Σελίδα 577 από 589 ΠρώτηΠρώτη ... 77177277377477527537547557567573574575576577578579580581587 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 11.521 έως 11.540 από 11770

Θέμα: Τεχνική Ηγεσία

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.056
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.270 φορές σε 20.588 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Τεχνική Ηγεσία

Εδώ και 3 χρόνια τοποθετείται δημόσια ο Κατσουράνης και τα λέει όπως τα βλέπει. Μεγαλύτερη απόδειξη ότι η ίδια η ομάδα της οποίας είναι δηλωμένος οπαδός πλέον (δεν είναι βάζελος, ήταν μικρός), έβγαλε ανακοίνωση εναντίον του. Τα ίδια και ο Νικολαϊδης. Τελικά μας φοβούνται και θέλουν να μας την κάνουν με γλυκόλογα; Αποφασίστε.

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.949
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.334 φορές σε 18.972 μηνύματα
    Ignore User

Ναι - σου το λέω εγώ...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Thanks
    20.056
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι - σου το λέω εγώ...
    Έχω δική μου άποψη, γιατί τους παρακολουθώ συχνά. Εσύ μάλλον όχι, απλά φαντάζεσαι πάνω κάτω τι λένε.

Το avatar του χρήστη dimitris67

Thanks
    419
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 670 φορές σε 456 μηνύματα
    Ignore User

Οι παίκτες κάνουν τον προπονητή (μέτριοι οι δικοί μας) και όχι το αντίθετο. Σε μια ομάδα που μόνο ένας παίκτης έχει επαφή με τα δίχτυα, ποια επιτυχία να περιμένουμε παίζοντας με πούλμαν; Το Γενάρη να πάρουμε (όπως κάναμε πέρυσι) κανέναν παίκτη της προκοπής.

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.949
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.334 φορές σε 18.972 μηνύματα
    Ignore User

Όχι, δεν τους παρακολουθώ και δεν θα μου πούνε αυτοί τί είδα, όπως δεν μου έλεγαν και πριν, που έκαναν το άσπρο - μαύρο. Κάτι τέτοια τα βλέπω αν θέλω να ακούσω καμία ατάκα, ή κανένα χαμπέρι, από τα παλιά, όπως έκανε ο Γεωργίου, για παράδειγμα - όχι για να μου πούνε αν έχει παίκτες ο Ολυμπιακός, ή αν είναι θείος προπονητής. Τότε, ξύσ'τον λίγο περισσότερο να σου πει, γιατί κατά την άποψή του, οι παίκτες του Παναιτωλικού, ή της Καλλιθέας βρίσκονται;

Και αντικειμενικά να το δεις, αυτοί θέλουν να αλλάζει κάτι στις ομάδες που είναι πιο κοντά και είναι και οι φίλοι τους πιό άμεσα εμπλεκόμενοι... Τί νομίζεις περιμένει ο Πογέτ; Να γίνει προϊστάμενος του Συλαϊδόπουλου;;;
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Μαύρος Πιτ Το avatar του χρήστη flessanto

Thanks
    30.140
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.357 φορές σε 3.991 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε φίλε, αυτό ακριβώς λέμε, αν προσέξεις: Εγώ ένας μαλάκας στην άκρη του πουθενά είμαι και δεν ασχολούμαι με αυτούς. Δεν είναι και ο συνδεσμίτης εδώ για κανένα διήμερο για να το διαβάσει και αυτός. Γαμήστε όποιον ξέρει, ό,τι ξέρει και σας τα λέει, γιατί παντελόνια δεν φοράει και σας κοροϊδεύει, αν δεν είναι βλάκας.
    Όποιος είναι στην πιάτσα, ακούει διάφορους και διαβάζει διάφορα και όταν τα παίρνει στα σοβαρά, στο τέλος τρελαίνεται...
    Πιάσ'τους έναν - έναν αυτούς που τα λένε αυτά "από μέσα" και πες τους να σεβαστούν το ψωμί που τρώνε στην ΠΑΕ και να μην λένε τίποτα από αυτά που βλέπουν μέσα, πρώτα από όλα, γιατί ακόμα και τα γεγονότα προφανώς δεν τους δικαιώνουν και έπρεπε πρώτοι οι ίδιοι να το έχουν κόψει. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε το κομμάτι του επαγγελματικού απόρρητου, όποια δουλειά και αν κάνεις.
    Την ώρα που μιλάμε, ούτε ο Βαγγέλης ο ίδιος δεν ξέρει τί θα κάνει (γιατί αυτός είναι και τα 14 χρόνια που τον ξέρουμε εμείς που είμαστε και μακριά) και ξέρουν αυτοί τί έχει αποφασίσει; Σου βγάζει νόημα αυτό;;;
    Στείλ'τε τους στο διάλο να ησυχάσετε, που σου λέω...
    +1000

Όπως το είπες ακριβώς. Ούτε ο Βαγγέλης δεν ξέρει.
    προς επιβεβαίωση θα σας πω σκηνικό που έγινε μπροστά στα μάτια μου πέρυσι τον Απρίλιο στην Κόρινθο. Φωνάζει ο Κούγιας έναν κουμπάρο μου που είναι στη διοίκηση της Κορίνθου και του δείχνει τα εξής μήνυματα:

Κούγιας: Πρόεδρε πρέπει να τρέξουμε από τώρα να δούμε ποιους δανεικούς θα κρατήσουμε γιατί είναι πάρα πολλοί και θα έχουμε πρόβλημα
    Βαγγέλης : ποιοι είναι δανεικοί;

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.736
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.664 φορές σε 7.160 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από flessanto Εμφάνιση μηνυμάτων
    +1000

Όπως το είπες ακριβώς. Ούτε ο Βαγγέλης δεν ξέρει.
    προς επιβεβαίωση θα σας πω σκηνικό που έγινε μπροστά στα μάτια μου πέρυσι τον Απρίλιο στην Κόρινθο. Φωνάζει ο Κούγιας έναν κουμπάρο μου που είναι στη διοίκηση της Κορίνθου και του δείχνει τα εξής μήνυματα:

Κούγιας: Πρόεδρε πρέπει να τρέξουμε από τώρα να δούμε ποιους δανεικούς θα κρατήσουμε γιατί είναι πάρα πολλοί και θα έχουμε πρόβλημα
    Βαγγέλης : ποιοι είναι δανεικοί;
    Ποιο είναι εδώ το πρόβλημα τελικά; Ότι ο Βαγγέλης δεν ξέρει απ'εξω το ρόστερ της ομάδας ή ότι λειτουργούμε ακόμα με προσωποκεντρικo σύστημα των 90s και οι άνθρωποι γύρω του δεν έχουν τη δικαιοδοσία να ασχοληθούν με τέτοια θέματα με δική τους πρωτοβουλία; Βέβαια ο κάθε Κούγιας δεν έχει και την τεχνική κατάρτιση να τα αποφασίζει αυτά, αλλά είδαμε τι γινόταν και όταν είχαμε τέτοιους. Τους παρέκαμψαν, επειδή ήταν "λαμόγια" ή αναξιόπιστοι

Thanks
    30.140
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από chainsaw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποιο είναι εδώ το πρόβλημα τελικά; Ότι ο Βαγγέλης δεν ξέρει απ'εξω το ρόστερ της ομάδας ή ότι λειτουργούμε ακόμα με προσωποκεντρικo σύστημα των 90s και οι άνθρωποι γύρω του δεν έχουν τη δικαιοδοσία να ασχοληθούν με τέτοια θέματα με δική τους πρωτοβουλία; Βέβαια ο κάθε Κούγιας δεν έχει και την τεχνική κατάρτιση να τα αποφασίζει αυτά, αλλά είδαμε τι γινόταν και όταν είχαμε τέτοιους. Τους παρέκαμψαν, επειδή ήταν "λαμόγια" ή αναξιόπιστοι
    Δεν το παρέθεσα ως πρόβλημα. Το παρέθεσα ως γεγονός.

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.726
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.283 φορές σε 10.829 μηνύματα
    Ignore User

Παπασιναμον, Μουζακιτης και Κωστούλας στην αποστολή για Καλλιθέα. Εκτός ο "Ρεαμπτσιουκ"
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5510_18.gif

Το avatar του χρήστη giovanni#10

Περιοχή
    Πειραιάς
    Thanks
    10.613
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.227 φορές σε 5.484 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παπασιναμον, Μουζακιτης και Κωστούλας στην αποστολή για Καλλιθέα. Εκτός ο "Ρεαμπτσιουκ"
    Πάλι μέσα έπεσε ο Νικολακόπουλος δηλαδή ότι θα είχε στην αποστολή τον Μπακουλα!!!!!

Το avatar του χρήστη Nikolaos_Kokkinos

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.959
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.542 φορές σε 6.244 μηνύματα
    Ignore User

Να σας ρωτησω κατι, αλλα ειναι ειλικρινης ερωτηση και δεν ειναι προβοκατορικη κ δεν θα ρωτησω για να αρχισετε τπτ αντεγκλησεις παλι , απλα δεν θυμαμαι γτ τοτε ημουν εξωτερικο :

Στα χρονια του Πεδρο Μαρτινς, οταν ακομα χτιζοταν η ομαδα κ ειπαμε να χασουμε κανα δυο πρωταθληματα για να ετοιμαστει η ομαδα, ετσι τοσο αθλια επαιζε στην αρχη και μετα εφτιαξε? Εκει που θελω να καταληξω ειναι μηπως μπορει να βγει κατι καλο απο ολα αυτο η αδικως κανω ονειρα?
    "Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

SKORPIOS7 (31-10-24)

Το avatar του χρήστη thelastbaron

Thanks
    1.183
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.860 φορές σε 2.241 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Nikolaos_Kokkinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να σας ρωτησω κατι, αλλα ειναι ειλικρινης ερωτηση και δεν ειναι προβοκατορικη κ δεν θα ρωτησω για να αρχισετε τπτ αντεγκλησεις παλι , απλα δεν θυμαμαι γτ τοτε ημουν εξωτερικο :

Στα χρονια του Πεδρο Μαρτινς, οταν ακομα χτιζοταν η ομαδα κ ειπαμε να χασουμε κανα δυο πρωταθληματα για να ετοιμαστει η ομαδα, ετσι τοσο αθλια επαιζε στην αρχη και μετα εφτιαξε? Εκει που θελω να καταληξω ειναι μηπως μπορει να βγει κατι καλο απο ολα αυτο η αδικως κανω ονειρα?
    Ένα πρωτάθλημα χάσαμε με Μαρτινς, δεν παίζαμε τόσο άσχημα όσο τώρα. 3 ισοπαλίες 3 ήττες σε 30 ματς ήταν αρκετά καλή συγκομιδή, είχαμε και την καλύτερη επίθρεση. Από τους πρώτους μήνες η ομάδα δημιουργούσε φάσεις αλλά σε ορισμένα ματς είχε μεγάλο πρόβλημα στα τελειώματά, γι αυτό έτρωγε ανάθεμα ο Γκερέρο. Ο τίτλος χάθηκε στα 2 ματς με τον ΠΑΟΚ που είχε ίσως την καλύτερη ομάδα της ιστορίας του, στο εντός είχαμε χάσει πάλι τσουβάλι ευκαιριών και φάγαμε το αυτογκόλ του Βούκοβιτς. Στο εκτός χάσαμε με κάτω τα χέρια όμως.

Τέλος πάντων, όχι δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή η ομάδα του Μαρτινς ακόμα και την 1η χρονιά του που δεν είχε Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά.

14. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον thelastbaron για αυτό το μήνυμα:

Nikolaos_Kokkinos (31-10-24), voskos_7 (31-10-24)

Thanks
    30.140
    Ignore User

Η ομάδα σήμερα ήταν καλή. Πάλι πρόβλημα στις τελικές είχαμε. Τσικινιο 2 δοκάρια, Κωστούλας δεν βάζει γκολ με τπτ, Μασούρας ούτε σουτ

Thanks
    20.056
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από giovanni#10 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάλι μέσα έπεσε ο Νικολακόπουλος δηλαδή ότι θα είχε στην αποστολή τον Μπακουλα!!!!!
    Ο Μπακούλας έμεινε έξω λόγω ενοχλήσεων, θα τον έπαιρνε ο θείος.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Το avatar του χρήστη redbaron

Περιοχή
    Athens
    Thanks
    781
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.588 φορές σε 1.610 μηνύματα
    Ignore User

ελαφρυ διάστρεμμα επαθε ο μπακουλας
    αλλος γκαντεμης, στο ματς που μπορει να επαιζε.
    hang your demons

Thanks
    30.140
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Μπακούλας έμεινε έξω λόγω ενοχλήσεων, θα τον έπαιρνε ο θείος.
    Αυτό το κάνει ακόμη χειρότερο αφού είναι θέμα ρεπορτάζ να έπεφτε μέσα

Thanks
    20.056
    Ignore User

Αυτό το κάνει ακόμη χειρότερο αφού είναι θέμα ρεπορτάζ να έπεφτε μέσα
    Χθες το έπαθε, τελευταία στιγμή. Το μεσημέρι που τον άκουσα το είπε κανονικά ότι δεν θα έπαιζε. Πιο πριν είχε πει ότι θα τον έπαιρνε και ίσχυε κανονικά τότε.

Το avatar του χρήστη portο-leone

Thanks
    18
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 166 φορές σε 135 μηνύματα
    Ignore User

Η ομάδα σήμερα ήταν καλή. Πάλι πρόβλημα στις τελικές είχαμε. Τσικινιο 2 δοκάρια, Κωστούλας δεν βάζει γκολ με τπτ, Μασούρας ούτε σουτ
    Πως ηταν καλη οταν εκτος απο το γκολ και τα 2 δοκαρια του Τσικινιου δεν ειχαμε αλλη ευκαιρια απεναντι στην Καλλιθεα? Αμυντικα ναι, ειμαστε καλοι. Δε πρεπει να εκαναν ουτε σουτ στην εστια, αλλα επιθετικα ειδαμε παλι τα ιδια προβληματα που ειχαμε και στα προηγουμενα παιχνιδια. Σεντρες, γιομες κλπ. και τελικα χρειαστηκε να μπει παλι ο Ελ Κααμπι για να κανει την ασιστ στον Βελντε και να μπει ενα γκολ με το στανιο.

Υπαρχει μεγαλο προβλημα στη δημιουργια. Κι ενταξει ας πουμε σημερα επαιξαν πολλοι αναπληρωματικοι, αλλα και με τους "βασικους" δε βλεπουμε κατι διαφορετικο. Εκτος απο αυτο, στα ασχημα νεα εγω βαζω την αλλη μια κακη εμφανιση του Ολιβειρα, του Γκαρθια και του Βελντε (παρα το γκολ). Τον Σταμενιτς τον εχω ξεγραψει ηδη...

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Το avatar του χρήστη redbaron

Περιοχή
    Athens
    Thanks
    781
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.588 φορές σε 1.610 μηνύματα
    Ignore User

εγω σκεφτομαι οτι με τοσο χαλια ομαδα στο δημιουργικο κομματι και με 100% αποτυχια στις μεταγραφες ειναι ενα μικρο θαυμα που εχουμε 2/3 στο Γιουροπα.
    Αν δεν ηταν η Ελλαδα να μας προσγειωνει θα ελεγα Θειε εισαι ανυπερβλητος.τιτανοτεραστιος.
    hang your demons

Το avatar του χρήστη Nikolaos_Kokkinos

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.959
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.542 φορές σε 6.244 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από thelastbaron Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ένα πρωτάθλημα χάσαμε με Μαρτινς, δεν παίζαμε τόσο άσχημα όσο τώρα. 3 ισοπαλίες 3 ήττες σε 30 ματς ήταν αρκετά καλή συγκομιδή, είχαμε και την καλύτερη επίθρεση. Από τους πρώτους μήνες η ομάδα δημιουργούσε φάσεις αλλά σε ορισμένα ματς είχε μεγάλο πρόβλημα στα τελειώματά, γι αυτό έτρωγε ανάθεμα ο Γκερέρο. Ο τίτλος χάθηκε στα 2 ματς με τον ΠΑΟΚ που είχε ίσως την καλύτερη ομάδα της ιστορίας του, στο εντός είχαμε χάσει πάλι τσουβάλι ευκαιριών και φάγαμε το αυτογκόλ του Βούκοβιτς. Στο εκτός χάσαμε με κάτω τα χέρια όμως.

Τέλος πάντων, όχι δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή η ομάδα του Μαρτινς ακόμα και την 1η χρονιά του που δεν είχε Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά.
    Δεν ετρωγα σκατα αντι να ρωτησω, ναυαγησε το ονειρο , 3 ηττες εμεις φετος θα τις εχουμε κανει σε πολυ λιγες μερες απο τωρα, οχι στο τελος της χρονιας.
    "Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ

Σελίδα 577 από 589 ΠρώτηΠρώτη ... 77177277377477527537547557567573574575576577578579580581587 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές