“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Τελικά θα έρθει προπονητής ή θα μείνουμε με τον Χουαν Μαρία Περσεφονη Μελανιες ευκολα Γκαρσια;
Εγω θέλω να φέρουμε ρωσσο για να τα έχουμε καλά με την κυβερνηση και να πετά και καμιά χαζομαρα στη συνεντευξη τύπου αφού έχει πιει τις βοτκες του.![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
estai (18-03-18), flessanto (18-03-18), Red&White-Nick-7 (18-03-18)
Εσται... Βάλε κάνα κωλο να κλείσει και αυτό το θέμα να ηρεμήσουμε
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
estai (18-03-18)
Ο περσινος προπονητης του πανιωνιου και νυν του ερυθρου αστερα Μιλογεβιτς αναφερεται ως ο πρωτος στοχος για τη θεση του προπονητη τη νεα σεζον. Αν κρινουμε απο τη διαψευση της παε, εχει κλεισει ηδη χαχαχα
Μου φαινεται δεν προκειται να ξαναδουμε προπονητη με περγαμηνες στην ομαδα. Παλι με την περσινη συνταγη θα παμε. Με καποιον που θα παει καλα στα προκριματικα του καλοκαιριου και θα ειναι γνωστης του ελληνικου πρωταθληματος. Ας ελπισουμε ο συγκεκριμενος να αποδειχτει εφαμιλλος του Μπαγεβιτς και οχι του Μπαντοβιτς!
Μιλιβόγιεβιτς ζητουσαμε Μιλογεβιτς φερνει. Κάποιος διαβάζει λάθος τα ποστ στο φορουμ και τα μεταφερει λάθος στον προεδρο.
Protassov (27-03-18)
Γιατί νομίζεις ότι δεν ήρθε ποτέ ο... Λούτσο;![]()
There is a Dude in town
Rena (23-03-18)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
flessanto (23-03-18)
drizzt (27-03-18)
chainsaw (27-03-18)
Της Κοντης της Πουτσε τής φταινε οι Τουχελ....
(το 'καψα)
Όπως έχουν τα πράγματα, ο Τούχελ μάλλον θα είναι ο νέος προπονητής της Μπάγερν. Αυτό λέγεται εδώ...
Ο προπονητής του Ατρομήτου δεν θα με χάλαγα καθόλου. Επίσης ο Σέρβος, που λετε παραπάνω έκανε καλή δουλειά στους πουστοπάνθηρες. Και όπως λέει και ο Φλας: προπονητής να είναι και ό,τι θέλει ας είναι. Χορτάσαμε από ΑΣΧΕΤΟΥΣ και επικίνδυνους με την προπονητική.
Ευχαριστω προεδρε. Σημαινει πολλα για μενα.
Ποιος ειναι ο Αντονι;![]()
dimace (28-03-18)
giovanni#10 (28-03-18)
Α λέμε και ψεμματάκια giovanni με μικρό g και 10;; Μια λες οτι σε λένε Αντώνη, μία Άντονι, μία Άδωνη και μία φερνάντο;;; Δε θας μας τρελάνεις εσύ εδώ μεσα. Διάλεξε ένα όνομα πριν διαλέξουμε εμείς.![]()
giovanni#10 (28-03-18)
Bookmarks