chainsaw (17-05-23)
E πρώτη φορά, δεν το λες. Έχουμε ζήσει και έχουμε ζήσει στιγμές απείρου κάλλους στον προγραμματισμού του συλλόγου .
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
chainsaw (17-05-23)
Ναι, απλώς τέτοια κατάσταση επί Μαρινάκη, δηλαδή τόσο χάλια το ποδοσφαιρικό τμήμα δε το έχουμε ξαναδεί
Καλά θυμάται, τα τελευταία 5 χρόνια.
Αυτό, που μιλάμε με έναν Ισπανό και έναν Γάλλο για τεχνικούς διευθυντές, το έχω πάθει και εγώ που το έψηνα για μία μακαρονάδα και κρατόντας το φυλλάδιο της πιτσαρίας στο ένα χέρι τελικά παρήγγειλα παϊδάκια αρνίσια από το αποθηκευμένο τηλέφωνο στο κινητό, που είχα στο άλλο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (17-05-23), Faithful (17-05-23), jonk (17-05-23), Nikolaos_Kokkinos (17-05-23)
Μάλλον φάγαμε φάβα απο τον Ισπανο και το γυρισαμε στον Γάλλο που μας έγραψε πέρσι?
Καλά πάμε!
Από Κορδόν Τεχνικό διευθ. και Ρεμπροφ Προπονητή μας βλέπω με τον Γάλλο και κανένα Φαρολιο (πως σκατα τον λενε αυτον).
Μία χαρά είναι και οι δύο, απλά δεν βγάζει νόημα να συζητάς για εναλλακτική κάτι που δεν έχει σχέση με την πρώτη σου επιλογή...
drizzt (17-05-23)
voskos_7 (17-05-23)
Θα επιχειρησω να σου απαντησω εγω, υποψιαζομαι οτι σαν γλωσσα προγραμματισμου που ειναι, δεν εχει αλγοριθμο (ακομα) που να συμπεριλαμβανει το δολο του βαγγελα στις αναλυσεις του. Θα μαθει ομως.
Βεβαια για να πουμε κ του στραβου το δικαιο, εκεινος συνεκρινε την πιτσαρια με το αρνι... κοντα ειναι.. ενω εσυ τωρα μας συγκρινεις Εστιατοριο με 2 μισελεν με την πιτσαρια του Σωκρατη..
εκτος αν αυτη η Αγγελα ειναι δυνατο οπλο, οποτε να το ξαναδουμε.![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Λένε για Αρτούρ Ζόρζε της Μπράγκα τώρα.
Αυτό το σήριαλ δεν θα τελειώσει ποτέ. Ας ελπίσουμε μετά από 10.000 ονόματα που θα ακουστούν να κλείσουμε προπονητή εκεί κοντά στοτν Αύγουστο
του 2024...![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Το ότι δεν βρήκε προπονητή που για να μπει στο Καραϊσκάκη χωρίς χρειάζεται να πληρώσει εισιτήριο κανονικά και το ρίξαμε στους τεχνικούς διευθυντές, ούτε που σας πέρασε από το μυαλό, ε;
Από εμένα περιμένατε να το διαβάσετε...
Το δούλεμα και φέτος πάει σύννεφο.
Από τη μία ψάχνει τεχνικό διευθυντή εγνωσμένης αξίας και κύρους αλλά από την άλλη φαβορί για τον πάγκο είναι ο Γκατούζο του Μέντες που θα φέρει και 2-3 δικούς του παίκτες μπόνους.
Και ο τεχνικός διευθυντής που θέλουμε και περιμένουμε με αγωνία την απάντηση του δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που είναι εναλλακτική επιλογή αν δεν γίνει η πρώτη!!
Προγραμματισμός και σχέδιο όχι αστεία!!
Δεν είναι και η πρώτη φορά που τη λέμε στη διοίκηση που δεν επιβεβαιώνει τα ρεπορτάζ, πάντως...
Βρε παιδιά, αφού δεν υπάρχει καν ρεπορτάζ. Όσοι ρεπόρτερ βγαίνουν τα ίδια και τα ίδια λένε εδώ και 1 μήνα.
Ξεκάθαρα κάνουν κάποιες διερεύνησεις από την ομάδα αλλά δεν έχουν συμφωνήσει με κανένα. Πολύ κωλυσιεργία χωρίς λόγο. Ώφειλε αυτά να τα έχει τελειώσει από τα Χριστούγεννα. Το θέμα τεχνικού διευθυντή εννοώ
Δεν ξέρω, βασικά, ποιός ο λόγος ένας τεχνικός διευθυντής να περιμένει το καλοκαίρι για να δει τις προτάσεις που θα έχει ξέρω 'γω και αν συμβαίνει αυτό, γιατί λέμε ότι μόνο εμείς καθυστερούμε και όχι και οι άλλοι, που δεν ξέρουν αν τους κάνει αυτός που έχουν.
Κοίτα και για μένα το ιδανικό είναι να είχε κλείσει και προπονητή από τα Χριστούγεννα, αλλά δεν είμαστε καμιά Πρέμιερ. Αν θέλεις να τα κάνεις αυτά τόσο νωρίς τότε θα "ψωνίσεις" από πολύ περιορισμένο καλάθι γιατι δύσκολα κάποιος που είναι για να σε ανεβάσει επίπεδο θα αναλάβει έτσι χύμα χωρίς να ξέρει καν σε ποια διοργάνωση θα παίξεις, τί μπατζετ θα έχει να διαχεριστεί κλπ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks