Ο μπρελόκ δε βγαίνει φέτος από ενδεκάδα... όσο θα έχουμε τον Χάσι για κόουτσα...
Ο μπρελόκ δε βγαίνει φέτος από ενδεκάδα... όσο θα έχουμε τον Χάσι για κόουτσα...
There is a Dude in town
Κι αν δεν παίξει ο Μάριν, πες ότι σέρνεται κι ο Φορτούνης, το 10ρι ποιός θα το υποδυθεί;
flessanto (13-08-17)
Αλβανε αν δεν προκριθεις, τον πουλο! Παλιοασχετε.
καλος μαλακας φαινεσαι και εσυ.αλλα δεν φταις εσυ...ο χοντρος που σε εφερε φταιει...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
chainsaw (16-08-17)
Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που βλέπω. Στο πρώτο παιχνίδι με την Παρτίζαν πίστευα ότι ακολουθεί μια σωστή επιθετική φιλοσοφία των νοκάουτ, για εκτός έδρας. Στον επαναληπτικό όμως και σήμερα ακόμη χειρότερα, δεν έδειξε πουθενά αυτά που απαντούσε στις συνεντεύξεις, ότι θα παίζει διαφορετικά αναλόγως τον αντίπαλο και την τακτική. Η ομάδα ψηλά, ασύνδετες γραμμές και δεν μαρκάρει κανείς. Αν είναι να πάμε έτσι στους ομίλους να ματώσει ο κώλος μας, καλύτερα να μην πάμε πουθενά.
chainsaw (16-08-17), flessanto (16-08-17), Red&White-Nick-7 (16-08-17)
ποιος σου ειπε πως θα παμε στους ομιλους;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Στους ομίλους θα πάμε σίγουρα. Είτε στους μικρούς ή στους μεγάλους. Το θέμα είναι πόσο θα τον φάμε στον κάθε ενα
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νόμιζα έτσι όπως παίζαμε σήμερα πως προπονητής ήταν ο Σόλιντ ή ο Αλέφαντος. Αυτό είναι ποδόσφαιρο του 90.
Παιδιά, πάμε, μπροστά ο φορ, τα εξτρέμ στη γραμμή, τα κεντρικά χαφ απλά να ξέρουν μπάλα και ας μη μαρκάρουν αφού δε πειράζει τα στόπερ θα είναι μπροστά από τη μεγάλη περιοχή (όπου φάγαμε και το γκολ) και δύσκολα θα φτάνει η μπάλα εκεί, γιατί είναι μακριά και θα κουραστούν οι επιτιθέμενοι μέχρι να κουβαλήσουν την μπάλα εκεί. Μέχρι και τον Πασσαλή νοστάλγησα απόψε.
Βάλε ρε μαλάκα γμτ τουλάχιστον ένα αμυντικό χαφ ή Ρομαό ή Σιώπη να μη μας κάνουν τον κώλο σουρωτήρι στην Κροατία.
Δεν υπάρχει σοβαρή ομάδα χωρίς αμυντικά χαφ.
flessanto (17-08-17)
Νομίζω οτι είστε λιγο άδικοι στην κριτική σας. Ο άνθρωπος μοντάρει μια ομάδα απο την αρχη, με νέους παίκτες, απουσίες λόγω τραυματισμών και με πίεση να προκριθούμε, αφου πέρυσι τα σκοτώσανε. Τα αποτελεσματα μεχρι στιγμής ειναι καλα. Με πιθανή πρόκριση θα κερδισει και πόντους και χρονο.
Δεν ειδα το ματς, αλλα απο τα εκτεταμένα στιγμιότυπα ειδα πώς οι αντίπαλοι δεν απείλησαν παρα μονο σε 2 φάσεις. Αντιθέτως, εμεις χάσαμε πολλές κλασικές ευκαιρίες. Δεν νομίζω να γινόταν η ιδια κριτική αν έμπαιναν τα γκολ στο πρώτο μέρος.
Προσωπικα θα περιμένω παραπανω για να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (17-08-17), consigliere (17-08-17), Paneas (17-08-17), SAF-7- (18-08-17), The Dude (22-08-17)
Ούτε εγώ τρελαίνομαι με τη μπάλα που παίζουμε, αλλα 1ον λογικό με τόσους καινούριους παίκτες και 2ον τουλάχιστον προσπαθεί να παίξει και λίγο με τη μπάλα κάτω σε αντίθεση με τη σκατίλα του Μπέντο με τις μακρινές μπαλιές απ' τα σέντερ μπακ, που είχε δηλώσει κι όλας ξεδιάντροπα ότι είναι κι αυτός ένας τρόπος ανάπτυξης.
flessanto (17-08-17), giovanni#10 (18-08-17), The Dude (22-08-17)
Ήμουν αντίθετος με την πρόσληψή σου αλλά ένα μπράβο σε αυτήν τη φάση το αξίζεις. Εύχομαι και την ανάλογη συνέχεια!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
μπραβο στον προπονητη γιατι κατορθωσε να μας παει στους ομιλους.οχι οτι αντιμετωπισε δυσκολες
ομαδες αλλα γνωριζουμε καλα στο παρελθον τι παθαιναμε απο αυτες.περασε δυο γυρους παιζοντας
με σοβαροτητα και ετοιμαζοντας την ομαδα για αυτα τα παιχνιδια.
πολλα μπραβο και μακαρι να συνεχισει ετσι
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
chainsaw (23-08-17)
Bravo coach
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Καλά μέχρι τώρα. Ήρθε η ώρα όμως να δείξεις πραγματικό έργο. Φτιάξε την αμυντική λειτουργία σου και βρες τρόπο να χωρεσεις τον καλύτερο σου παίκτη στην ενδεκάδα. Δεν γίνεται να μην ξεκινάει ο φορτουνης ότι και αν έχεις στο μυαλό σου. Συγχαρητήρια για την εύκολη σχετικά πρόκριση
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μπορει να ειχε ενοχλησεις.ποιος ξερει γιατι δεν μπηκε απο την αρχη..
ολοι κρινονται εκ του αποτελεσματος και αυτος τα καταφερε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
flessanto (23-08-17)
Bookmarks