Σελίδα 122 από 589 ΠρώτηΠρώτη ... 22728292102112118119120121122123124125126132142152162172222322422522 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.421 έως 2.440 από 11773

Θέμα: Τεχνική Ηγεσία

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.031
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.442 φορές σε 19.047 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Τεχνική Ηγεσία

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Sting Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προφανώς κι έχει ευθύνη για την φυσική κατάσταση. Δύο μήνες τώρα ποιος προπονεί;

Ρε άνθρωπε, είναι 1-0 και παίζεις με παίκτη παραπάνω, βλέπεις ότι δεν τραβάει η ομάδα και δεν κάνεις μια αλλαγή; Και όταν την κάνεις, αλλάζεις επιθετικό... Και μετά λες χάσαμε ευκαιρίες... Αν είχες κάνει 1-2 σωστές κινήσεις μετά το 1-0, θα είχε φάει 4 ο ζέλας.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
    Εγώ ρε Χρίστο, επειδή τον έβρεξα προχθές (λέμε τώρα) σου λέω ότι δεν έχει και ότι και καλά δε μπορείς να κάνεις προετοιμασία στη μέση της χρονιάς (σε ένα ρόστερ 30 παικτών, βέβαια, με εγχώριες διοργανώσεις μόνο, μπορείς να κάνεις σε γκρουπάκια και τον Απρίλιο, αλλά άλλη κουβέντα αυτή).

Το ότι υπάρχουν παίκτες, μέσα στο ρόστερ που δε τους βλέπει - δεν υπάρχουν για αυτόν την ώρα που οι επιλογές του δε τον δικαιώνουν, δε καταπίνεται ρε φίλε...
    Έχουμε πρόβλημα με την ταχύτητα στο κέντρο και έχει εξαφανίσει Μάρτινς, την ώρα που τον Ανδρούτσο τον έχει στείλει μέχρι και μπακ, ενώ ο Ιγκόρ, δεν έχει μπει ούτε αλλαγή για καθυστέρηση...
    Έχουμε να κάνουμε με κόπανο - όχι αστεία...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Μαύρος Πιτ Το avatar του χρήστη flessanto

Thanks
    30.140
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.400 φορές σε 4.019 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι.
    Έρχεται ο μάνατζέρ του στην Αθήνα σήμερα, αλλά όχι μόνο για να δει αυτόν, καθώς έχει και άλλους, όπως τον Χιμένεθ...
    Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συζητήσουν μεταξύ τους το ενδεχόμενο να του βρει δουλειά αλλού, για την επόμενη χρονιά, για να μη πω ότι μάλλον θα συζητήσουν για το ποιούς άχρηστους μπορεί να μας φορτώσει...
    Ο τύπος είναι άσχετος κομπλεξικός και επικίνδυνος. Και να ξέρετε και η διοίκηση δεν τον γουστάρει. Απλά τον πήρε αναγκαστικά για άλλους λόγους. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν του πήρε ούτε έναν παίκτη τον Γενάρη, ενω όσο κουλό και να σας φαίνεται, το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το avatar του χρήστη Paneas

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.698
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.498 φορές σε 4.533 μηνύματα
    Ignore User

Ας είναι καλά οι μαλάκες οι αρδ που μας κοροϊδεύουν ότι έδιωξε το Λεμονή και πήρε αυτόν για να χτίσει την επόμενη σεζόν.

4. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Paneas για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (05-03-18), Faithful (05-03-18), flessanto (05-03-18), SAF-7- (06-03-18)

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.881
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.722 φορές σε 7.206 μηνύματα
    Ignore User

E ναι, δε γινοταν να φυγει ο Τακης, για να ερθει ο Αλεφαντος. Επρεπε να βρουν εναν ξενο προπονητη με πιασαρικο ονομα για να κανει εντυπωση

Εγω δε θα απεκλεια και το ενδεχομενο ο Ισπανος, να ειναι ηθοποιος, που παριστανει τον κοουτς. Και απλα του δινουν την ενδεκαδα σε χαρτακι.

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Ό,τι πιο ολοκληρωμενο ως προσέγγιση των προβλημάτων της φετινής χρονιάς έχω δει στο διαδύκτιο. Ένα αμάλγαμα όλων όσων έχουν γραφεί στο φόρουμ. Υπογράφω μέχρι και τα κόμματα!

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

drizzt (06-03-18)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.031
    Ignore User

Τώρα, να πάει να γαμηθεί και αυτός...

