Ενα μπαν στον κυριο.
Αν εστιασουμε στο πρωτο ημιχρονο οχι. Αν εστιασουμε στη συνολικη εικονα της ομαδας στα ευρωπαικα ματς ναι. Ή πιο συγκεκριμενα στο δευτερο ημιχρονο ας πουμε.
Σκεψου το αντιστροφα. Οταν ερχονται μικρες ομαδες στο Καραισκακης ας πουμε. Εγω οταν τους δω να διωχνουν τη μπαλα οπως-οπως απο το 5' λεπτο πανηγυριζω. Τους ηπιες το αιμα. Πολυ σπανια σε τετοια ματς θα παθεις ζημια, οωπς προπερσι με τη Λαμια που κοιμηθηκε ο Θεος.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
panahs7 (04-11-20)
Στην ομάδα μάγκες εκτός από τα 2 φορ γκολ δεν βάζει σχεδόν κανένας αλλος και λεω σχεδόν γιατί κάπως το προσπαθεί ο Μασουρας άντε και ο Ραντζέλοβιτς.
Καλό το build up και το γυρω γυρω ολοι αλλα αν δεν εχεις μεσους και πλαγιους να το εχουν το γκολ ή εστω να απειλουν δεν τσουλαει το πραγμα. Βαλε οτι δεν εχεις μπακ, δεν κανεις overlap, ο Ραφινια παει για οργανωτης και αυτος και εχουν μαζευτει ολοι στο κεντρο και παιζουν κοροιδο. Ο Μπρουμά που περιμενα τα ιδια, τρεχει παντου και στο τελος μηδεν, σουτ παιδικο, εσωτερικο φαλτσο με δεξι ποδι και σημαδευει αριστερα. Καταλαβαινω οτι χρειαζεται χρονος αλλα λεω μηπως οι επιλογες το καλοκαιρι ηταν λιγο οτι να ναι?
captain-cook (05-11-20), chainsaw (04-11-20), Oberon (04-11-20), Rena (04-11-20), voskos_7 (04-11-20)
Ε καλά δεν είπα και να τη μπουμπουνάμε όπως όπως στο πουθενά, να υπάρχει κι ένα πλάνο, να έχεις παίκτες να διεκδικούν τη μπάλα μπροστά. Επίσης, αυτό με τα δεύτερα ημίχρονα ότι δήθεν τους πατήσαμε για μένα είναι μαγική εικόνα. Αυτοί σε άφησαν να ανέβεις και να κρατήσεις λίγο μπάλα, για να σου βάλουν 2ο όταν σε βρουν πιο μπόσικο πίσω. Το είπα και χθες την ώρα του αγώνα όταν όλοι έβλεπαν ότι "πιέζουμε" για ισοφάριση, εγώ ήμουν σίγουρος ότι έρχεται το 2ο.
Σε οτι εχει να κανει αποκλειστικα με το γκολ, θα συμφωνησω. Ο Μασουρας ψιλοσκοραρει, για τον Ρατζελοβιτς δεν θα το ελεγα.
Σουντανι και Φορτουνης το εχουν το γκολ, αλλα μεχρι στιγμης δεν εχουν παιξει αρκετα.
Θα δουμε μηπως εχουν να μας δωσουν σε αυτο το κομματι ο Πεπε, ο Μπρουμα και ισως κατι καλυτερο απο τον Καμαρα που φετος ξεκιναει βασικος απο την αρχη της σεζον.
Δεν περιμενω απο καποιον περα απο τα φορ να βαλει πανω 10 γκολ, αλλα θεωρω πως δεν θα υπαρξει προβλημα. Την τελευταια τριετια υπαρχει ποικιλια στους σκορερ. Σκοραρουν πολλοι, αλλα λιγο ο καθενας.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Καλα δεν ειπα πως τους πατησαμε, σιγουρα εριξαν στροφες.
Και η Πορτο το ιδιο εκανε πανω κατω και το εχουμε κανει κι εμεις πολλες φορες. Στον τελικο με την αεκ πχ. ειχαμε κλεισει ολους τους διαδρομους, καθομασταν πισω και παιζοντας με αντεπιθεσεις καναμε 3-4 κλασσικες ευκαιριες.
"Ό,τι να 'ναι", δεν ήταν απλά, σε κάποιες περιπτώσεις, έπρεπε να γίνουν πιο προσεκτικές επιλογές στην επιλογή των παικτών που θα επωμιστούν το βάρος της δημιουργίας και της εκτέλεσης. Ο Ραντζέλοβιτς για παράδειγμα, δεν είναι παίκτης για να ξεκινάει βασικός στην Ευρώπη με ομάδες πιο γυμνασμένες.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ελπίζω τώρα που άρχισαν να παίρνουν όλοι παιχνίδια, να αποκτήσουμε σύντομα χημεία και από το κέντρο και μπροστά να βλέπουμε Μβιλά, Καμαρά, Πέπε, Φορτούνη/Βαλμπουενά, Σουντανί/Μπρούμα, Αραμπί και οι άλλοι μόνο για αλλαγή.
