Αποψη.
Δεδομένο πρώτο. Επιστρέφουμε στο ισπανικό μοντέλο, αυτό που άρεσε στους περισσότερους είτε με Βαλβίδα είτε με Μίτσελο μόνδελο. Αλέγκρο, επιθετικό ποδομπόλ με πίεση ψηλά κλπ κλπ.
Δεδομένο δεύτερο. Ο εύσωμος κύριος πήρε μιαν απόφαση κόντρα στο λαϊκό αίσθημα. Αυτό κάτι δείχνει. Οτι πέρα από το συναίσθημα, υπήρχαν πράματα που δεν μπορούσαν να συνεχιστούν.
Δεδομένο τρίτο. Ο σωστός ο ηγέτης ο πρόστυχος με την μεγάλη πραμάτεια πάει τον κόσμο εκεί που πρέπει και όχι εκεί που θέλουν.
Δεδομένο τέταρτο. Με την κίνηση αυτή ο Ολυμπιακός δείχνει ότι δεν έχει κάνει τάτσι μίτσι κότσι με τους γκέηδες για να χάσει το πρωκτάθλημα με ανταλλαγματάκια. Γιατί να πλερώ έναν Ισπανό με 2,5 χρόνατα συμβόλαιο όταν θα μπορούσε να το χάσει και με τον Τάκαρο ανέξοδα;
Δεδομένο πέμπτο. Η όλη φάση δείχνει ανφέρ για τον Τάκαρο που είναι ψυχάρα και Ολυμπιακάρα και όλα αυτά που όλοι συμφωνούμε.
Δεδομένο έκτο και αυτό πρέπει να μας συσπειρώνει. Πάνω απ'όλα ο Ολυμπιακός, πέρα από πρόσωπα και καταστάσεις.
Καλή επιτυχία στον Τάκαρο, τον λατρεύουμε, έχει ήδη περάσει στο πανθεον των ατόμων που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στον Ολυμπιακό, συνεχίζουμε με πόρωση για το πρωτάθλημα με νέο κόουτσα που οφείλουμε να στηρίξουμε.
Ωραία πάντως ευκαιρία να βγει πάλι χολή για τον Μαρινάκη...![]()
There is a Dude in town
Επιθετικό ποδόσφαιρο και πίεση ψηλά μ αυτό το υλικό;
Παίκτες ζήτησε ο Λεμονής και να διώξει σκαρταδουρα και ο χοντρός τον έστειλε,έβαλε και τους Βερβελεδες να γράφουν ότι μαλακία να ναι και τέρμα η ιστορία.
Αύριο μεθαύριο που θα ζητήσει παίκτες κι ο νέος πάλι τα ίδια θα χουμε,πάλι θα βγουν οι τσάτσοι και θα γράφουν,πάλι θα βγει ο τορνος ο Καραπαπας να διαψεύδει και η κοροϊδία θα συνεχίζεται.
Τι γαμω που περνάμε κι έτσι...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
drizzt (05-01-18), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (05-01-18), Protassov (05-01-18), Red&White-Nick-7 (05-01-18)
Δε νομίζω να έρχεται χωρίς προίκα ο κόουτσας τύπε...
There is a Dude in town
Αν τα λεφτά που δίνουμε για συμβόλαια προπονητών τα δίναμε για παίκτες, κάπως καλύτερη (αυτό είναι σίγουρο) θα ήταν η ομάδα... (δλδ θα είχαμε ακόμα 1,2 παίκτες που να ξέρουν μπάλα στο ρόστερ, για να μην πονούν τα μάτια μας...)
dimace (05-01-18)
Ξέχασες όμως και κάποια άλλα δεδομένα.
Πριν τον Λεμονή, παλεύαμε για πεντάδα και μας πήγε πρώτους. Δεν είναι μόνο ψυχάρας.
Ο νέος προπονητής δεν έχει και το καλύτερο βιογραφικό και μπορεί και να μην ισχύει το ανάγνωσμα του πόσο ηγέτης είναι ο Μαρινάκης, που μας γράφει στα αρχίδια του, για το καλό της ομάδας, αλλά το πόσο ηγέτες είναι αυτοί που τον προώθησαν και δε μπορεί να τους γράψει εκεί..Αυτό δεν είναι ηγετικό χάρισμα αλλά γλείφω ψωλές για να κάνω μπίζνες και στα αρχίδια μου η ομάδα.
Επίσης το αλβανικό επιθετικό μόντελο με τα στόπερ στο κέντρο, δεν μας βγήκε
αλλά και πάλι δεν έχω ιδέα τι στυλ ποδοσφαίρου παίζει ο Όσκαρ.Ελπίζω να μη κάνει τα ίδια γιατί το υλικό μας δεν ενδείκνυται...Γενικότερα σε μπελάδες προβλέπω μπαίνουμε μέχρι να μάθει την ομάδα και δεν υπάρχει περιθώριο για προσαρμογή. Αν τον έφερνε όταν απέλυσε τον Αλβανό θα ήταν λογική κίνηση. Όχι τώρα.
