Με τον θείο παίζουμε το χειρότερο ποδόσφαιρο όλων των εποχών εντός συνόρων,και το καλύτερο/πιο αποτελεσματικό στην Ευρώπη.
Πάντως όσο και αν πονάν τα μάτια μου,θέλω πολύ να δω που θα το φτάσει στο Γιουρόπα.
Κάνω ποστ απλά για να δω την τελευταία σελίδα, μην ενοχλείστε.
Du3lisT (31-10-24)
Τουλάχιστον εσύ το είπες χύμα εγώ γράφω απαντήσεις μαντεύοντας τι έχουν πει οι άλλοι απλά για να διαβάσω την τελευταία σελίδα. Ημουν έτοιμος να γράψω «έχεις δίκιο Παναή είναι για τον πουτσο ο αγωνιστικός χώρος» χτες.
giovanni#10 (31-10-24), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (01-11-24), panahs7 (31-10-24)
Paneas (31-10-24)
Εθεάθη στο ΣΕΦ ο θείος. Μήπως είναι κρυφομπαρτσελόνα?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Και με τη Ρεάλ ήταν
Τι σημαίνει "όση περισσότερη κατοχή μπάλας έχουμε, τόσο πιο πολύ δυσκολευόμαστε να βάλουμε γκολ";;; Ελπίζω να χάθηκε στη μετάφραση η Μαρίνα, γιατί δεν βγάζει κανένα νόημα. Βασικά βγάζει απ' αυτά που ξέρουμε για τον θείο, αλλά αν έχει ειπωθεί και εννοεί ακριβώς αυτό που καταλαβαίνουμε, είναι άλλη μία ανησυχητική δήλωση.
chainsaw (01-11-24)
Καλα το ειπε.
οτι οσο παιζουμε με κλειστες αμυνες και εχουμε περισσοτερη κατοχη τοσο δυσκολευομαστε να βαλουμε γκολ γιατι δεν μπορουμε να δημιουργησουμε.
σε ανοιχτα παιχνιδια που η κατοχη ειναι πιο μοιρασμενη και παιζουμε στην αντεπιθεση η κλεβουμε την μπαλα γιατι ο αλλος δεν κλεινεται πισω και επιτιθεται τα παμε πολυ καλυτερα.
hang your demons
Δεν ξερω αν υπαρχει λυση με τους παικτες που εχουμε. Απο γεναρη βλεπουμε.
Για κλειστες αμυνες εννοω. αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι οσο εχουμε κατοχη απεναντι σε ταμπουρι αμυνα τοσο δεν μπορουμε να δημιουργησουμε αρα και να πετυχουμε γκολ.
αφου παικτης που να δημιουργει αυτη την στιγμη κανεις δεν υπαρχει.με αλχημειες οτι κανουμε.
hang your demons
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Με τον τρόπο που παίζουν οι ομάδες του Μουρίνιο, πάντως, δεν είναι να κρατάς μπάλα, γιατί θα βγάλεις 90 λεπτά στο δικό σου τέταρτο του γηπέδου και το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορείς να πάρεις είναι το 0-0.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Θαύματα κάνει με το ρόστερ που του έδωσε ο Βαγγέλης με τον Κοβάσεβιτς. Αν και για να τον κρατάει τον Σέρβο, ξέρει πως με τα φραγκοδίφραγκα που του έδωσε για να φέρει παίκτες, τον βολεύει η πιστοποιημένη ασχετοσύνη του για να πέφτει το ανάθεμα κυρίως σε εκείνον.
Στη πουτανα τη ζωη καλυτερα να εισαι τυχερος παρα ικανος
Ετσι και ΜΕΝΤΙ ικανος δεν ειναι αλλα εχει τυχη ο κερατας και αστρο
Εχουν περασει προπονητες πολυ καλυτεροι απο τον ΜΕΝΤΙ πχ βαλβερδε για μερικους Μαρτιν Ντουσκο για τους παλαιοτερους Μιτσελ κλπ κλπ
Με παιχταραδες μεσα που τον παιζαμε καθε εβδομαδα
Αλλα δεν ειχαν αυτο που εει ο ΜΕΝΤΙ
ΑΣΤΡΟ
Γιατι παρτε τα ματς και δειτε οτι χωρις αστρο δεν τα κανεις αυτα
Ανατροπη με τους εβραιους που δεν εχει ξαναγινει στην ιστορια
Βιασμος των τουρκων κοντρα στα προγνωστικα
Και το κυριοτερο 4 γκολ στην ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ και με τι τροπο κιολας ε
Απο 2 0 μας το κανουν 2 2 και εκει που λεμε τωρα τη γαμησαμε παιρνουμε πεναλντι στο καπακι
Χανουν αυτοι το δικο τους
Και παιρνουμε ενα γκολ απο χιλιοστα που δεν ειχε βγει ο ΚΑΜΠΙΑΣ οφσαιντ
Παμε τελικο και στα πρωτα λεπτα τρωμε γκολ που ακυρωνεται για οφσαιντ και στα χασομερια βαζουμε γκολ
ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΣΤΡΟ ΤΟΤΕ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΓΕΤΑΙ
Για αυτο σας λεω ο ΜΕΝΤΙ καλος δεν ειναι κα ιτο βλεπουμε καθε εβδομαδα αυτο
Αλλα εχει αστρο ο πουστης
Οποτε για εμενα το καλοκαιρι του λες ενα τεραστιο ευχαριστω και οτι θα του βαλεις τη φωτογραφια του για παντα στο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ και με δακρυα στα ματια χωριζουν οι δρομοι μας και παμε παλι απο την αρχη
Υγ Για εμενα αν βγουμε κονφερενς φετος τον κραταμε και παμε για το δευτερο ευρωπαικο οσο τρελο και ας φαινεται
Paneas (01-11-24)
Δεν εχει μονο αστρο (που εχει...), αλλα ειναι και ικανος ο ανθρωπος. Μη τα ισοπεδωνουμε ολα. Αλλα...φετος μεχρι τωρα δεν εχει βρει τροπο να γινεται η ομαδα απειλητικη μπροστα. Η αναπτυξη γινεται μονο με σεντες και γιομες. Δεν εχουμε δει ακομα ορθολογικη αναπτυξη με κατω τη μπαλα. Ισως γιατι πλεον λειπουν παικτες οπως ο Φορτου κι ο Ποντενσε, αλλα δεν ειναι δικαιολογια αυτο.
Πρεπει να βρει τροπους να απειλουμε κι αλλιως, κι οχι μονο με τον Ελ Κααμπι. Πρεπει να αρχισει να λυνεται η ομαδα συντομα γιατι φτασαμε Νοεμβρη και στην Ελλαδα εχουν πονεσει τα ματια μας. Αν ηταν αλλος θα ειχε παρει ποδι εδω και κανενα διμηνο, αλλα ειναι ο θειος με την Ευρωπαικη κουπα κι υπαρχει σεβασμος κι εξτρα υπομονη, αλλα μεχρι ποτε?
Bookmarks