Έχω την αίσθηση ότι η τοποθέτηση του Ποντένσε, σε συνδυασμό με την πρόκριση επί της Άρσεναλ, έδωσαν στον Μάρτινς το άλλοθι για να πιέζει τον Φορτούνη να προσθέσει κάποια αγωνιστικά στοιχεία, για τα οποία ο ίδιος δείχνει να αδιαφορεί.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τα παιχνίδια με Μαρσέιγ και Πόρτο είναι τον Δεκέμβρη, 1/12 και 9/12 αντίστοιχα. Οπότε με το που βγει ο μήνας τέλος και οι δικαιολογίες. Μέχρι τότε θα έχει περάσει ένα τρίμηνο για την ισορρόπηση εξαιτίας της ελλιπέστατης προετοιμασίας, την ένταξη των μεταγραφών, και τις όποιες αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού. Όσο για την πανδημία, αυτή δεν επηρεάζει μόνος εμάς, είναι φάκτορ για όλους έτσι κι αλλιώς. Μέχρι τον Δεκέμβρη μπορούμε να πετάμε ημίχρονα και να παίζουμε μπάλα μεταξύ 30' και 50' ανά αγώνα, μέχρι τον Δεκέμβρη μπορεί ο Μαρτίνς να βάζει και να βγάζει όποιον γουστάρει, αφού τα αποτελέσματα έρχονται. Μετά όμως όλοι κρίνονται, και το "συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε" αλλά φτάνουμε στην πηγή και νερό δεν πίνουμε δεν αρκεί πλέον για να είμαι ευχαριστημένος. Το έχω ζήσει πάνω από 25 χρόνια. Μέχρι τότε, Χέντρικς με Φίβερ-Τρι λάιτ τόνικ και μια φέτα αγγούρι.
Νομίζω πως αν με το καλό μπει ο Πέπε και είναι καλός όπως τον περιμένω θα σταματήσει αυτή η δουλειά που περιμένουμε το Σεμέδο με το Σισέ να κάνουν παιχνίδι.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (04-11-20), drizzt (04-11-20), giovanni#10 (04-11-20), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-11-20), panahs7 (04-11-20)
BrazHlias (04-11-20), giovanni#10 (04-11-20)
Η χοντρή ...τέτοια έγινε με τον Μπρουμά. Ξέρεις από πέρυσι ότι θες μπουμπουνιστό εξτρέμ-γκολτζή και πας και μου παίρνεις ΔΑΝΕΙΚΟ παίκτη που η καριέρα του έχει ελεύθερη πτώση? "Γυάλινος" και λίγος
Από το 10tokalo.gr
Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν έξαλλος για την ταβέρνα του Ολυμπιακού και φρόντισε να το δείξει στους παίκτες του.
Ο κόουτσας του Ολυμπιακού σπάνια χάνει τον έλεγχο στα αποδυτήρια. Σπάνια ανεβάζει τους τόνους αν δεν έχει πιεί. Ακόμη και στις δύσκολες στιγμές, ακόμη κι όταν όλα πάνε στραβά, προσπαθεί να είναι ζεν. Αυτή τη φορά, όμως, δεν ήθελε να είναι ζεν. Ηθελε να προκαλέσει ένα είδους ηλεκτροσόκ στους ποδοσφαιριστές του, με σκοπό να τους αφυπνίσει πριν τους πάρει ο διάολος.
«Είστε χάπι με αυτή την εικόνα που έχουμε; Αυτή η ταβέρνα σας αντιπροσωπεύει; Αυτό δεν είναι η ταβέρνα μας», ήταν κάποιες από τις πρώτες φράσεις του στην ταβέρνα του Ολυμπιακού, στο διάλειμμα. Αλλά δεν έμεινε εκεί: «Φοβάστε ωρέ; Είναι ποδόσφαιρο αυτό που παίζουμε; Ξυπνήστε, γιατί έχουμε μπει στον αγώνα και είμαστε σαν χεσμένοι. Δεν μπαίνουμε δυνατά στις φάσεις, χάνουμε τα αυγά και τα πασχάλια. Τους κοιτάμε λες και τους φοβόμαστε. Δεν μας αισθάνονται, δεν τους τον ακουμπάμε. Γίνετε ματσό, μπείτε αποφασιστικά στις φάσεις. Δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι χωρίς να ανοίξω μπουκάλι. Οποιος φοβάται, να μου πει να ρίξω μπάτσες».
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
giovanni#10 (05-11-20)
Γιατί στους παίκτες του και όχι στα γκαρσόνια του?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Josimar (05-11-20)
Bookmarks