Εγώ τον κουλ πρόεδρο θα τον αποθεώσω αν πάρει Κάμπελ, Μιραλάς και κανάν άλλον της προκοπής και κάνει μάγκα τον Όσκαρ και τον κάθε Όσκαρ.
Επειδή έδιωξε τον προπονητή που σε είχε πρώτο δε καταλαβαίνω γιατί είναι μαγκιά.
Σε μαλακία το κόβω πως θα εξελιχθεί όπως και οι περισσότεροι αλλά θα δούμε αν δικαιωθεί εκ του αποτελέσματος γιατί παίκτες δε βλέπω να παίρνει.
drizzt (05-01-18), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (05-01-18), Paneas (05-01-18), sabar77 (05-01-18), The Dude (05-01-18)
αν ήμουν Λεμονής θα πήγαινα στο δικαστήριο να κάνω το όνομα Limonero
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Eddiedimitris (05-01-18), flessanto (05-01-18), Protassov (05-01-18)
Τελείως μεταξύ μας, σκηνοθέτη μου, αλλά αν ο προπονητής πληρώνεται με ψιλά, ο παίκτης, παίζει να τον φωνάζει και το βράδυ στο σπίτι του, για να του φέρνει πατατάκια για την ταινία...
Δεν είμαι και τόσο... αισιόδοξος με το Ισπανικό μοντέλο, γιατί, όσο να 'ναι, δε παίζουν και τόσο ταιριαστά νούμερα στο στηθόδεσμο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
dimace (05-01-18)
Να το ξαναπιάσουμε:
1) Πιστεύει κανείς, ότι ο Λεμονής, έκανε κάτι πάρα πολύ ψαγμένο και εξελιγμένο για να βρεθούμε πρώτοι;
- Σε σχέση με το Χάσι, έκανε, φυσικά και αυτό το πολύ ψαγμένο λέγεται σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο "τα βασικά" (και με μία μικρή διαφορά ότι είχε λίγο πιο εύκολο πρόγραμμα στο τέλος).
2) Πιστεύει κανείς, ότι αυτό που έκανε ο Λεμονής, δε μπορεί να το συνεχίσει κανείς άλλος;
- Αν δεν είναι καραγκιόζης, σα κάτι άλλους, σίγουρα, μπορεί και καλύτερα - ειδικά στην άμυνα, πρέπει να έχουμε εξαντλήσει τους τρόπους να τρώμε γκολ.
3) Πιστεύει κανείς, ότι ο Λεμονής είχε κάποιους είδους κάλυψη από τη διοίκηση;
- Εδώ, μέχρι και ο Σάββας κόντεψε να φάει ξύλο που λέει ο λόγος και ούτε καν νύξη για τιμωρία.
4) Πιστεύει κανείς, ότι ο Λεμονής έχει την πιθανότητα να προσληφθεί για προπονητής σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα και να κλείσει χρόνο;
- Ούτε για πλάκα και πρέπει μόνο στην Ομόνοια να έκλεισε 12μηνο παραμονής, αλλά όχι ολόκληρη αγωνιστική χρονιά...
5) Έβλεπε κανείς τον τρόπο κατά τον οποίο θα μπορούσε να συνεχιστεί αυτή η τόσο αρμονική και... αμοιβαία επωφελής συνύπαρξη;;;
- Δε ξέρω - δεν απαντώ.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
The Dude (05-01-18)
Αυτο που βλεπω ειναι οτι η συνεχεια θα ειναι δυσκολη..Καλως η κακως, ο Λεμονης εφυγε και εχει ερθει ενας καινουργιος προπονητης που δεν γνωριζουμε τι ρολο βαραει.
Περιμενω να δω αν θα εχει την στηριξη της διοικησης κ αν θα γινουν μεταγραφες..
Το πρωταθλημα το θελω οσο κανενα αλλο. Μακαρι να παμε καλα και να το σηκωσουμε.
BrazHlias (06-01-18)
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 44χρονο προπονητή, κ. Όσκαρ Γκαρθία.
Ο Όσκαρ Γκαρθία γεννήθηκε στις 26 Απριλίου του 1973 στη Σαμπαντέλ της Βαρκελώνης. Άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ακαδημία της Barcelona και μετά από δύο χρόνια ανέβηκε στην πρώτη ομάδα των «μπλαουγκράνα», όπου και αγωνίστηκε για έξι χρόνια με μεγάλη επιτυχία! Επίσης, στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα αγωνίστηκε στις Valencia, Espanyol Albacete και Lleida.