Να μπαίνετε παιδιά, να διαβάζετε τα μελλούμενα: Αυτά που θα γράφετε σε κανένα δίμηνο και εσείς...
    - Αυτά που δεν έχουν καμία σχέση με όσα γράφετε στην αρχή
    - Αυτά, που βιάζεστε να τα γράψετε - που ό,τι δε κολλάει στις εμφανίσεις είναι νωρίς να κριθεί (ΑΝ δεν είναι και κανένα πολύ ψαγμένο, που θα φανεί η δουλειά ΑΝ τον αφήσουμε να δουλέψει - χτύπα ξύλο) και αν είναι καλό στοιχείο είναι αποτέλεσμα της χημείας στην ομάδα που έδεσε ο προπονητής με τους παίκτες...
    - Αυτά, που εμείς, οι ανάπηροι, δε βλέπουμε και περιμένουμε εσάς, τους ανοιχτομάτηδες να μας τα εξηγήσετε γιατί είμαστε πίθηκοι. Εμείς, ναι, περιμένουμε από εσάς να μας πείτε τί βλέπουμε - εσάς που για να καταλάβετε ότι πεινάτε ή ότι νυστάζετε, πρέπει να σας το πει έγκυρη πηγή, κύκλος, ή να γίνει διαρροή και φυσικά να το εγκρίνει ο αρχισυντάκτης...

Α' στο διάλο ρε...

9. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (06-03-18), Mastros7 (06-03-18), SAF-7- (06-03-18)

Το avatar του χρήστη SAF-7-

Thanks
    760
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 708 φορές σε 343 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από flessanto Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο τύπος είναι άσχετος κομπλεξικός και επικίνδυνος. Και να ξέρετε και η διοίκηση δεν τον γουστάρει. Απλά τον πήρε αναγκαστικά για άλλους λόγους.

Ποιοι ειναι οι αλλοι λογοι;
    Δηλαδη δεν τον εκτιμουν και τον κανανε προπονητη;
    Τοτε μαλλον αυτοι που τον φερανε ειναι κομπλεξικοι και επικινδυνοι.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.031
    Ignore User

Εδώ φάγαμε έναν προπονητή γιατί, μεταξύ των άλλων, ζήτησε από βασικούρα να χάσει κιλά και θα κολλούσαμε να πάρουμε κάποιον, μόνο και μόνο επειδή τον έφερε ο ατζέντης που το ξεκίνησε όλο αυτό;;;

12. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (06-03-18), flessanto (07-03-18)

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Eιχαμε χασει και προπονητη επειδη πανηγυρισε γκολ και είχαμε χασει προπονητη επειδη τον ελεγαν Xασι και ταιριαζε. Γενικα πιασε τον αλαφουζο και κουρευ'τον ειμαστε σε αυτην την ομαδα.

Το avatar του χρήστη Red_Bowie

Thanks
    36
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 178 φορές σε 93 μηνύματα
    Ignore User

