ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-02-24), jonk (12-02-24), Nikolaos_Kokkinos (12-02-24), Paneas (11-02-24)
Για τους λάτρεις της στατιστικής: Ο Γιάνσεν πρόλαβε να τον διώξουν πριν συζητήσει...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 12-02-24 στις 10:09
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-02-24), jonk (12-02-24), Nikolaos_Kokkinos (12-02-24), Paneas (11-02-24)
O Ισπανός θα πετύχει, ΑΝ έχει λίγο μυαλό και κάνει κάτι απλό > Ρέτσος, (όσο βρίσκεται στα χάλια που είναι) ούτε έξω από το γήπεδο. Ιμπόρα, Κίνι, Καρβάλιο, Καμαρά, αν είναι δυνατό ούτε στον Πειραιά. Αν δείτε τι μας έχουν στοιχίσει αγωνιστικά οι παραπάνω, θα καταλάβετε τι εννοώ. Και ΜΗΝ ξεχάσω > ΔΕΝ είμαι καθόλου σίγουρος για τον Ναβάρο. Αν είναι δυνατό, μέχρι να δούμε τι γίνεται με δαύτον, ΜΟΝΟ σε αδιάφορα ματς.
Με βάση αυτά που είπε και υπονόησε ο Βερβελές, το συμβόλαιο είναι μέχρι το καλοκαίρι για 1,5 μύριο και υπάρχει προφορική συμφωνία για ανανέωση με τα διπλά/χρόνο αν είναι και οι 2 πλευρές ευχαριστημένες. Άρα το καλοκαίρι, απ' τη μία θα γλιτώσουμε αποζημίωση, απ' την άλλη θα πρέπει να του δώσεις 3εκ τον χρόνο αν θες να μείνει, το οποίο λογικά θα είναι το ακριβότερο συμβόλαιο που πήρε ποτέ κάποιος στην Ελλάδα, παίκτης ή προπονητής.
Άρα ξέρουμε ότι δεν θα μείνει, αν ισχύουν αυτά τα νούμερα...
Δύο παρά νομίζω έχουν πάρει μαρτινς και λουτσεσκου και ο αμπελ δύο τουλάχιστον. Αν βάλουν κάτω πόσο έδιναν σε κορδον και Μαρτινεθ μαζί ήταν σίγουρα πάνω από τρία.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Από τα νούμερα που λέτε, είναι προφανές ότι ο Μαρινάκης έχει παρατήσει την ομάδα
Τον Σρέντερ, δεν τον έδιωξαν και από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν το έψηνε να αναλάβει καθόλου...
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Δηλαδή από αυτό που έγραψα, υπάρχει περίπτωση να προκύπτει κάτι άλλο;
Nikolaos_Kokkinos (12-02-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ήρθε εμπιστευτικά για να συζητήσει και έβγαζε στόρυ με τον ατζέντη του στο ξενοδοχείο της Αθήνας... Σαν τυπική 16χρονη...
drizzt (12-02-24), Nikolaos_Kokkinos (12-02-24)
voskos_7 (12-02-24)
Βγάλανε και ένα να τους έρχεται ο Καραπαπάς κατά πάνω τους με το hashtag #couplegoals...
Nikolaos_Kokkinos (12-02-24), panahs7 (12-02-24)
Mάνατζερ Γιάνσεν: «Απορρίψαμε τον Ολυμπιακό, διότι είναι ανήσυχα τα πράγματα εκεί»
Οχι, μα γιατί το λέτε αυτο; Πως σας ήρθε;
hang your demons
Από την άλλη λες να έγραφε "μας απέρριψε ο Ολυμπιακός γιατί κάναμε μαλακία;"
jonk (12-02-24), Nikolaos_Kokkinos (12-02-24)
Πάντως 1.5 για μήνες δε νομίζω να έχει ξαναδοθεί ποτέ στην Ελλάδα.
Bookmarks