29-07-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (29-07-22), jonk (29-07-22), sabar77 (29-07-22)
κατι μου λεει οτι ο καρατεκα που κουβαλησαν μπορει να ειναι ποδοσφαιστης
1 στους 100 που θα φερουν θα τον πετυχουν που θα παει![]()
—John Lennon
drizzt (29-07-22), Du3lisT (30-07-22), Faithful (29-07-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (29-07-22), SOAD37 (29-07-22)
drizzt (29-07-22), Du3lisT (30-07-22), giovanni#10 (29-07-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (29-07-22), john syggel (29-07-22), panahs7 (29-07-22), SOAD37 (29-07-22)
Για την Νότια λέμε τώρα - μην αλλάζουμε θέμα...
Τα ονόματα που αναφέρει ο Νικολακόπουλος είναι για να σε πιάνει απελπισία. Δεν υπάρχει φράγκο στην ΠΑΕ.
Ενώ οι σοβαροί προπονητές, ουρά κάνουνε να μας αναλάβουν...
jonk (29-07-22)
Δεν χρειάζονται δράματα και ισοπέδωση αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν σοβαρά κολλήματα και άμεσες αποφάσεις που θα επηρεάσουν σημαντικά τον σύλλογο, όπως το ότι απόψε το βράδυ πρέπει να παραδοθεί η λίστα για τα παιχνίδια με την Σλόβαν. Ποιος θα την φτιάξει αυτή τη λίστα, ο υπηρεσιακός ή η Θύρα 7; Δεν υπάρχει άλλος δρόμος απ' την ομαλή μετάβαση, η απόφαση να φύγει πάρθηκε, οπότε ας κατέβουν απ' τα κάγκελα όσοι φωνάζουν γιατί είναι ακόμα εδώ.
Επαγγελματίες είναι, περιμένω τουλάχιστον απ' τον Μαρτίνς να σεβαστεί ότι πήρε απ' τον σύλλογο και να συνεργαστεί για το καλό αυτού με τον ιδιοκτήτη και τον επόμενο προπονητή, για να μην χαθεί όλη η χρονιά. Το Europa είναι εξίσου σημαντικός στόχος, λίγη γαμημένη ψυχραιμία σ' αυτή τη χώρα, με την παραμικρή στραβή πρέπει να τα κάψουμε όλα.
drizzt (29-07-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (29-07-22)
Bookmarks