Άντε να γράψω και εδώ.
    Για μένα ο Όσκαρ πρέπει να φύγει. Δεν θα γράψω πολλά πολλά πάντως το παιδί δεν...
    Πάμε τώρα στο προφίλ του επόμενου κόουτς μας.
    Για εμένα δεν πρέπει ΕΠΟΥΔΕΝΙ να ναι Ίβηρας.
    Οι Ίβηρες στο ποδόσφαιρο είναι σαν τους Γιούγκους στο μπάσκετ. Μασόνοι.
    Ίβηρα έχει η ΑΕΚ. Ο Χιμένεθ είναι καλός προπονητής, με πολλά χρόνια στους μικρούς της Σεβίλλης (έβγαλε παίχτες όπως ο Ντάνι Άλβες, ο Χεσούς Νάβας, ο Σέρχιο Ράμος) ενώ προπόνησε και ΤΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ χρόνια την Σεβίλλη βγάζοντας την τριτοτέταρτη και πηγαίνοντας και στους 16 του CL. Φέτος έχει κάνει ανθρώπους τους Μπακάκηδες και τους Μπακασέτες πχ. Παλιότερα είχε κάνει τους Καράμπελες και τους Μάκους.
    Όπως έγραψα, οι Ίβηρες είναι μασόνοι. Άμα είναι να πα να φέρουμε κανέναν "σεβαστικό" να το βράσω. Όποιον Ίβηρα φέρουμε πρώτα με τον Χιμένεθ θα μιλήσει και θα τα βρουν μεταξύ τους (με την μερίδα του λέοντος στον Σεβιγιάνο) για να επιβιώσουν ΚΑΙ οι δύο. Είπαμε ότι είναι οι Σέρβοι στο μπάσκετ είναι οι Ίβηρες στην μπάλα.
    Η ομάδα θέλει ΚΕΝΤΡΟ-ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟ προπονητή με παραστάσεις.
    Για μένα δύο είναι οι ενδεδειγμένες επιλογές.
    -Chris Coleman ο ένας (με θητεία σε Φούλαμ, Σοσιεδάδ, Κόβεντρι, Λάρισσα, Ουαλία, Σάντερλαντ). Με Ουαλία πήγε πρόπερσι ημιτελικά Euro ενώ ξέρει και την Ελλάδα λόγω περάσματος του σε ΑΕΛ fyi η ΑΕΛ επί ημερών του έπαιξε μπαλάρα. Είναι 47 ετών και επενδύει στην τρομακτική φυσική κατάσταση. Χοντρούς παίχτες με Coleman ξεχάστε τους. Παίζει ένα περίεργο σύστημα 3-1-3-3 το οποίο φαίνεται πολύ όμορφο στο μάτι. Για μένα είναι Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ για τον Ολυμπιακό.
    -Η άλλη επιλογή είναι ο Γερμανός ο Thomas Schaaf. 2 χρόνια προπονητής στην Werder U17, 7 χρόνια στην Werder U19, 2 χρόνια τεχνικός διευθυντής στην Werder, 3 χρόνια προπονητής στην δεύτερη ομάδα της Werder, 14 χρόνια στην πρώτη Werder, 1 χρόνο στην Eintracht και έναν χρόνο στο Hannover. Έχει κατακτήσει τα πάντα με Werder (πρωτάθλημα, Κύπελλο, τελικός Europa). Είναι θιασώτης του επιθετικού ποδοσφαίρου επενδύοντας επίσης σε τρομακτική φυσική κατάσταση. 4-4-2 double 6 παίζει θα χορτάσουμε μπαλίτσα. Είναι 56 ετών, τον φέρνεις για 10 χρόνια και του δίνεις τα κλειδιά να χτίσει ΟΛΟ το αγωνιστικό τμήμα του Ολυμπιακού. Εύκολα γίνεται ο δικός μας Βενγκέρ.
    ΥΓ: Επειδή θέλω να λέω αλήθειες ακόμα και αν είναι δυσάρεστες. Το μείον μας ως ομάδα είναι πως ποτέ σχεδόν δεν είχαμε προπονητή "σημαία". Ο Μπάγεβιτς δεν ήταν δικός μας (δυστυχώς) ενώ δεν νοείται στο 2018 να λιγουρευόμαστε τον Λεμονή. Ο μόνος που μπορούσε να γίνει η δική μας σημαία ήταν ο Μίτσελ για πολλούς λόγους αν και προπονητικά δεν ήταν κάτι τρομερό. Είχε όμως άλλα στοιχεία που κάλυπταν τις αδυναμίες του. Πάντως είναι καιρός να αποκτήσουμε και προπονητή-τοτέμ που θα τον μνημονεύουμε σε 25 χρόνια αντί να χουμε μόνο Προεδράρες.

15. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Red_Bowie για αυτό το μήνυμα:

dimace (07-03-18), Rena (08-03-18)

Το avatar του χρήστη Red_Bowie

Thanks
    36
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 178 φορές σε 93 μηνύματα
    Ignore User

