Μπορούμε να αφήσουμε και τον Χάσι, για να του σκουπίζει την καράφλα!![]()
Μπορούμε να αφήσουμε και τον Χάσι, για να του σκουπίζει την καράφλα!![]()
panahs7 (17-09-17)
Αν ο Καμπιάσο δεχθεί να γίνει τώρα, και ενώ έχει μόλις σταματήσει ως παίκτης, ο προπονητής του Ολυμπιακού, είναι ένας τρελός και σκληρός καραφλας. Και χρειαζόμαστε έναν τέτοιο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μείνει-φύγει ο Χσι, έχει ήδη φύγει νομίζω.
Επειδή και μένα αν υπάρχει ένα πράγμα που μου τη δίνει αφόρητα είναι οι αλχημείες με παίχτες σταθερά εκτός θέσης, που αποτελεί πάντοτε απόδειξη τρικυμίας στο μυαλό όταν γίνεται παρατεταμένα και σκαλώματος με παίχτες, να πω μιας πεντάρας σκεψη για το ρόστερ.
Καπίνο (Προτό)
Ομάρ (Φιγκέιρας)- Ένχελς-Νικολάου (Βούκοβιτς-Μποτία)- Μίλιτς (Κούτρης)
Ρομαό (Ζντιέλαρ)
Καρσελά (Πάρντο)- Φορτούνης- Οφόε- Σεμπά
Τζούκα (Εμενίκε)
Θα προέκρινα δηλαδή ένα 4-1-4-1. Ανάλογα με το παιχνίδι θα έβλεπα είτε ενίσχυση στον κόφτη (4-2-3-1), είτε ενίσχυση επιθετική (4-1-3-2).
Συζητήσιμο αθ ήταν και ένα διαφορετικό πλάνο με τον Φορτούνη πιο μπροστά, σαν τρέιλερ ή 9,5άρι.
Να λέμε καμμιά μ@λακία να περνάει η ώρα.
... there's no such thing as "too much"...
differance (18-09-17), flessanto (18-09-17), Red&White-Nick-7 (18-09-17), thelastbaron (18-09-17)
consigliere (18-09-17)
Αυτό λέει η απλή λογική. Και μη μου πείτε "εμείς είμαστε οι άσχετοι, ο προπονητής ξέρει" γιατί ο συγκεκριμένος δεν ξέρει ούτε που πάνε τα 4.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
thelastbaron (18-09-17)
Ακόμη;
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατι κατι μου λεει θα το παμε μεχρι και τη Γιουβε με αυτο το ρεντικωλο και αρχιζω και σκιαζομαι;;;
estai (18-09-17), flessanto (18-09-17), giovanni#10 (18-09-17)
Για να σπασει η 7αρα, τυπε κοκκινοασπρε. Μετα θα εχουμε το πατημα να τον διωξουμε...
estai (18-09-17), flessanto (18-09-17), Red&White-Nick-7 (18-09-17)
Kαπίνο
Ζιλέ-Ένχελς-Κούτρης
Οφόε-Φορτούνης-Μάριν
Καρσελά-Εμενίκε
Τζούρτζεβιτς-Μπεν
sardine (18-09-17)
Στην χθεσινή προπόνηση λέει αποφάσισε να φωνάξει έναν-έναν τους παίκτες και να τους μιλήσει προσωπικά, χωρίς την παρουσία κανενός άλλου στο γραφείο. Και που είναι το κακό μπορεί να πει κάποιος. Το άτομο διάλεξε μόνο 12 παίκτες και συγκεκριμένα τους Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ενγκελς, Ομάρ, Ζιλέ, Οφόε, Καρσελά, Μάριν, Σεμπά, Φορτούνη και Τζούρτζεβιτς. Αυτούς που λογίζονται ως βασικοί δηλαδή!!! Οι άλλοι ρε μαλάκα τι μήνυμα πήραν απ' αυτή την κίνηση;; Χώρισε την ομάδα στα 2 τώρα o καραγκιόζης. Ε ρε π.στη τι τραβάμε πάλι.
chainsaw (19-09-17)
τετ-α-τετ με δωδεκα παιχτες ειχε ο χασι, αστοχησε ο τζουρτζεβιτς.
flessanto (19-09-17)
Ακόμα εδώ είναι το σούργελο... τί διάολο, θα έχει τίποτα ελιές ο Βαγγέλιος και τον κρατάει να τις μαζέψει...
There is a Dude in town
flessanto (19-09-17)
Καλα κανουν και τον κρατανε τουλαχιστον μεχρι το παιχνιδι με την αεκ.
chainsaw (19-09-17)
Δηλαδή να πάμε σκοτωμένοι, χωρίς προπονητή στο Τορίνο;! Δεν κάνω καλύτερα μπάντζι τζάμπινγκ από αεροπλάνο δεμένος με ένα σουτιέν...
There is a Dude in town
flessanto (19-09-17)
Bookmarks