consigliere (28-08-19), flessanto (28-08-19), The Dude (28-08-19)
Παιρνεις πρωταθλημα και ξεπερνας τον Βαλβερδε κατα τη γνωμη μου.
Φτανεις και στους τεσσερις του Τσαμπιονς Λιγκ και μενεις στην ιστορια για παντα.
Κι ας εισαι και ασχημος ταβερνιαρης.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
consigliere (28-08-19), flessanto (28-08-19), The Dude (28-08-19)
θυμισε μου τι εκανε ο βαλβιδας που δεν εκανε ας πουμε και ο παναγουλιας εκτος απο το να παρει πρωταθλημα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Βέβαια, με επιλογές στο "8" τον Μπουχαλάκη και τον Μπενζιά, το στοίχημα είναι να ξεπεράσεις τον Ζαρντίμ, για αρχή....
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
2 αγωνιστικες μεινανε.εκει που μεχρι και το κολλητο σωματειο τους εριξε τριμπαλο...απεναντι σε μια ομαδα-μπουρδελο με χιλια προβληματα
αγωνιστικης και μη φυσεως.απεναντι σε αυτους τους αχρηστους παικτες που δεν καταφερες περυσι να τους κερδισεις ουτε στην εδρα σου.
και που εκει πηρες ισοπαλια στο 85 με το ζορι.
2 αγωνιστικες να αποδειξεις αν καταλαβαινεις που βρισκεσαι.αν εβαλες μυαλο σε σχεση με περυσι.το νου σου...μονο 2.....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
flessanto (07-09-19)
flessanto (07-09-19)
flessanto (07-09-19)
Από το fosonline.gr από την συνέντευξη του Μάρτινς, το θεωρώ πολύ σημαντικό αυτό που είπε ο προπονητής:
Για τον Λοβέρα:
"Τον βρήκαμε με τον ίδιο τρόπο που τους βρίσκουμε όλους. Δεν υπάρχει κανένας παίκτης που να έχει έρθει και να μην τον έχω δει. Όλους τους βλέπουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Κριστιάν (σ.σ. Καρεμπέ) ή ο Μοντέστο να κάνουν κάτι χωρίς να το έχουμε πει. Λειτουργούμε ως ομάδα, δουλεύουμε σαν σύνολο. Ο Λοβέρα είχε μία πρώτη δύσκολη εβδομάδα προσαρμογής μετά από ένα μακρύ και μεγάλο ταξίδι. Θα πάρει χρόνο. Θα βρει τον χρόνο του στον Ολυμπιακό. Είναι ένα μεγάλο ταλέντο που ποντάρουμε πάνω του. Θα επενδύσουμε πάνω του και πιστεύουμε πως θα μείνει πολλά χρόνια στην ομάδα. Τον βλέπουμε και σαν δεκάρι".
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Πολυ καλα και σημερα. Επιτελους βλεπω γραμμες συνδεδεμενες. Καλη δουλεια coach. Συνεχισε.
Και μου αρεσε και αυτο που ειπε, οτι μας ενδιαφερει κυριως το πρωταθλημα.
Ακόμα να ανανεώσει τούτος κι έχω αρχίσει να αγχώνομαι...
There is a Dude in town
flessanto (18-09-19)
κανε ενα 0-4 την κυριακη να σε μνημονευουμε για παντα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ρε θεουλη τι εκανες παλι???
μπραβο ρε μαγκα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Έχει φτιάξει ομαδάρα.
Δε μου άρεσε όπως διαχειρίστηκε το ματς στο δεύτερο αλλά έχει κερδίσει το δικαίωμα να λέμε αυτός ξέρει καλύτερα.
Γνώμη μου είναι πως δεν έπρεπε να ξεκινήσει τον ανύπαρκτο στην επίθεση και να κάνει καλύτερα τις αλλαγές σε πρόσωπα-Μπενζιά- και χρόνο.
Μπορούσε να το χτυπήσει το ματς αλλά το φοβήθηκε. Οκ με φιναλίστ έπαιζε.
flessanto (18-09-19)
μπραβο για σημερα.κατεβασε εντυπωσιακα την ομαδα και πηρε θετικοτατο αποτελεσμα.αναμενω τη συνεχεια την κυριακη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
flessanto (18-09-19)
17-10 τελικες απεναντι σε αγγλικη φιναλιστ και ομαδα που και φετος την εχουν να κανει πραγματα στο νησι..
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Οντως με φιναλιστ παιζαμε. Νομιζα οτι παιζαμε με καποια τριτοκλασατη, ετσι οπως επαιζαν.
Δε φοβηθηκαμε ομαδα από αγγλία που ειναι φιναλιστ και πηγαιναμε για το γκολ, ενω συγχρονως κρατουσαμε και αμυνα. Δε ξερω τι κανεις coach, αλλά μπραβο. Αυτος ειναι Ολυμπιακος.\
Μια τεσσαρα στον επομενο αγωνα, οπως λεει και ο Σταθης και ειμαστε στον παραδεισο.
flessanto (18-09-19)
να κοιταζει ετσι μεγαλη ομαδα ο ολυμπιακος στα ματια και δη αγγλικη εχουμε να δουμε απο εποχη μιτσελ νομιζω
—John Lennon
flessanto (18-09-19)
Επειδή έχω δει και λίγο Μπάγερν η Τότεναμ είναι πολύ καλύτερη από τους Γερμανούς.
flessanto (18-09-19)
estai (18-09-19), flessanto (18-09-19), giovanni#10 (18-09-19)
Bookmarks