delete

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.031
    Ignore User

Επειδή είσαι καινούργιος, θα το ξαναγράψω, καθώς έχει πολύ καιρό (και ακόμα περισσότερους προπονητές) που έχω διατυπώσει την άποψή μου σε αυτό το θέμα:
    Σημαντικότερο και από τον προπονητή σαν πρόσωπο, που είναι αναλώσιμο και όχι μόνο στον Ολυμπιακό, ή στην Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως πλέον, είναι το κομμάτι της διοίκησης που ασχολείται με το τεχνικό και το αθλητικό κομμάτι. Επομένως, το πρώτο που πρέπει να γίνει σωστά, είναι να επιλεχθεί ένας τεχνικός διευθυντής, κατά προτίμηση πρώην προπονητής, ο οποίος να έχει κατά νου ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο, ώστε να επιλέξει προπονητή που να αξιοποιεί το εκάστοτε υπάρχον ρόστερ και όχι να ζητάει να του φέρουμε τη Μπάγερν για να μας δείξει τί αξίζει.
    Οι Βρετανοί, δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι μπορούν να δουλέψουν στην Ελλάδα, καθώς, δύσκολα προσαρμόζονται σε ένα καινούργιο άθλημα: Άντε να του εξηγήσεις ότι το μισό και πλέον παιχνίδι κρίνεται στις στημένες φάσεις και από το να προσπαθείς να συνεχίσεις μία προσπάθεια, είναι προτιμότερο να πέσεις για να πάρεις την παράβαση. Μην αναφέρω καν τη νοοτροπία διοίκησης, την οποία δεν υπάρχει περίπτωση να κατανοήσουν.
    Οι Γερμανοί και οι Σκανδιναβοί, είναι λίγο πιο προσαρμοστικοί και προσπαθούν φιλότιμα να αξιοποιήσουν τους πόρους που βρίσκουν, περισσότερο από το να τους τρώει το κεφάλι η σκέψη του τί θα μπορούσαν να κάνουν αν είχαν αυτούς που ήθελαν.
    Ολλανδοί και Βέλγοι αποκλείονται γιατί είναι τακτικά αφελείς και οι Ιταλοί, δύσκολα βγαίνουν από τη χώρα τους πλέον και όταν βγαίνουν και δε πηγαίνουν στην Αγγλία, για καλό, δεν είναι σίγουρα.
    Οι Πορτογάλοι, είναι πιο καταρτισμένοι τελευταία, αλλά είναι κακομοίρηδες και η πιθανότητα να δεις κάτι αξιόλογο αγωνιστικά, είναι περιορισμένη.
    Οι Γάλλοι, είναι ίσως οι πιο ισορροπημένοι τακτικά, αλλά έχουν σχετικά υψηλές απαιτήσεις σε ό,τι αφορά το ρόστερ που θέλουν να δουλεύουν.
    Οι Ισπανοί, χωρίς το θαύμα της ιατρικής, θα συνεχίζαν το ανέκδοτο που αποτελούσαν τη δεκαετία του 90.

Αν σταματήσουν τα πολλά πάρε - δώσε με το μανατζερόκοσμο και δώσουμε βάρος σε πιο ποδοσφαιρικά κριτήρια, έχουμε σοβαρές πιθανότητες να συνέλθουμε άμεσα. Αν συνεχίσει το βιολί με τους ατζέντηδες και τα σκιάχτρα στα τεχνικά πόστα, θα ξαναγράφουμε τα ίδια...

18. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (07-03-18), drizzt (09-03-18), Rena (07-03-18)

Thanks
    30.140
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από SAF-7- Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποιοι ειναι οι αλλοι λογοι;
    Δηλαδη δεν τον εκτιμουν και τον κανανε προπονητη;
    Τοτε μαλλον αυτοι που τον φερανε ειναι κομπλεξικοι και επικινδυνοι.
    Έχω αναφέρει νωρίτερα πως οι μάνατζερ απαίτησαν τον Τάκη να φύγει.
    Δεν ξέρω αν τον εκτιμούσαν πριν τον φέρουν, σίγουρα με το που ήρθε και το πρώτο που έκανε ήταν να κράζει τους πάντες δεν τι εκτίμησαν πάντως.
    Ότι αυτοί που τον έφεραν είναι επικίνδυνοι δεν το ήξερες;
    Πιστεύω ότι ο Βαγγελας θα τους αλλάξει όλους ολους