Ως προπονητής έχει κατακτήσει δύο νταμπλ Αυστρίας με την Red Bull Salzburg (2015/2016, 2016/2017) και ένα πρωτάθλημα Ισραήλ με την Maccabi Tel Aviv (2012/2013). Επίσης, διετέλεσε με επιτυχία τεχνικός της Brighton και της Watford στην Αγγλία και της Saint-Ιtienne στη Γαλλία αλλά και της ομάδας Νεων της Barcelona.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Διετέλεσε με επιτυχία λέει τεχνικός της Σέντ Ετιέν και έμεινε 2 μήνες, αφού δεινοπάθησαν οι Γάλλοι να τον διώξουν γιατί τους πήγαινε καρφί για τη Β. Τι διαβάζουμε ρε π.στη μου.
Protassov (05-01-18)
Α καλα.....
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Θέλει να μας εξηγήσει ο Καραπαπάς γιατί πάμε με υπηρεσιακό τον Κόντη στη Λάρισα; Ούτε παραιτήθηκε ο Λεμονής, ούτε τον διώχνετε άρον άρον, συνεπώς γιατί;;!!! Μία γ..μημένη λογική εξήγηση υπάρχει σ' αυτή την απόφαση; Δηλαδή δεν μπορούσε να φύγει απ' την Δευτέρα; Ή να μείνει δίπλα του για λίγο καιρό να τον βοηθήσει να καταλάβει πιο γρήγορα μερικά πράγματα; Γιατί δεν την παλεύετε καθόλου εκεί στην ΠΑΕ γαμώ την π..τανα μου;;
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (05-01-18), Paneas (05-01-18), sabar77 (05-01-18)
Πράγματι η μεταβίβαση του 51% στους Ρώσους είχε γίνει από το 2006, αλλά η Sitronics δεν είχε δώσει φράγκο για επενδύσεις και Κόκκαλης ήταν έξω φρενών.
Η μαμά εταιρεία Systema ζήτησε to 2007 να αγοράσει και το υπόλοιπο 49% για το οποίο έδινε 160 εκ. και ο Κόκκαλης αρνήθηκε και συνεχιζόταν η κόντρα.
Από παρέμβαση του Αμπράμοβιτς to 2008 προς τον Πρόεδρο της Systema κάπου τα βρήκαν χωρίς να πάρουν το 49% αλλά έβαλαν τα χρήματα ή μέρος αυτών που είχαν συμφωνήσει και απεκατεστάθηκαν οι σχέσεις. Φυσικά τα πόσα έβαλαν δεν το γνωρίζω
Τουλάχιστον αυτά είχα ακούσει τότε που συζητούσαν συνάδελφοί μου που είχαν σχέσεις με τις εταιρείες (είμαι Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών) και αν και πέρασαν τα χρόνια, νομίζω πως ακόμη η μνήμη μου δεν με απατά. Επίσης είχαν γίνει κάτι σχετικά posts σε αθλητικά forums από Ρώσους χρήστες. Πρέπει να ψάξω κάποια στιγμή σε ένα παλαιό PC που είχα τότε, γιατί θυμάμαι πως είχα κρατήσει τις διευθύνσεις.
Στα υπόλοιπα συμφωνούμε !!!
Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες.
Ιωάννης Μακρυγιάννης
Μια χαρά την πήγαινε την Σεντ Ετιέν ο Όσκαρ (ετσι θα τον λεω, προς τιμήν του πουλέν μου). Ειχε ξεκινησει με 3/3 και έφυγε με 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Δηλαδη ειχε παρει 18 βαθμούς και η ομάδα του ηταν σε θεση που οδηγούσε Ευρωπη. Πού ειναι τωρα η Σεντ Ετιέν; Κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού με 20 βαθμούς. Δηλαδη έκανε 2 ολόκληρες ισοπαλίες μετα την φυγή του Όσκαρ. Οι παίκτες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τον παρακαλαγαν να μεινει.
Το θετικό που βλεπω στον Όσκαρ ειναι οτι ειχε αναλάβει και την Σάλτσμπουργκ στα μισά της σεζον και την οδήγησε σε 2 πρωταθλήματα. Βλεπω βεβαια οτι τα σκάτωσε στα προκριματικά το καλοκαίρι.
Σαν να μου φαίνεται οτι λειτουργούμε ως εξής:
Θελω προπονητή για τα προκριματικά - φέρνω Χάσι
Θελω προπονητή για τα μισα του πρώτου γύρου - φέρνω Λεμονή
Θελω προπονητή για το μεσο της σεζον - φέρνω Όσκαρ
Επομένως, το καλοκαίρι παμε για Κετσπάγια
Sent from my iPhone using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Προτιμαει να ρισκαρει το πρωταθλημα απο τα προκριματικα το καλοκαιρι με νεο προπονητη εκει.![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Θέλω ξανθιά, τρώω τζατζίκι...
There is a Dude in town
Bookmarks