drizzt (07-01-22)
Όλος ο πλανήτης σέρνεται (πλην των εξωγήινων Άγγλων, που κι αυτοί για τα δεδομένα τους έχουν πτώση), αλλά ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να παίζει μπαλάρα για τον μέσο γαύρο. Μιλάμε καμία επαφή με την πραγματικότητα.
drizzt (07-01-22)
Μια χαρά είναι ο Μαρτίνς και μακάρι να μείνει για αρκετά χρόνια ακόμα. Η αλήθεια πάντως είναι ότι η ομάδα, παρά το ότι είναι στο +9 και πέρασε τους Ομίλους του Γιουρόπα, δεν παίζει το ποδόσφαιρο που θα θέλαμε και που έπαιζε τα προηγούμενα χρόνια. Προφανώς αυτό οφείλεται σε διάφορους παράγοντες και σίγουρα δεν είναι μόνο ευθύνη του προπονητή. Μια ματιά στην ομάδα να ρίξει κανείς και εύκολα μπορεί να εντοπίσει κάποια πράγματα, για παράδειγμα το κέντρο μας, όπου η απόδοση των μέσων δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Να πάμε στους εξτρεμ, που ο φετινός Μασούρας είναι πολύ πίσω, ο Βαλμπουενά μεγάλωσε και οι άλλοι που ακριβοπληρώσαμε και φέραμε ακόμα να δείξουν όσα περιμέναμε;
Δεν νομίζω να μπορούν να γίνουν και πολλά τον χειμώνα για να αλλάξει η εικόνα. Πολύ θετική η μεταγραφή του Μανωλά. Απο κει και πέρα ελπίζω σε μια βελτίωση τουλάχιστον της ομάδας, μια αξιοπρεπή εμφάνιση με την Αταλάντα, τον τίτλο και το καλοκαίρι να γίνουν αυτά που πρέπει.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
drizzt (07-01-22), john syggel (07-01-22), panahs7 (07-01-22), pirateeeeeee (07-01-22), voskos_7 (07-01-22)
Πονάνε τα μυαλά μας, διώξτε τον!
Μη στη χαλασω δηλαδη, αλλα θα ανανεωσει.
voskos_7 (16-01-22)
ξυπνα πεδρο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μονο Τακης Λεμονης.Ετσι θα παει το τμημα μπροστα.
panahs7 (16-01-22)
Πάλι θα τη βγάλει καθαρή η διοικηση; Η μόνη τους έννοια είναι να κάνουν επικοινωνία, να πουλάνε παικτες και να δουλευουν με μανατζερ. Βιναγκρε, Ρονι Λοπεζ, Κουντε και κουκουρουκου. Αυτά φέρνουν εδώ και 2,5 χρόνια. Πάλι καλά που μας βγαινει και κάποιο λαβράκι τύπου Αγκιμπου.
Αφού δεν έρχεται, δεν είναι πρόταση. Σου ζήτησα κάποιον εφικτό. Επίσης, ο φίλος σου ο Μάρκος, κρέμασε όλο τον σύλλογο ακριβώς την μέρα που θα ξεκινούσε η προετοιμασία, με αποτέλεσμα να σου πηδήξει όλη τη χρονιά, γιατί ήθελε να πάει στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό σε απασχολεί καθόλου για την ηθική του, ή μπα;
Σισσέ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (17-01-22)
Θυμηθηκς; την τριαδα πισω μετα τον Αυγουστο,αφηνεις το κεντρο με 2 κεντρικους μεσους,κι οταν βλεπεις οτι δεν τσουλαει,βαζεις τον Αραμπι εξτρεμ!Τι διαολο,φιλικο προετοιμασιας παιζαμε χτες;;
Δυστυχως δεν ρισκαρει ο κοουτς με παικτες, που δεν εμπιστευεται. Συντηρητικος πολυ. Προτιμαει να βαλει 3 στοπερ, τον Αραμπι εξτρεμ και τον Τικινιο να παριστανει τη σημαδουρα, απο το να δοκιμασει τον Σουρλη και τον Βρουσάι.
Εχουμε το πλουσιοτερο ροστερ στην Ελλαδα. Ποσο χειροτεροι ειναι αυτοι δηλαδη απο τους αντιστοιχους του Παο και του Βολου;
john syggel (17-01-22)
Τί του λες; Μήπως και αλλάξει τροπάρι; Αυτά ξέρει - με αυτά θα πάει...
Βέβαια, δε ξέρω αν αυτά τα βλέπουν οι Άγγλοι να του πούνε ότι έτσι, ούτε στην Ήστμπουρν Μπόρο δε κλείνεις μήνα και αν θέλει να ασχοληθούν μαζί του προπονητικά, πρέπει να γίνει πιο προσαρμοστικός και ό,τι απέτυχε παταγωδώς και επανειλημμένα να μη το ξαναδοκιμάζει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (17-01-22)
Δεν έχει καμιά εμπιστοσύνη στο ρόστερ και το δείχνει. Δεν πρόκειται να εκτεθεί ποτέ ο Μαρτίνς για χατήρι άλλων. Με τα χάλια που έχουμε αυτόν τον καιρό, κλείδωσε το Χ και πάει γι' άλλα κι αφήνει τους γαύρους να φωνάζουν.
Καλά ας μην του γίνει και συνήθειο το άστους να φωνάζουν,αν συνεχίσει να παίζει έτσι θα χει θεματακια,δεν είναι Ολυμπιακός αυτό το πράμα και θα μαζέψει αντίδραση.
Ας ρωτήσει τον Ζαρντίμ αν δεν καταλαβαίνει.
Στάλθηκε από το SM-T500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
chainsaw (18-01-22)
Δηλαδή θα ήταν καλύτερα να πήγαινε αέρα να τους φάμε, ενώ δεν μπορούν τα παλικάρια να πάρουν τα πόδια τους και να τρώγαμε και καμιά τσαπού; Ρεαλιστής είναι, αυτό μπορούσε να πάρει χθες, αυτό πήρε. Πιστεύουμε στ' αλήθεια δηλαδή ότι ο ίδιος δεν θέλει να κερδίζει τέτοια ματς; Κι αυτός χάνει μαζί με την ομάδα.
Bookmarks