Σελίδα 9 από 590 ΠρώτηΠρώτη ... 56789101112131929394959109209309409509 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 161 έως 180 από 11792

Θέμα: Τεχνική Ηγεσία

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Τεχνική Ηγεσία

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από consigliere Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προφανώς τα βλέπουν πολύ δύσκολα πλέον στην ΠΑΕ. Και ψάχνουν κάτι να δουλέψει ψυχολογία το λιγότερο, κυρίως φαντάζομαι για το Κύπελλο.

Άρα Λεμονής.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το τί φαίνεται να έχουν σκεφτεί για μετά το τέλος της σαιζόν.
    Ψυχολογία του στυλ "ορμάτε παιχταράδες μου να τους φάτε τα σκώτια" δεν υφίσταται πια. Αυτό είναι το μόνο στυλ που μπορεί να υπηρετήσουν επιλογές τύπου Λεμονή ή Αλέφαντου. Αλλά εδώ μιλάμε για ομάδες με πολλούς ξένους, που απλά θα κουφαθούν αν δουν μπροστά τους έναν τύπο που δεν θα τους δείχνει τακτικές και συστήματα, αλλά θα τους λέει για το μεγαλείο της ομάδας και για τον Πύρινο που δεν λυγά ποτέ.

Και όλα αυτά μου υπογραμμίζουν το ότι ο Μαρινάκης ο ίδιος δεν ασχολείται πια.
    Διαφωνώ σε απόλυτο βαθμό εδώ.

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (22-03-17)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.051
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.480 φορές σε 19.077 μηνύματα
    Ignore User

Δε νομίζω, πάντως, το πρόβλημα να είναι ότι δε θέλουν να αναλάβουν από τώρα...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

.

Περιοχή
    Οπου με βγαλει..!!!
    Thanks
    3.227
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.229 φορές σε 3.252 μηνύματα
    Ignore User

Ποιος ο λογος να στραφουν σε μια λυση τυπου Λεμονη? Μου φαινεται τελειως ακυρο και ηλιθιοτητα...Δηλαδη τι? Να'ρθει ο Λεμονης που εχει να προπονησει ομαδα κοντα στα 10 χρονια για να φυγει σε εναν μηνα?? Αν ειναι κρατηστε κι αυτον που εχουμε τωρα...Δηλαδη σε τι ακριβως θα βοηθησει αυτη η αλλαγη???

Αλλο να σου'ρθει καινουργιος προπονητης για να εγκληματιζεται σιγα-σιγα και που θα δει το υλικο απο τωρα, θα καταλαβει ποιος κανει, και ποιος οχι (καλα αυτο ειναι το πιο ευκολο) και μετα συμφωνα με τις εισηγησεις του θα φτιαχτει ο καινουργιος κορμος...Σε περιπου 3,5 μηνες δινουμε προκριματικα, ποτε θα'ρθει ο προπονητης 1 μηνα πριν???

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Ποιος Λεμονής μωρέ τώρα..Πλάκα κάνουμε;

Μακάρι να μην ισχύει.

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.037
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.072 φορές σε 7.619 μηνύματα
    Ignore User

Toν υποτιμάτε τον Τάκαρο. Ο πρώτος προπονητής που δούλεψε σοβαρά στην ομάδα το 4-3-3. Όχι πως είναι σοβαρή λύση αλλά όχι και άσχετος του στυλ παιχτάραδες μου κλπ.

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Κοβάσεβιτς, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι, Λεντεσμα, Στολτίδης, Μπελούτσι, Τοροσίδης, Ζεβλάκωφ, Αντζας, μερικοί απο τους παίκτες του 4-3-3..

Ας μην ηταν αυτοί οι παιχταράδες και θα σας έλεγα εγώ τι θα έκανε ο Λεμονής.

Το avatar του χρήστη consigliere

Thanks
    14.667
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.633 φορές σε 4.090 μηνύματα
    Ignore User

Η ομάδα έχει καταρρεύσει και θέλει άμεσο μάζεμα. Όπως όπως. Θα το κάνει ο όποιος εξαιρετικός ξένος; Δηλαδή αν ερχόταν σήμερα ο Μουρίνιο ή ο Γκουαρντιόλα ή ο Αντσελότι θα είχε τόσο άμεσα αποτελέσματα;

Χρειαζόμαστε ό,τι μπορούμε να πάρουμε περισσότερο και μάλιστα άμεσα. Νομίζω αυτή είναι η λέξη κλειδί: άμεσα.
    Όπου και όπως γίνεται.
    Από φυσική κατάσταση είμαστε δράμα. αΠό ψυχολογία ομοίως. Από διάβασμα αντιπάλων μάυρα μεσάνυχτα. Από διαχείριση μεμνωμένων παιχνιδιών θα το χρειαστούμε άμεσα.

Στην ΠΑΕ προσπαθούν να κάνουν διαχείριση μεγάλης κρίσης. Νομίζω ότι δεν τους απασχολεί τόσο το μετά. Έτσι όπως είμαστε άνετα χάνουμε και το πρωτάθλημα και μάλιστα από ανύποπτα παιχνίδια.
    ... there's no such thing as "too much"...

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.037
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.072 φορές σε 7.619 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Reds Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοβάσεβιτς, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι, Λεντεσμα, Στολτίδης, Μπελούτσι, Τοροσίδης, Ζεβλάκωφ, Αντζας, μερικοί απο τους παίκτες του 4-3-3..

Και Σέζαρ στα στόπερ. Παιχταράς!
    Και τι να έκανε; Να έπαιζε με τους αναπληρωματικούς, για να μας δείξει ότι είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα;

Εμένα δε με χαλάει από το να φέρει τον κάθε ξένο που δεν θα καταλάβει που πατάει μέχρι να προσαρμοστεί στη σούπερ λίγδα και να χαθεί το πρωτάθλημα.
    Η επόμενη κίνηση το καλοκαίρι είναι να έρθουν καλός προπονητής και 10 με 11 βασικοί παίκτες.

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (22-03-17)

Thanks
    14.667
    Ignore User

Μικρή ανασκόπηση για πρωταθλήματα 30 αγώνων:

2007-2008
    Ολυμπιακός 70
    ΑΕΚ 68

2008-2009
    Ολυμπιακός 71
    ΠΑΟΚ 63

2009-2010
    ΠΑΟ 70
    Ολυμπιακός 64

2010-2011
    Ολυμπιακός 73
    ΠΑΟ 60

2011-2012
    Ολυμπιακός 73
    ΠΑΟ 66

2012-2013
    Ολυμπιακός 77
    ΠΑΟΚ 62

2015-2016
    Ολυμπιακός 85
    ΠΑΟ 55

Η σύγκριση γίνεται με φέτος, που με συμπληρωμένους 25 αγώνες έχουμε:

Ολυμπιακός 54
    Πανιώνιος 48

και έχοντας Πλατανιά μέσα, Κέρκυρα και Λεβαδειακό έξω, Γιάννενα μέσα και Παναιτωλικό έξω.

Η μίνιμουμ σταθερή επίδοση πρωταθλητή είναι οι 70 βαθμοί. Φέτος πάμε να το πάρουμε κάνοντας αρνητικό ρεκόρ. Αυτό δίνει και την εικόνα μας σε μεγάλο βαθμό. Αν δεν το χάνουμε είναι γιατί είναι ψόφιοι οι αντίπαλοι- το 2009-10 ο πρωταθλητής μάζεψε και πάλι 70, ενώ το 2007-8 μας απείλησε ευθέως η ΑΕΚ με τα γνωστά μαζεύοντας βαθμούς στα ίσα σε ένα πρωτάθλημα που χωρίς τον Βάλνερ θα κρινόταν στους 68!
    Φέτος αντίπαλος έχει καταλήξει να είναι ο Πανιώνιος, που δεν μπορεί να ξεπεράσει σε καμμία περίπτωση τους 63.

