Σελίδα 59 από 589 ΠρώτηΠρώτη ... 91929394955565758596061626369798999109159259359459559 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.161 έως 1.180 από 11775

Θέμα: Τεχνική Ηγεσία

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Τεχνική Ηγεσία

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από chainsaw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Του γνωστου που ηταν σε ρεαλ και βιγιαρεαλ; Μακαρι.
    Γενικα πιστευω οτι καποιον ξενο θα φερει ο προεδρας. Συνηθως μετα απο μια κακη σεζον προσπαθει να επανορθωσει καπως, ωστε να μην χανει και το ερισμα του κοσμου.Απλα ως συνηθως ολα γινονται με ρυθμο χελωνας.
    Αυτός που λες είναι ο Πελεγκρίνι. Και το κασέ του πρέπει να κυμαίνεται στα 4-5 εκατομύρια ετησίως.

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (27-05-17)

Μαύρος Πιτ Το avatar του χρήστη flessanto

Thanks
    30.140
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.405 φορές σε 4.024 μηνύματα
    Ignore User

Απο ότι βλέπω την πήραν γραμμή και οι αρδ και παίζει σε όλα τα εξώφυλλα.
    Και για έναν γκραθια καπου διάβασα. Αυτός που είχε η Κέρκυρα είναι; ξέρει κανείς;

Πάντως ο Πελεγκρινο είναι πολύ καλή περίπτωση. Δουλευταρας πολύ και η φιλοσοφία του ταιριάζει με τον Ολυμπιακό και ας μην είχε ποτέ μεγάλη ομάδα. Τον θέλει. Βέβαια η μισή Ισπανία αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
    Δεν ξέρω, τι άποψη έχετε εσείς που είστε πιο πολύ γνωστες του ισπανικού ποδοσφαίρου από μένα;

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το avatar του χρήστη Paneas

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.705
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.509 φορές σε 4.543 μηνύματα
    Ignore User

H περσινή καραμέλα "φέτος κάναμε λάθη αλλά θα τα διορθώσουμε" τελειώνει άραγε;

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από flessanto Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο ότι βλέπω την πήραν γραμμή και οι αρδ και παίζει σε όλα τα εξώφυλλα.
    Και για έναν γκραθια καπου διάβασα. Αυτός που είχε η Κέρκυρα είναι; ξέρει κανείς;

Πάντως ο Πελεγκρινο είναι πολύ καλή περίπτωση. Δουλευταρας πολύ και η φιλοσοφία του ταιριάζει με τον Ολυμπιακό και ας μην είχε ποτέ μεγάλη ομάδα. Τον θέλει. Βέβαια η μισή Ισπανία αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
    Δεν ξέρω, τι άποψη έχετε εσείς που είστε πιο πολύ γνωστες του ισπανικού ποδοσφαίρου από μένα;

Ναι, πρώην του Ολυμπιακού Βόλου και της Κέρκυρας. Αυτός έχει παχυλότατο συμβόλαιο στη Ρούμπιν Καζάν και θέλει πολύ μεγάλη αποζημίωση για να το σπάσει. Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν τα αλισβερίσια του με τους ρώσους, αλλά προπονητές που έχουν περάσει από τέτοια πλούσια πρωταθλήματα, είθισται να θεωρούν ότι το κασέ τους πρέπει να παραμείνει το ίδιο όπου κι αν δουλέψουν μετά.

Οσο για Πελεγκρίνο, νομίζω ότι οι πιθανότητες να μη βρει ομάδα στη Πριμέρα είναι όσες έχω εγώ να παντρευτώ τη Μελάνια Τραμπ μέχρι το άλλο Σάββατο.

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (29-05-17)

Το avatar του χρήστη thelastbaron

Thanks
    1.183
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.957 φορές σε 2.313 μηνύματα
    Ignore User

Διάβασα και το όνομα του αλβανού Μπεσνίκ Χάζι χθες, του προπονητή που μας απέκλεισε με την Άντερλεχτ αλλά είχε πολύ κακό πέρασμα από τη Λέγκια πέρυσι (τον απέλυσαν στη 12η αγωιστική επειδή βρίσκονταν στη 13η θέση, τελικά πήραν το πρωτάθλημα).

Επειδή μας αρέσουν οι Πορτογάλοι και η Πόρτο έδιωξε τον Νούνο πιστεύω θα ακούσουμε και γ' αυτόν σύντομα.

