Ναι και εννοείται ότι πρέπει να έχει παίξει και μπαλάρα και να τους τους έχει περάσει όλους από δύο χέρια...
Αν και πάλι... κάτι θα βρεθεί...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μονός αριθμός, δε νοείται να αναφέρεται όταν μιλάμε για μερακλήδικες δουλειές...
Τέσσερα, που είναι και πολλά υποσχόμενο νούμερο...
Βιογραφικά, να κοιτάνε αυτοί που ψάχνουν προσωπικό στις Τράπεζες.
Όταν βλέπεις για προπονητή, κοιτάς, τί μπάλα παίζουν οι ομάδες του και με τί παίκτες, για να ξέρεις και τί να περιμένεις και ξεκινάς να βλέπεις από την πιο πρόσφατη.
Το τί τρόπαια πήρε, μικρή διαφορά κάνει...
Ε ναι... στα τέσσερα λοιπον... Καμμένος στάιλ...
There is a Dude in town
voskos_7 (03-04-17)
Πάμε στοίχημα;;; Άνετα, λέω εγώ και παίζει να έχουμε και δίκιο, ειδικά αν έρθει σκέτος...
Όχι, αυτό, είναι δική μας υπόθεση, μετά...
Όσο υπάρχουν παιδιά που πεινούν, Θεός δεν υπάρχει!
Όσο υπάρχουν άγρια ζώα που πεθαίνουν πριν συμπληρώσουν 6μηνο ζωής, δε θα κλαίω περισσότερο για το μόνο ον που προσπαθεί να καταπατήσει κάθε νόμο της φύσης...
Δεν έκανα σύγκριση, είπα "με αυτή τη λογική". Και για να το λήξουμε, θες να μου πεις που καταλήγεις; Μπορώ να έχω την δική μου άποψη ότι είναι της πλάκας προπονητής; Ευχαριστώ. Το τι έχει κάνει και τι λένε οι δήθεν στόχοι που μας άφησε μέσα δεν με απασχολούν, ματάκια έχω και μπορώ να δω και να κρίνω. Εσείς τον λέτε επιτυχημένο, εγώ λέω ότι μας άφησε κάπου στην 8η θέση στον 2ο γύρο, στην χειρότερη περίοδο ίσως της 20ετίας και βάλε, άντε να δούμε που θα βγάλει.
Για να είμαστε δίκαιοι.
Δε τον πάω τον Μπέντο αλλά με το φετινό ρόστερ, που είναι εφάμιλλο των άλλων ελληνικών ομάδων, δε τα πήγε και άσχημα παραμένοντας στους στόχους μέχρι να απολυθεί.
Δε καταλαβαίνω τη συζήτηση.Πρέπει να καταλήξουμε πως ο Καμπιάσο είναι καλός για προπονητής στην ομάδα;
sirkostas (03-04-17)
Κανονικά θα έπρεπε να μπορεί κανείς να πει με ευκολία ότι ο τάδε είναι προπονητής επιπέδου. Ο Βαλβερδε νομίζω ότι ήταν ο τελευταίος που μας έδωσε αυτήν την πολυτέλεια.
Το γεγονός ότι έχουμε φτάσει στο Μπεντο και Τάκης και να σκοτωνομαστε για διλήμματα που έχουν πλέον μόνο υποκειμενική απάντηση, δείχνει το προφανές που μας διαφεύγει : το ποσό έχει χαμηλώσει το επίπεδο των επιλογών των προπονητών. Τόσο που κανένας δεν ξεχωρίζει, παρά μόνο με βάση το υποκειμενικό μας γούστο.
... there's no such thing as "too much"...
The Dude (03-04-17)
Προπόνηση σε ομάδα είναι η μια εξέταση. Φυσικά πρέπει να έχει συγκεκριμένο στόχο και θέμα και υπάρχουν υποτίθεται κάποια κριτήρια χαρακτηρα, συμπεριφοράς, παρουσίασης και προγραμματος αλλά αν είσαι μεγάλος παίκτης δεν παίζει και πολύ ρόλο γτ δεν υπάρχει αντικειμενική βαθμολογία.
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
estai (03-04-17)
Αυτό ακριβώς. Τπτ άλλο. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο πραγματικά.
Εγώ προσωπικά αν ημου πρόεδρος θα έλεγα.
1.Εχω αυτούς τους παίκτες.
2.Θέλω να βγάλω και αυτούς
3.Θέλω να παίξω αυτό το ποδόσφαιρο.
4. Σε Χ χρονικό διάστημα έχω αυτούς τους στόχους
Ποιος προπονητής έχει κάνει κάτι παρόμοιο; αυτός εκείνος και ο άλλος. Πάω και συζητάω με αυτούς και όποιον πείσω και με πείσει τον παίρνω (μην σχολιάσεις dude η βοσκε η dimace) και τελος
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
estai (03-04-17)
[MENTION=10808]flessanto[/MENTION]; είπες ότι ασχολείσαι με την προπονητική και θέλεις να πάρεις το δίπλωμα. Για να αλλάξουμε λίγο κλίμα, μπορώ να ρωτήσω γιατί; Θέλεις να γίνεις προπονητής;Έχεις κάποια ενασχόληση με τον χώρο;
Bookmarks