Το πρωτάθλημα το χάνουμε μόνο με κανονική κατάρρευση και θα ήταν αστείο να το συζητάμε καν, αλλά η εικόνα μας είναι απαράδεκτη εδώ και ένα τρίμηνο το λιγότερο.

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (22-03-17)

Thanks
    14.667
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Reds Εμφάνιση μηνυμάτων

Μου θυμίζεις κάποιον "προπονηταρά" που να έπαιξε με αστείους; Πρόχειρα μόνο τον Μπάγιεβιτς μπορώ να σκεφτώ, που είχε όμως συγκεκριμένο ταβάνι.

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Δεν είπα να παίξει με τους αναπληρωματικους. Λέω ότι έτυχε σε μια ομάδα με παιχταράδες και δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή.

Οποιοσδήποτε κι αν ήταν θα απέδιδε η ομάδα. Εδώ έπαιζαν μπάλα με τον Ματζουράκη κι έκαναν το 8Χ8 και σήκωσαν πρωτάθλημα...

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (22-03-17)

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Μου θυμίζεις κάποιον "προπονηταρά" που να έπαιξε με αστείους; Πρόχειρα μόνο τον Μπάγιεβιτς μπορώ να σκεφτώ, που είχε όμως συγκεκριμένο ταβάνι.
    Ζαρντίμ..

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

thelastbaron (22-03-17)

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Η ομάδα έχει καταρρεύσει και θέλει άμεσο μάζεμα. Όπως όπως. Θα το κάνει ο όποιος εξαιρετικός ξένος; Δηλαδή αν ερχόταν σήμερα ο Μουρίνιο ή ο Γκουαρντιόλα ή ο Αντσελότι θα είχε τόσο άμεσα αποτελέσματα;
    Ναι, άμεσα. Πλάκα μας κάνεις ρε συ Γιώργο τώρα; Μπόρεσε ο Χιμένεθ να συμμαζέψει στο άψε σβήσε τη Μάνα με ρόστερ τον Κοκορέτσιο, τον Ανέστη και τον Χριστοδουλόπουλο και δεν θα μπορούσε ο Μουρίνιο να δώσει κατευθείαν πνοή στον Ολυμπιακό;

Πυρηνική φυσική είναι το ποδόσφαιρο, να απαιτεί να κλειστεί κάποιος σ' ένα εργαστήριο για δεκαετίες; Βεβαίως και για να στηθεί ομάδα επιπέδου χρειάζεται χρόνος, αλλά όχι ότι δεν θα πάρει πάνω της ΑΜΕΣΩΣ η ομάδα, αν μπει ένας πραγματικός προπονητής στ' αποδυτήρια.

19. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Reds (22-03-17)

Thanks
    14.667
    Ignore User

Μαζί σου είμαι για τον Ζαρντίμ, που είναι και το μεγάλο παράδειγμα καλής διαχείρισης αστείου υλικού, αυτής που δεν έκανε ο Μπέντο πχ.

Ως προς τον Λεμονή όμως λέω κάτι άλλο: για τα δεδομένα καλά, καλύτερα από του Ζαρντίμ αποτελέσματα, λογικό ήταν να έχει κάποιους καλούς παίχτες. Αν και από αυτούς που λες παίχτες επιπεδου Άντζα και Ζεβλάκοφ και τότε ακόμα τους χλευάζαμε, Τζόλε και Ντάρκο ήταν στα τελειώματα παίζοντας κυρίως αλλαγές και Μπελούτσι ήρθε Ιανουάριο χωρίς να παίξει τίποτα σοβαρό εκείνη τη χρονιά.

Η ενδεκάδα από το εκτός στη Βέρντερ:
    Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Νικοπολίδης, Τοροσίδης (86' Πάντος), Άντζας, Μπράβο, Ντομί (19' Σέζαρ), Λεντέσμα, Πατσατζόγλου, Στολτίδης, Γκαλέτι (72' Κοβάτσεβιτς), Τζόρτζεβιτς, Λούα Λούα.

Δεν τη λες και all star ακριβώς... Ειδικά αν σκεφτείς τις διαφοροποιήσεις από τις προηγούμενες αστείες χρονιές.

Ο Τάκης είχε τα καλά του και τις αδυναμίες του. Έφερε μεγάλα αποτελέσματα και έκανε λάθος ο Σωκ που τον άδειασε και στην ουσία σχεδόν χάσαμε τον τίτλο.

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

estai (22-03-17)

Thanks
    14.667
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι, άμεσα. Πλάκα μας κάνεις ρε συ Γιώργο τώρα; Μπόρεσε ο Χιμένεθ να συμμαζέψει στο άψε σβήσε τη Μάνα με ρόστερ τον Κοκορέτσιο, τον Ανέστη και τον Χριστοδουλόπουλο και δεν θα μπορούσε ο Μουρίνιο να δώσει κατευθείαν πνοή στον Ολυμπιακό;

Πυρηνική φυσική είναι το ποδόσφαιρο, να απαιτεί να κλειστεί κάποιος σ' ένα εργαστήριο για δεκαετίες; Βεβαίως και για να στηθεί ομάδα επιπέδου χρειάζεται χρόνος, αλλά όχι ότι δεν θα πάρει πάνω της ΑΜΕΣΩΣ η ομάδα, αν μπει ένας πραγματικός προπονητής στ' αποδυτήρια.
    Δεν λέω όχι, απλώς πιστεύω ότι θα χρειαζόταν αρκετός χρόνος προσαρμογής, που δεν υπάρχει διαθέσιμος.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Πριν λίγο το Contra ανέβασε άρθρο του Τσάρλυ, του γνωστού βάζελου μπουφογέρακα, στο οποίο ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ τον Λεμονή!!!!

Πραγματικά, δεν ξέρω τι άλλο επιχείρημα χρειάζεστε για να καταλάβετε πως είναι η πιο τραγική επιλογή για τον πάγκο μας!!!!!

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Reds (22-03-17)

.

Περιοχή
    Οπου με βγαλει..!!!
    Thanks
    3.227
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.229 φορές σε 3.252 μηνύματα
    Ignore User

Ποιος λεμονης ρε παιδια σοβαρολογουμε τωρα??? Για ποιον λογο???Ουτε για αστεια μην τα λεμε αυτα....

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Reds (22-03-17)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.112
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 25.005 φορές σε 14.502 μηνύματα
    Ignore User

Ενώ το να αλλάζεις 5 προπονητές σε μία σεζόν είναι απόδειξη σοβαροφάνειας.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

28. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (22-03-17)

Είμαστε πλήρεις... Το avatar του χρήστη Red&White-Nick-7

Thanks
    4.150
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.331 φορές σε 2.000 μηνύματα
    Ignore User

Απο... χτες επρεπε να ειχαμε κλησει προπονητη να αναλαβει την ομαδα. Τωρα θα μου πει κανεις ποιος εχει απομεινει να προπονησει αυτο το ξεφραγο αμπελι. Πραγματικα,θα βλεπουν οι ανθρωποι τι εχουμε καταφερει με τα πηγαινε-ελα των προπονητων και θα τρομαζουν... Εχουμε αφησει τους τροπους που μπορουμε να κερδισουμε πρωταθλημα πλεον και περασαμε στους τροπους που μπορεις να αλλαξεις εναν προπονητη.
    Θα διαφωνησω με την προσληψη ακομη ενος "υπηρεσιακου" προπονητη,οπως και να τον λενε(στην περιπτωση μας Λεμονη). Ή ξεκινας και χτιζεις απο τωρα ή ας ξεκαθαρισουν οτι το πλανο που εχουν ειναι ξεκαθαρα τα ζωα μου αργα.

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Θέμα ωρών η πρόσληψη Λεμονή λένε τα αθλητικά sites.
    Χαρά που θα κάνειο Στάθης.

Σελίδα 9 από 590 ΠρώτηΠρώτη ... 56789101112131929394959109209309409509 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές