"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (01-04-18)
Τίνους είσι συ;![]()
There is a Dude in town
Κατι πήρε το μάτι μου στο εξωφυλλο του πρωταθλητή οτι θέλουν να μας φέρουν ένα φλώρο;; Κάτι τέτοιο. Και μας κλείνει και το μάτι λένε.
Έλα παναϊα μ. Τι έχουμε να τραβήξουμε πάλι.
estai (29-03-18)
Δεν μας κάνεις την χάρη να φύγεις για διακοπές απο τώρα στην Ισπανία? Ούτως ή άλλως χωρίς προπονητή προπονούμαστε και κατεβαίνουμε στους αγώνες. Άδεια με τ' αποδοχών βρε παιδί μου...
voskos_7 (01-04-18)
Βρε Γκαρσία λίγοι μήνες έμειναν ακόμα. Πήγαινε βρε ανθρωπε να βγάλεις καμιά χοληδόχο, κανα σπλήνα να τους περάσεις στο αγαπημένο σου μέρος το Μετροπολιταν να ησυχάζουμε και εμείς.
Και να εχουμε και ΚοντοΠουτσε στον παγκο, τουλαχιστον να γελαμε.
Rena (31-03-18)
O Λεμονής το φετινό πρωτάθλημα θα το έπαιρνε για πλάκα και σβηστός. Αλλά όοοοοχι, δε μας έκανε - για κάποιον λόγο που ακόμα δεν έχω καταλάβει. Και τρώμε τον τριμαλάκα στη μάπα που ακόμα και την 3η θέση αμφιβάλλω εάν καταφέρει να κρατήσει.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
flessanto (01-04-18)
flessanto (01-04-18)
Ναι παρ' όλη την προσπάθεια των δημοσιογραφίσκων που κάνουν ρεπορτάζ Ολυμπιακού να ψήσουν τον κόσμο ότι ο Λεμονής δεν κάνει, οι περισσότεροι οπαδοί (που άκουγα στα ράδια τουλάχιστον) ήταν εναντίον της απόλυσής του.
flessanto (01-04-18)
Α ρε τακη που εισαι
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
flessanto (01-04-18)
flessanto (01-04-18)
Και δε χτυπάει το τηλέφωνο, με πνίγει το παράπονο
που δεν κατάλαβες ποτέ σου τι περνώ
για να μαζέψω αυτού του Χάσι το χαμό
Δώδεκα, η ελπίδα μου κρεμάστηκε
σ’ ένα ποδόσφαιρο που έμεινε νεκρό
κι ο Τσουκαλάς να μου φωνάζει σ’ αγαπώ
flessanto (01-04-18), panahs7 (01-04-18), Red&White-Nick-7 (01-04-18)
Τωρα διοικηση και Τακης ειναι σε φαση:
Τηλεφωνησε μου, ισως νιωθω ετσι κι εγω,
τηλεφωνησε μου, διωξε τον μαλακα ισπανο,
τηλεφωνησε μου, ισως να'μαι αυτος που ζητας,
τηλεφωνησε μου, εστω κι αν σε αλλον τ'ακουμπας.
Εγώ δεν θέλω ούτε τον μαθητευόμενο μάγο από την Ισπανία, ούτε τον Τάκη. Έναν κανονικό προπονητή που να έχει επαφή με το άθλημα όπως παίζεται σήμερα θέλω. Δεν με νοιάζει που έχασα το πρωτάθλημα, να μην πονάνε τα μάτια μου θέλω, και να γίνονται τα βασικά. Κι ας το χάσω ξανά, χορτάτος είμαι. Αν κάνουμε τα σωστά, τότε θα έρθουν από μόνοι τους οι τίτλοι.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
panahs7 (01-04-18), Red&White-Nick-7 (01-04-18), vasilis-thrylos7 (02-04-18), voskos_7 (01-04-18)
Αστείος, τελείως...
Σοβαρότατα.
Ή μήπως ο Μαρινάκης διάβασε κάποιο ποστ που έβγαλε γκρίνια από τον χρήστη γκαζαριάν κι έπαθε σοκ και σούταρε τον Λεμονή;
Αυτό το ότι ο πανάγαθος πρόεδρος επηρεάζεται από την αγάπη του για την ομάδα από τον κόσμο, είναι μέγιστο κλισέ και μαλακία που πρέπει να κοπεί.
Το 90% του κόσμου σοκ έπαθε με την απόλυση του προπονητή.
Αν επιλέγει να ακούει τον χρήστη γκαζαριάν κι επηρεάζεται από άμπαλους, δε κάνει για πρόεδρος.
Ύποπτη κίνηση ήταν, σε αντιθεση με τη βούληση της πλειοψηφίας του κόσμου.
Γράφτε ό,τι θέλετε για να δικαιολογήσετε τον μαλάκα.
Εν τω μεταξύ, αν μας άκουγε, δε θα υπήρχε ούτε χρήστης γκαζαριάν...
flessanto (01-04-18)
Bookmarks