estai (06-01-18)
Οι Ταύροι Χρηστάρα είχαν και έχουν διαστημικό ροστερ για τα δεδομένα της Αυστριακης Λίγκα. Και η μανούλα μου θα έπαιρνε πρωτάθλημα εκεί. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο, ίσως από τον Σεπτέμβριο, αν τον προλάβει και δεν πάρει πόδι κι αυτός, στην απευχταία περίπτωση απώλειας του τίτλου. Καλό ΣΚ μάγκες.
estai (06-01-18)
flessanto (07-01-18)
Όντως πολύ καλό ρόστε στην Τούμπα... να σκεφτείς, είχαν κάνει 1 ευκαιρια γκολ στο πρώτο ημίχρονο με Λιβαδειά και... μπήκε στα αποδυτήρια του Λεβαδειακού το... ροστερ στην ανάπαυλα κι έγινε χαμός... στο 60 ήταν 4-0 με το ρόστε...
Ανάλογο ρόστε έχει και η κούλα...
Τέτοια ρόστε έχουμε να ανταγωνιστούμε, μην αυταπατάστε.
There is a Dude in town
Από ότι κατάλαβα ο Λεμονης έχασε το έρεισμα τελείως σε κάποιους παίκτες και αυτό φοβήθηκε η διοίκηση. Πάντως εγώ ξανά λέω, πιστεύω είναι λάθος η απομάκρυνση του. Αν όμως ήταν να φύγει έτσι και αλλιώς, τότε ορθώς έγινε τώρα και όχι το καλοκαίρι. Έτσι κ αλλιώς το πρωτάθλημα δεν χάνεται από τις δικεφαλες κότες
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μεγάλο αρνητικό που βλέπω με τον Οσκαρ Γκαρσία είναι οτι κόντεψε να πάθει έμφραγμα στον παγκο της Γουότφορντ και γι' αυτό έφυγε απο την Αγγλία. Ελπίζω να αντέξει την πίεση του φετινού πρωταθλήματος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
drizzt (07-01-18)
Αύριο (8/1) στις 14:00 θα παρουσιαστεί ο Γκαρσία (λογικά μαζί με Κέβιν).
drizzt (08-01-18)
Η ΠΑΕ άνοιξε live stream για την παρουσίαση:
Το κοριτσάκι δεξιά χαλβαδιάζω εγώ και το τι λέει ο Σπανιόλος λίγο με ενδιαφέρει.
The Dude (08-01-18)
The Dude (08-01-18)
Έψαχνα κι εγώ να βρω κοριτσάκι. Τη Μαρίνα εννοούσες ρε τύπε; Ναι σε λίγο που θα τελειώσει το σχολείο θα την κεράσουμε γλειφιτζούρι κοκοράκι.
Ανετα την κερνούσα γλειφιτζούρι, τύπε...
There is a Dude in town
consigliere (08-01-18), dimace (08-01-18), Red&White-Nick-7 (08-01-18)
Bookmarks