Δεν ξέρω τι εννοείς, αλλά η απάντηση είναι ότι ο ατζέντης του Χάζι εκπροσωπεί τον Μάρκο Μάριν. Στο πελατολόγιό του ανήκουν και οι Μιλιβόγιεβιτς, Ζντιέλαρ, Φέισα, αλλά και τα πολλά μεγάλα ονόματα Κροατών και Σέρβων. Έχουμε κάνει πολλές δουλειές με τον συγκεκριμένο, θέμα χρόνου ήταν να μας φέρει και προπονητή.
Εμπιστεύομαι τον Γιάννη, όμως ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά.
Άκουσα ή κάπου διάβασα πως θα πάμε στον φίλο του και συνιδιοκτητη στη Νότιγχαμ (ο οποίος είναι φραγκατος) είτε ολικα είτε ως πλειοψηφία αλλά με τις φήμες δεν βγάζεις άκρη.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimace : 08-06-17 στις 07:39
Protassov (08-06-17)
thelastbaron (08-06-17)
O Σεφεροβιτς , μετά από την ... τρομερή σεζόν που έκανε, αφού σκόραρε όχι 1, όχι 2 αλλά 3 ολόκληρα γκολ σε 25 αγώνες, αριθμός ιλιγγιώδης για σέντερ φορ, συμφώνησε να συνεχίσει στην Μπενφίκα αφού τελείωσε το συμβόλαιό του με τη Φρανκφούρτη. Αφού λοιπόν κατάφερε τέτοια μεταγραφή ο Ραμαντάνι, το να φέρει τον Χάζι στον Ολυμπιακό ήταν παιχνιδάκι.
Ζούμε στην εποχή του μεγάλου λουκάνικου. Χοντρό, ζουμερό, αλύγιστο λουκάνικο...
There is a Dude in town
The Dude (08-06-17)
Παρουσιάζεται ο Χάσι και ο βοηθός του, ο Φέξι.
flessanto (08-06-17), Red&White-Nick-7 (08-06-17), voskos_7 (08-06-17)
Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες.
Ιωάννης Μακρυγιάννης
voskos_7 (08-06-17)
ΠΟΤΕ Δ ΘΑ ΠΩ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ.
ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ.
ΚΙ ο χοντρός που τον έφερε, μαζί του.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μου τη λες τεντιμποι ή δε κατάλαβα καλα;;;;;
Μάλλον δε κατάλαβα καλα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
flessanto (08-06-17)
flessanto (08-06-17)
flessanto (08-06-17)
Κι έτσι απλά, ο πρώτος Αλβανός προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού, είναι γεγονός. Η Μαρίνα όμως τι κάνει δίπλα του? Μη μου πείτε ότι ξέρει και αλβανικά?
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks