Πολύ καλός απόψε.
Με 0-3 από τα αποδυτήρια το καθάρισε...
Ούτε μία μεταγραφή δε θα κάνει ο Βαγγέλας το καλοκαίρι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πολύ καλός απόψε.
estai (26-02-18)
Μονος του το πήρε
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
estai (26-02-18)
Μόλις εμαθα, πως μετά το 0.3 από τα αποδυτήρια, τον ζητά η Ρεάλ, για αντικαταστάτη του Ζιζού...
Μου θυμίζει τις τραγουδιάρες που τις βάζουν οι ιδιοκτήτες των μαγαζιών να βγάζουν γούστα στους πελάτες.
Κάπως έτσι τον ξεφτίλισε σήμερα τον προπονητή και αφού με τα αποτελέσματα δεν έγινε αρεστός απόψε έχασε και την αξιοπρέπεια του.
Καλώς ή κακώς τον χρησιμοποίησε, είναι άλλο θέμα, αλλά να δούμε τι άλλο θα φέρει στον πάγκο το καλοκαίρι.
Αναρωτιόμασταν γιατί έδιωξε Τάκη. Ιδού η απάντηση. Ανεξάρτητα του πώς βλέπει κανείς την τελική έκβαση του επεισοδίου σιγά μην καθόταν ο Τάκης να συμμετέχει στην όλη φάση. Θα καθόταν πάγκο με 30 ράμματα και ένα γυάλινο μάτι και θα κέρδιζε 0-0,5.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
estai (27-02-18)
Δηλαδή έδιωξε τον σερ για να φέρει κόουτσα ειδικό στο να τρώει ρολά και να κάνει το ψόφιο σε συνεργασία με ειδικό στοχευτή ρολών με προϋπηρεσία στη ρίψη και φωτοβολίδων... μεγάλε πρόεδρα, δε σου τοχα...![]()
There is a Dude in town
chainsaw (26-02-18)
Απλή υπόθεση συνομοσιολογίας είναι. Αν γνωρίζοντας πως θα γίνουν καραγκιοζιλίκια στις τούμπες θέλαμε να παίξουμε κι εμείς τον ρόλο μας για το ξεφτύλισμα της εξυγίανσης ήταν πολύ πιο εύκολο να γίνει με οποιονδήποτε εκτός του "ξεροκέφαλου" Τάκη.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μπα δεν νομίζω. Παραπαει να υπήρχε ένα τόσο καλά οργανωμένο σχέδιο από την μεριά μας. Εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε αλλά απλούστερα.
Θα μπορούσε το ρολό να είχε πέσει 10 πόντους πιο δεξιά και σήμερα να μιλάγαμε για τη σούπα που παρακολουθήσαμε εχθές βράδυ.
Απλά τυχεροί είμασταν εχθές επειδή βρέθηκε ένας βλαμμένος μπαογκζης.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
voskos_7 (26-02-18)
Και ακόμα πιο τυχεροί είμαστε επειδή ήταν σεσημασμένος και είχε εισιτήριο στα επίσημα, κατά λάθος, φυσικά...
chainsaw (26-02-18)
Το πλανο με το "κινο" μπροστα ειναι φοβερο. Φανταζομαι τον γκαρσια αταραχο με το κολαρο, να μπαινει σε προποτζιδικο για να εξαργυρωσει το νικητηριο δελτιο χαχαχα
Rena (26-02-18), vasilis-thrylos7 (26-02-18)
Στην Κατερίνη πρέπει να είναι σε Σταθμό Αναπαύσεως...
chainsaw (26-02-18)
giovanni#10 (26-02-18), voskos_7 (26-02-18)
chainsaw (27-02-18)
Rena (27-02-18)
Τίτλος άρθρου στο Sport 24
Καλά το βλέπω το πράγμα. Αυτός δε θα φύγει ζωντανός απο ελλάδα. Όλο και κάτι θα του βρίσκουμε, μέχρι να τον πεθάνουμε τον άνθρωπο.Εξετάστηκε και από ιατροδικαστή ο Γκαρθία![]()
Και τί πόρισμα έβγαλε ο ιατροδικαστής; Από τί πέθανε ο μακαρίτης;![]()
There is a Dude in town
flessanto (28-02-18)
Bookmarks