Thanks
    30.140
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδή είσαι καινούργιος, θα το ξαναγράψω, καθώς έχει πολύ καιρό (και ακόμα περισσότερους προπονητές) που έχω διατυπώσει την άποψή μου σε αυτό το θέμα:
    Σημαντικότερο και από τον προπονητή σαν πρόσωπο, που είναι αναλώσιμο και όχι μόνο στον Ολυμπιακό, ή στην Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως πλέον, είναι το κομμάτι της διοίκησης που ασχολείται με το τεχνικό και το αθλητικό κομμάτι. Επομένως, το πρώτο που πρέπει να γίνει σωστά, είναι να επιλεχθεί ένας τεχνικός διευθυντής, κατά προτίμηση πρώην προπονητής, ο οποίος να έχει κατά νου ένα πολύ συγκεκριμένο πλάνο, ώστε να επιλέξει προπονητή που να αξιοποιεί το εκάστοτε υπάρχον ρόστερ και όχι να ζητάει να του φέρουμε τη Μπάγερν για να μας δείξει τί αξίζει.
    Οι Βρετανοί, δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι μπορούν να δουλέψουν στην Ελλάδα, καθώς, δύσκολα προσαρμόζονται σε ένα καινούργιο άθλημα: Άντε να του εξηγήσεις ότι το μισό και πλέον παιχνίδι κρίνεται στις στημένες φάσεις και από το να προσπαθείς να συνεχίσεις μία προσπάθεια, είναι προτιμότερο να πέσεις για να πάρεις την παράβαση. Μην αναφέρω καν τη νοοτροπία διοίκησης, την οποία δεν υπάρχει περίπτωση να κατανοήσουν.
    Οι Γερμανοί και οι Σκανδιναβοί, είναι λίγο πιο προσαρμοστικοί και προσπαθούν φιλότιμα να αξιοποιήσουν τους πόρους που βρίσκουν, περισσότερο από το να τους τρώει το κεφάλι η σκέψη του τί θα μπορούσαν να κάνουν αν είχαν αυτούς που ήθελαν.
    Ολλανδοί και Βέλγοι αποκλείονται γιατί είναι τακτικά αφελείς και οι Ιταλοί, δύσκολα βγαίνουν από τη χώρα τους πλέον και όταν βγαίνουν και δε πηγαίνουν στην Αγγλία, για καλό, δεν είναι σίγουρα.
    Οι Πορτογάλοι, είναι πιο καταρτισμένοι τελευταία, αλλά είναι κακομοίρηδες και η πιθανότητα να δεις κάτι αξιόλογο αγωνιστικά, είναι περιορισμένη.
    Οι Γάλλοι, είναι ίσως οι πιο ισορροπημένοι τακτικά, αλλά έχουν σχετικά υψηλές απαιτήσεις σε ό,τι αφορά το ρόστερ που θέλουν να δουλεύουν.
    Οι Ισπανοί, χωρίς το θαύμα της ιατρικής, θα συνεχίζαν το ανέκδοτο που αποτελούσαν τη δεκαετία του 90.

Αν σταματήσουν τα πολλά πάρε - δώσε με το μανατζερόκοσμο και δώσουμε βάρος σε πιο ποδοσφαιρικά κριτήρια, έχουμε σοβαρές πιθανότητες να συνέλθουμε άμεσα. Αν συνεχίσει το βιολί με τους ατζέντηδες και τα σκιάχτρα στα τεχνικά πόστα, θα ξαναγράφουμε τα ίδια...
    Για τεχνικό διευθυντή φωτογραφίζεις τον Λεμονη η είναι ιδέα μου; αν ναι συμφωνώ. Αν όχι τον φωτογραφίζω εγώ.
    Άλλη τέτοια περίπτωση θα ήταν και ο Νικοπολιδης η ο Καμπιασο για μένα. Μοναδικοί παίκτες στην σύγχρονη ιστορία μας που δεν θα έβαζαν την τσέπη τους πάνω από την δουλειά τους. (έτσι πιστεύω τουλάχιστον.) και δεν ξέρω αν ξέχασα κάποιον πιθανό. Για προτείνετε μιας και το συζητάμε. (μόνο μην μου πείτε κανέναν Σέρβο η Γάλλο)

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Αρχηγός σε θέση κυρ Σάββα (έλεος να ταλαιπωρείται έτσι ένας άνθρωπος 83 ετών με πρόβλημα υγείας... λίγη ανθρωπιά δε βλάπτει ακόμη και να μη θέλει ο ίδιος να τα παρατήσει...) είναι ένας, είναι αρχιδάτος, είναι γαύρος, είναι τρελός και είναι και καραφλός... ειδικότης του το ανωκάτω Τούμπας.
    ΤΔ συφωνώ στον Τάκαρο...
    There is a Dude in town

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (07-03-18)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Για τεχνικό διευθυντή φωτογραφίζεις τον Λεμονη η είναι ιδέα μου; αν ναι συμφωνώ. Αν όχι τον φωτογραφίζω εγώ.

Εγώ αυτή τη στιγμή έχω φορέσει καπαρντινα, έχω πάρει μια παλιά "αυριανή", της έχω ανοίξει δύο τρύπες για να βλέπω από μεσα, φοράω μαύρα γυαλιά και έχω το κινητό στο χέρι.

Είμαι στην αυλή της γειτόνισσας και προσπαθώ να τη φωτογραφίσω.

Αν τα καταφέρω θα ποσταρω στο ανάλογο θέμα.

Stay tuned.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

24. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον BrazHlias για αυτό το μήνυμα:

flessanto (07-03-18), giovanni#10 (07-03-18)

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Φοράς τίποτε κάτω από την καπαρντίνα, τύπε;
    There is a Dude in town

Το avatar του χρήστη giovanni#10

Περιοχή
    Πειραιάς
    Thanks
    10.621
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.246 φορές σε 5.496 μηνύματα
    Ignore User

Άλλη τέτοια περίπτωση θα ήταν και ο Νικοπολιδης η ο Καμπιασο για μένα. Μοναδικοί παίκτες στην σύγχρονη ιστορία μας που δεν θα έβαζαν την τσέπη τους πάνω από την δουλειά τους. (έτσι πιστεύω τουλάχιστον.) και δεν ξέρω αν ξέχασα κάποιον πιθανό. Για προτείνετε μιας και το συζητάμε. (μόνο μην μου πείτε κανέναν Σέρβο η Γάλλο)

Ο Βοσκος ειπε να ειναι κατα προτιμηση παλιος προπονητης. Ο Νικοπολιδης δεν ειναι και δε βλεπω να γινεται.

Ο Καμπιασο νομιζω οτι ξερει παρα πολλη μπαλα και μπορει να γινει πολυ καλος προπονητης αλλά μεχρι τωρα ηταν μονο ποδοσφαιριστης και δεν υπαρχει λογος να ξεκινησει απο μας προπονητικη ή τεχνικο διευθυντιλικι και να μαθεο στου κασιδη το κεφαλι (οπως ειναι δηλαδη και το δικο του κεφαλι...)
    Επισης, δεν εχουμε ουτε το περιθωριο να πειραματιστουμε παλι με μαθητευομενους μαγους, ουτε την τεχνογνωσια και τις υποδομες πχ. της Μπαρτσα ωστε να κανουμε σε μια νυχτα προπονητη τον δικο μας Γκουαρντιολα και να μας βγει λιρα εκατο.

Για Λεμονη δεν ξερω αν μπορει ή αν το εχει για τεχνικος διευθυντης αλλά μετα τα φετινα δε θα επρεπε καν να το σκεφτεται να ξαναγυρισει απο οποιοδηποτε ποστο. Αν και νομιζω οτι οταν ηταν κοουτς το 2007 με τεχν. διευθυντη τον Ιβιτς, τουλαχιστον οι μεταγραφες τους πετυχαν σε αρκετα καλο ποσοστο. Πολυ γρηγορα βεβαια σκοτωθηκαν μεταξυ τους.

Οσο για Ισαδες, Μοντεστους, Κοβασεβιτς κλπ, ολοι απετυχαν. Αλλος περισσοτερο κι αλλος λιγοτερο. Το ιδιο και ο Νινιαδης πιο παλια. Ο δε Γεωργατος που λεει ο Τυπος, την εκανε πολυ γρηγορα, κατι μερες νωριτερα απο τον Σιλβα, για λογους αγνωστους στους πολλους (κι ο μεν και ο δε) .

Με λιγα λογια, συμφωνω οτι καλυτερα ο τεχνικος διευθυντης (ή οπως διαολο θελουν ας τον ονομασουν) να ειναι Ελληνας και να ξερει καλα την ομαδα, αλλά λυσεις και προσωπα δεν εχω να "φωτογραφισω" αυτη τη στιγμη γιατι νομιζω οτι εχουμε καψει ηδη καθε πιθανο μοντελο που θα μπορουσαμε να ακολουθησουμε.

27. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (07-03-18)

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.034
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.058 φορές σε 7.608 μηνύματα
    Ignore User

Είμαι διαθέσιμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα.

29. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον estai για αυτό το μήνυμα:

flessanto (07-03-18), The Dude (07-03-18)

Thanks
    30.140
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από estai Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είμαι διαθέσιμος να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα.
    Ως τι; έχουμε σχεδιαστή μόδας. Σχεδιαστή ομάδας χρειαζομαστε

31. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

estai (10-03-18)

Σελίδα 122 από 589 ΠρώτηΠρώτη ... 22728292102112118119120121122123124125126132142152162172222322422522 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές