Και στο τέλος θα φέρουμε τον χειρότερο...
Κάπως πρέπει να σπάσουμε το περυσινό ρεκόρ και ξεκινήσαμε πολύ δυνατά φέτος!
Το ένα, δεν αποκλείει το άλλο, όταν μιλάμε για τον πάγκο του Ολυμπιακού.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Και στο τέλος θα φέρουμε τον χειρότερο...
Κάπως πρέπει να σπάσουμε το περυσινό ρεκόρ και ξεκινήσαμε πολύ δυνατά φέτος!
flessanto (20-09-17)
περσι ηθελαν να φανε τον χασι, ο οποιος επαιζε με φορτουνη-μαρτινς και θελανε να παιζει και ο μαριν...
εντιτ: και τον ζαρντιμ επειδη επαιζε αμυντικα. Τωρα τους χαλανε τα δεκαρια...
BrazHlias (20-09-17)
Φέτος έχουν δίκιο. Δεν γίνεται όλοι να έχουν άδικο με τον Χάσι και αυτός να μην είναι τρελός. Γιατί αυτό είναι.
Στη Λέγκια είχε ρεκόρ 5 νικές σε 18 αγώνες, πριν τον σουτάρουν.
Ο Μπιγκόν ήταν εργαλείο μπροστά του.
Επίσης ο Μπέντο άφησε καλές εντυπώσεις στην ομάδα και φαίνεται και τώρα το ποσό χρήσιμος είναι για μια ομάδα ο προπονητής. Ακόμα και με το περσινό ρόστερ που ήταν άδειο το πήρε αέρα το πρωτάθλημα. Με τον Χάσι θα παίζαμε β έθνικη φέτος αν έβγαζε σεζόν πέρσι.
Το μόνο καλό είναι πως ο Μαρινάκης όντας έξυπνος θα το πήρε το μάθημα του.
Πόσα χρόνια έχει ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό;
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
flessanto (20-09-17)
chainsaw (20-09-17), consigliere (20-09-17)
panahs7 (20-09-17)
Πάντως αυτό που υποτίθεται οι αποφάσεις παίρνονται ανάλογα με το αποτέλεσμα σε ένα άγαμο ματς Κυπέλλου εμένα με ξεπερνάει.
Δηλαδή τί πάει να πει "σώθηκε ο Χάσι"; Ξαναπείσθηκε η Διοίκηση για τις ικανότητές του και θεώρησε τα φαινόμενα συμπτωματικά; Ήταν τόσο εμφατική η εμφάνιση που διασκέδασε τις κακές εντυπώσεις; Τί στο καλό;
Θα πρέπει να περιμένουμε να φάμε 2-3 γκολάκια στο ΟΑΚΑ και μετά πολλαπλάσια στο Τορίνο για να κινηθούμε;
... there's no such thing as "too much"...
Du3lisT (20-09-17), flessanto (20-09-17), panahs7 (20-09-17), sabar77 (20-09-17), thelastbaron (20-09-17)
chainsaw (20-09-17)
Σαφές, αλλά δεν λέω για τις αρδιες. Λέω για τη Διοίκηση.
... there's no such thing as "too much"...
Πιστευω ηδη εχουν αρχισει να ψαχνονται, αλλα δεν εχει και μεγαλη διαφορα ειτε φυγει τωρα, ειτε σε μια εβδομαδα. Ετσι κι αλλιως το πονταρισμα τους το εκαναν ηδη, τον αφηνουν να τραβηξει και την τελευταια του καρτα.
Δεν ειναι πολυ πιθανον να γυρισει η παρτιδα, αλλα ο μιτσελ "τραβηξε" απο "20" και του ηρθε ασσος με την αντερλεχτ.
Μια άποψη σωστή
Παντελής Διαμαντόπουλος: Εγώ διαφωνώ με όλους!! Βιαστηκαν όλοι και κυρίως οι δημοσιογράφοι να βγάλουν συμπεράσματα. Μας έλεγαν για έναν προπονητή με τσαμπουκά, που δε μασάει, που δε βλέπει κανέναν, που κάνει του κεφαλιού του, που είναι μάγκας, που, που., που. Και εγώ ξέρω ότι φώναξε από τις 16 Σεπτέμβρη ξεχωριστά δώδεκα παίκτες να του πουν τι φταίει!!!!!!!!!!!!!!!! Στον Ολυμπιακό;;;;; Στις 16 του Σεπτέμβρη;;;;;;; Σας παρακαλώ
το διαβασα κι εγω αλλα δεν το πολυκαταλαβα. 16 Σεπτεμβρη ειναι πολυ νωρις ή πολυ αργα;
Που το ξέρει ότι τους φώναξε να του πουν τι φταίει; Επίσης αυτό τον ενοχλεί; Το ότι χώρισε εμφανέστατα την ομάδα στα 2 δείχνοντας στους υπόλοιπους ότι δεν υπολογίζονται, δεν είναι σοβαρότερο θέμα;
The Dude (20-09-17)
Bookmarks