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι, πρώην του Ολυμπιακού Βόλου και της Κέρκυρας. Αυτός έχει παχυλότατο συμβόλαιο στη Ρούμπιν Καζάν και θέλει πολύ μεγάλη αποζημίωση για να το σπάσει. Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν τα αλισβερίσια του με τους ρώσους, αλλά προπονητές που έχουν περάσει από τέτοια πλούσια πρωταθλήματα, είθισται να θεωρούν ότι το κασέ τους πρέπει να παραμείνει το ίδιο όπου κι αν δουλέψουν μετά.

Οσο για Πελεγκρίνο, νομίζω ότι οι πιθανότητες να μη βρει ομάδα στη Πριμέρα είναι όσες έχω εγώ να παντρευτώ τη Μελάνια Τραμπ μέχρι το άλλο Σάββατο.
    Αντε βρε... με το καλό! Και καλά τραμπάκια!!
    There is a Dude in town

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (27-05-17)

Thanks
    30.140
    Ignore User

Καλά ναι και εγώ δύσκολες θεωρώ και τις δύο περιπτώσεις. Αλλά απλά λέω ότι ο μαρινακης παίζει τα ρέστα του εκεί. Προσωπικά όσο οξύμωρο και αν ακούγεται βλέπω η Πελεγκρινο η Λεμονή του χρόνου.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Πελεγκρίνο ή Λεμονή; Δηλαδή ή Πόρσε ή Βάρτμπουργκ; Αλλες μάρκες δεν υπάρχουν;

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (28-05-17)

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.585 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Σημερα οι ΑΡΔ γράφουν αυτο που ειπε ο Αντώνης παραπανω. Μεχρι την Τρίτη απανταει ο Πελεγκρίνο κι αν πει οχι, τοτε μένουμε με Λεμονή.
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (28-05-17)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Τ' αστέρια στον ουρανό είναι πολύ λιγότερα απ' τις φορές που έχουν διαψευστεί τα "έγκυρα" ρεπορτάζ των ελλήνων δημοσιογράφων.

Thanks
    30.140
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Sting Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σημερα οι ΑΡΔ γράφουν αυτο που ειπε ο Αντώνης παραπανω. Μεχρι την Τρίτη απανταει ο Πελεγκρίνο κι αν πει οχι, τοτε μένουμε με Λεμονή.
    Είδες Ε; προχθές μίλησα για Πελεγκρινο εχθές όλοι εξώφυλλο. Χθες είπα η αυτός η ο σερ Τάκης σήμερα όλα τα σάιτ και τα εξώφυλλα τα ίδια λενε. Θα σας πω και κάτι καινούργιο. Ο Ολυμπιακός θεωρει έκανε υπέρβαση με την πρόταση του στον Πελεγκρινο την Παρασκευή και τον έχει πειράξει τον πρόεδρο που δεν έχει πάρει ακόμη το ναι. Λόγω νταρκο υπάρχει ακόμη η πρόταση στο τραπέζι. Για να μην προκύψει νέος γκαρντ όμως θα περιμένει μέχρι την Τρίτη. Τετάρτη πρωί θα έχουμε προπονητή.
    Τ' αστέρια στον ουρανό είναι πολύ λιγότερα απ' τις φορές που έχουν διαψευστεί τα "έγκυρα" ρεπορτάζ των ελλήνων δημοσιογράφων.
    Κοίτα να δεις. υπάρχει και μια πρόταση προς τον Πειραιά από μάνατζερ για χασι και ιερο αλλά δύσκολα θα ασχοληθούν. Ο χοντρός έχει δώσει από τον Απρίλη τον λόγο του στον Λεμονή πως αν δεν βρει κάτι εξαιρετικό θα είναι πρώτη επιλογή και για αυτό λουτσεσκοι Κρίστιανσον και σία δεν έχουν πολλές πιθανότητες.

Απο εκεί και πέρα βλέπεις ότι σου λέω κάτι και μετά βγαίνει από τους αρδ. Άρα η διαβάζουν εμένα (λίγο δυσκολο) η ισχύει ότι σου λέω. Εκτός αν έχουμε όλοι την ίδια πηγή και αυτος μας λέει σε όλους ψεματα. Αλλά σε μένα για ποιο λόγο να πει ψέματα; μην το βγάλω πρωτοσέλιδο;

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Προσωπικά θεωρώ πολύ δύσκολο να έρθει Ελλάδα ο Πελεγκρίνο, τώρα που είναι στα πάνω του. Αλλά ακόμα πιο δύσκολο θεωρώ να φερθεί τόσο ηλίθια ο Μαρινάκης και να κρατήσει τον ανύπαρκτο Λεμονή.

