giovanni#10 (19-03-17), Red&White-Nick-7 (19-03-17), Reds (20-03-17)
Νομιζω ηρθε η ωρα για Ισπανο προπονητη.και σε κανα διμηνο πορτογαλο ξανα.
giovanni#10 (19-03-17), Red&White-Nick-7 (19-03-17), Reds (20-03-17)
Και στο ενδιάμεσο τι θα φέρουμε?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
giovanni#10 (19-03-17), Reds (20-03-17), sabar77 (19-03-17)
Αν δεν απατώμαι, το επόμενο επίσημο είναι τη Πρωταπριλιά. Μιας κι αυτό το Σ/Κ δεν έχουμε αγωνιστική λόγω εθνικών ομάδων.
Απορώ λοιπόν, δεν θα ήταν καλά αν είχαμε κλείσει προπονητή που θα είχε το χρόνο να γνωριστεί με τους παίχτες αυτές τις δύο βδομάδες;
Αλλά σάμπως ψάξαμε για προπονητή; Αφού, κόβω το κεφάλι μου γι' αυτό, περίμεναν να ζουν πως θα τους βγει η ζαριά που λέγεται Βούζας. Αν γινόταν κανένα θαύμα και βγάζαμε εκτός τη Μπεσίκτας, θα τον σήκωναν στα χέρια και θα μας τον παρουσίαζαν σαν το νέο Σιμεόνε. Και δώστου promotion τύπου "Ο Θρύλος δεν βγάζει μόνο ποδοσφαιριστές, αλλά και προπονητάρες απ' τα σπλάχνα του" και "ο Πορθητής του Βοσπόρου που σάρωσε τα τουρκικά φουσάτα" και σανό αβέρτα και...Βούζας του χρόνου.
![]()
Δε βλέπω να πηγαίνουμε σε προπονητή μέχρι το τέλος της σαιζόν. Μάλλον με Βουζα θα συνεχίσουμε, εξάλλου το να πάμε σε 5ο προπονητή μέσα σε 9 μηνες είναι κάπως..
Ενω οι 4 είναι οκ...
Τύπε κόκκινε, καλό είναι να ΚΛΕΙΣΕΙ ήδη ο νέος κόουτς κι ας μην το μάθει κανείς. Εννοείται ο Βούζας θα το πάει το πράμα ως το τέλος, ο νιούφης όμως θα μπορεί να δει, να ξεσκαρτάρει και να είναι έτοιμος από Μάη μήνα. Θα κερδίσουμε χρόνο. Και ο χρόνος όπως αποδείχτηκε και με την μπύρα Σεβά, είναι το άλφα και το ωμέγα για να κυνηγήσεις το τσουλί. Αυτές οι μέρες θα κρίνουν την επόμενη χρονιά.
There is a Dude in town
panahs7 (20-03-17), Red Sting (21-03-17), Red&White-Nick-7 (20-03-17), Reds (20-03-17), Rena (20-03-17)
Ναι ο 5ος θα είναι κάπως, αυτό μας μάρανε!Εφόσον η ζημιά έγινε, το πιο ορθό είναι να γίνει η πρόσληψη του επόμενου όσο το δυνατόν πιο σύντομα, για να αρχίσει να ετοιμάζει την ομάδα της επόμενης σεζόν και να μάθει και 2-3 πράγματα εντός συνόρων, να δει παίκτες και να επιλέξει τις μεταγραφές που θέλει (λέμε και καμιά μαλακία να περνά η ώρα). Αν έρθει τελευταία στιγμή, θα πέσουν μπζωλές πάλι στον προκριματικό. Άλλωστε δεν μιλάμε για τέλη Αυγούστου πλέον, η χρονιά ξεκινά σε 3 μήνες.
Red Sting (21-03-17)
Και φανταστείτε να πάρει κύπελλο με εμφατικό τρόπο και να λέμε μετά: "Μπραβο στην προπονητάρα μας που πήρε διαλυμένη ομάδα και μας κράτησε μέσα στους βασικούς μας στόχους."![]()
The Dude (20-03-17)
The Dude (20-03-17)
Σε πρώτο πλάνο οι Μαρθελίνο, Ράμος και Καράνκα γράφουν οι ΑΡΔ, χωρίς όμως να υπάρχει βιασύνη (αλίμονο). Διαψεύστηκε η φήμη πως ο Βρέτζος συναντήθηκε το πρωί με τον Βούζα με σκοπό την λύση της συνεργασίας.
Αν ήμουν παίχτης θα σκεφτόμουν. "Δεν με βάζει βασικό και στην θέση ποθ γουστάρω? Θα τον διώξω την επόμενη εβδομάδα χαλαρά"
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Σπύρο, αυτό μου θυμίζει το γνωστό ανέκδοτο με το απόφθεγμα "Με τη τρίτη φορά γίνεσαι φούστης;"
Αν συνεχίσουμε με Βούζα, είναι σα να αποχωρούμε απ' τη μάχη για το Κύπελλο. Δε θα πω "το χαρίζουμε", γιατί δεν μπορείς να χαρίσεις κάτι που δεν είναι δικό σου. Αλλά πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ με ποιον τρόπο θα είμαστε ανταγωνιστικοί με Βούζα στον πάγκο.
dimace (21-03-17)
Ενας πραγματικός προπονητής μπορεί να δώσει και πνοή, αλλά να δείξει στους παίχτες 1-2 συστήματα και να παίξει με κάποια τακτική.
Ο Βούζας δεν υπάρχει περίπτωση να τα κάνει αυτά. Το πολύ πολύ να μπει στ' αποδητήρια και να τους πει "γιούργια παιχταράδες μου και τους φάγαμε".
Μαλακία δεν είναι αυτό ρε φίλε ; Θες να διώξεις ένα προπονητή,βρες ένα αντικαταστάτη του{κανονικό προπονητή}και μετά διώξτον.
Μου πας σε λύσεις τύπου Βούζα για να σου βγει τζόκερ..Τεσπα,θα δούμε τι θα γίνει.
Μα το έχω γράψει αμέτρητες φορές ότι η απόλυση Μπέντο ούτε προγραμματισμένη ήταν, ούτε εν βρασμώ ψυχής λόγω της ήττας στη Ντούμπα.
Εγινε λόγω των δηλώσεών του που έβγαλαν στη σέντρα τον Μαρινάκη. Αν έκανε τουμπέκα κι άφηνε να αιωρείται εσαεί το παραμυθάκι ότι αυτός δεν ήθελε την ενίσχυση της ομάδας τον Γενάρη, ακόμα στον πάγκο μας θα κάθονταν.
Reds (20-03-17)
Σπουδαίος προπονητής. Δε κατάλαβα ποτέ την ξενομανία με τους προπονητές.
Ας τον αφήσουμε να δουλέψει, άλλωστε δεν έχει καιρό στην ομάδα ενώ παρέλαβε καμένη γη από τον Μπέντο.
Και ο Μουρίνιο να ήταν δε θα προλάβαινε να κάνει και κάτι.
Επιτέλους ένα θετικό νέο στον τομέα της τεχνικής ηγεσίας. Πριν λίγο, στην εκπομπή του ΑΡΤ, ο Νίκος Αλέφαντος έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Μαρινάκη. Και δεν θέλει φράγκο. Αν σηκώσει το Κύπελλο Ελλάδος, ξέρει πως ένας πρόεδρος σαν τον Μαρινάκη δεν πρόκειται να τον αφήσει παραπονεμένο.
Ω mon Dieu.Που ελεγε και ο Μουστάκας.Τι άλλο έχουμε να ζήσουμε;![]()
sirkostas (20-03-17)
Bookmarks