Nikolaos_Kokkinos (18-04-23)
Ε, ένα νου να τον έχεις στις αλεπούδες και στα γεράκια, τον θέλεις...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
" Ειμαι 88 χρονων, Έχω χορτάσει από τίτλους και πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό,και θέλω να πεθάνω με ένα Ευρωπαϊκό“. - Γιάννης Πολυκανδριώτης , 9 Μαίου 2024.
" Ειμαι 88 χρονων, Έχω χορτάσει από τίτλους και πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό,και θέλω να πεθάνω με ένα Ευρωπαϊκό“. - Γιάννης Πολυκανδριώτης , 9 Μαίου 2024.
Δύσκολη απόφαση, κυρίως επειδή δεν έχουν επιτελεία της προκοπής. Αν κάναμε την ίδια συζήτηση πριν από 20 χρόνια, θα σου έλεγα απλά "ξέχασέ το", κυρίως επειδή οι περισσότεροι ήταν ακατάρτιστοι και δεν πηγαίνανε πουθενά να δούνε τη δουλειά κανενός αλλουνού και για να μην χαλάσουν την δική του την τέχνη, αλλά και για να μην χάσουν καμία δουλειά που μπορεί να τύχαινε όσο έλειπαν.
Τελευταία έχουν βγει ορισμένοι που ασχολούνται πιο σοβαρά με το αντικείμενο, έχουν αλλάξει και οι προϋποθέσεις της διατήρησης των πτυχίων τους και μπορεί να είναι και πιο φρέσκα μυαλά, να σηκώνουν βελτιώσεις.
Ναι, αλλά δεν άντεξε ποτέ την πίεση και το σκοτεινό σημείο της υπόθεσης είναι πότε θεωρείται ότι πιέζεται.
Δουλειές, είχε να δείξει παντού, αλλά στις καλύτερές του, δεν περίμενε κανείς από αυτόν κάτι συγκεκριμένο.
Αν έχεις σοβαρή διοίκηση και είσαι και εσύ επαγγελματίας, δεν χρειάζεσαι "πειθαρχίες". Όλα γίνονται όπως πρέπει.
giovanni#10 (18-04-23)
Σοβαρό πρωτάθλημα το Σκωτσέζικο, την καλύτερη ομάδα την προπονεί κάποιος Ποστέκογλου. Που αν τον παίρναμε εμείς, θα άκουγε ο Βαγγέλας τα καντήλια της ζωής του.
Είναι μία παράμετρος αυτού που έγραψα πριν από λίγο για σοβαρή διοίκηση: Δύσκολα η Ρέιντζερς είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της αξίας του σαν προπονητής και πολύ πιθανότερο είναι να βλέπουμε αυτό που παρουσίασε στο Μπέρμιγχαμ...
Οι Σκωτσέζοι είχαν πλάνο το οποίο συνέχισε να λειτουργεί και αφού τους την έκανε. Όταν πήγε στην Αγγλία, σε μία ομάδα που περίμενε από αυτόν να βάλει τις βάσεις, ε, την είδαμε και 17η...Τουλάχιστον προλαβαίναμε να φάμε μέχρι να ανοίξει το 386 και ξέραμε απ 'έξω τις εντολές για να ξεκινήσει το κάθε παιχνίδι και δεν ήταν ανάγκη να τις γράφουμε μία - μία για να μην αργήσουμε κι άλλο...
Oντως, πρωταθλημα που εκανε ονομα ο Γιωργος Σαμαρας ρε μαλακες, που ξεκινουσε το σπριντ ψυχοσαββατο και το τελειωνε κυριακη του Λαζαρου.
Το οτι δε θεμε Γκατουζο, το δεχομαι, ουτε εγω τονε θελω.
Αυτο σημαινει ξερω γω αυτοματα οτι ειναι χειροτερος απο Τζεραρντ και Ρεμπροφ;;;
Δεν ξερω, ερωτηση κανω. Ας πει καποιος.
Δεν ξερω, εγω προσωπικα ειμαι πολυ προβληματισμενος, δεν βλεπω ενδιαφερον, δεν βλεπω καν σοβαρα ονοματα να τους ενδιαφερουμε.. υπαρχει κ ελλειμα αξιοπιστιας πιστευω, ποιος σοβαρος με ονομα να ερθει μετα τα οσα εχει δει να κανουμε στους προηγουμενους
και ποιος σοβαρος ανερχομενος να ερθει να καει και να χαλασει το βιογραφικο του.
υπαρχει προβλημα
Bookmarks