Thanks
    1.183
    Ignore User

Επιστρέφει στην Αργεντινή για προσωπικούς λόγους ο Πελεγκρίνο, δε θα κοουτσάρει ευρωπαϊκό σύλλογο την επόμενη σεζόν.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Ας πάει και στο Κονγκό. Προσωπικά, ουδέποτε θεώρησα ότι υπήρχε περίπτωση να έρθει Ελλάδα ο Πελεγκρίνο.

Thanks
    30.140
    Ignore User

Κρίμα γιατί είχα ελπίδες. Δεν ξέρω Κώστα γιατί πίστευες ότι αποκλειετε να ερχόταν στην Ελλάδα αλλά Βαλβέρδε και Σίλβα ήταν πιο δύσκολες περιπτώσεις

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Τάκαρος Λεμονής. Καλορίζικος...
    There is a Dude in town

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.585 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Αφου θα παει Αργεντινή για προσωπικούς λόγους, γιατι εμεις τον περιμέναμε; Σημερα προέκυψαν οι λόγοι; Τοσο καιρο υποτίθεται ψάχνουμε και τον παίζουμε. Διάβασα οτι μένουν ελεύθεροι κάποιοι απο Πορτογαλία.

Εγω ειμαι θετικός και για Κριστιανσεν. Πολυ νέος, σοβαρός άνθρωπος. Απλως δεν θα τον αντέξει ο πύρινος...
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από flessanto Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κρίμα γιατί είχα ελπίδες. Δεν ξέρω Κώστα γιατί πίστευες ότι αποκλειετε να ερχόταν στην Ελλάδα αλλά Βαλβέρδε και Σίλβα ήταν πιο δύσκολες περιπτώσεις

Οταν ήρθε ο Βαλβέρδε, δεν είχαν ανοίξει διάπλατα οι πόρτες της Πρέμιερ Λιγκ για τους ισπανούς και γενικά για τους λάτιν προπονητές. Εχουν αλλάξει πολλά αυτά τα 10 χρόνια.

Thanks
    1.183
    Ignore User

Οταν ήρθε ο Βαλβέρδε, δεν είχαν ανοίξει διάπλατα οι πόρτες της Πρέμιερ Λιγκ για τους ισπανούς και γενικά για τους λάτιν προπονητές. Εχουν αλλάξει πολλά αυτά τα 10 χρόνια.
    Στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη στιγμή μόνο η Κρύσταλ Πάλας ψάχνει προπονητή. Και ακόμα και τους επόμενους μήνες να υπάρξει κάποια αποχώρηση, ο Πελεγκρίνο δε θα ήταν από τους περιζήτητους. Στη Λα Λίγκα θα μπορούσε να βρει δουλειά, αλλά το ίδιο ίσχυε και για τον Βαλβέρδε και τις 2 φορές που ήρθε.

Για να μην το κουράζουμε όμως, ακόμα κι αν ήταν θετικός στο να έρθει, κάπου θα κολλούσε το θέμα, όπως έγινε και με τον Γκαρντ. Είναι προφανές ότι η διοίκηση δε θέλει να επενδύσει σε προπονητή και προτιμά να βρει κάποιον με χαμηλό κασέ, ακόμα και να μην κρατήσει Λεμονή δεν θα έρθει κάποιος από δυνατό πρωτάθλημα.

25. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (29-05-17)

Thanks
    30.140
    Ignore User

Τεσπα δεν ξέρω πλέον τι γίνεται. Ελπίζω αυτές τις δύο μέρες που κερδίζουν με τα Προσωπικά του Πελεγκρινο να ασχοληθούν σοβαρά με κάτι άλλο και ποιος ξέρει. Αν και δεν βλέπω προϋπόθεση να επενδύσουν σε τυχαίους προπονητές. Νομίζω το γεγονός ότι ασχολήθηκαν σοβαρά μόνο με δύο τρεις δείχνει ότι έχουν ψηλά στην λίστα τον Λεμονή. Για αυτό εξ άλλου και δεν τον έχουν τελειώσει ακόμη. Εμένα δεν με χαλάει και σε αυτό διαφωνώ με πολλους εδώ μέσα και το ξέρω. Όμως δεν μου αρέσουν τα πισωγυρίσματα. Π.Χ είμαι αρνητικός για βαις που ακούγεται αλλά και κασαμι παρντο.

Γενικά τα πισωγυρίσματα είναι δύσκολα. Ο κόσμος δεν δίνει πίστωση χρόνου γιατί δεν είναι κάτι καινούργιο και οι ίδιοι δεν τα δίνουν όλα γιατί νιώθουν δεν έχουν να δείξουν κάτι φρέσκο.

Σελίδα 59 από 589 ΠρώτηΠρώτη ... 91929394955565758596061626369798999109159259359459559 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές